Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακουω προτασεις! Ειμαι average user που δεν ζηταει και πολλα απο το τηλ, θελω να μην κολλαει, να βγαζει καλες φωτο (απλα πραγματα, οχι και σαν φωτογρ. Καμερα), να αντεχει στον χρονο και φυσικα να μην με περιοριζει, να μπορω να κατεβασω οποια εφαρμογη θελω και να βαλω και κανα 5 gb τραγουδια, 16 gb μ ειναι ενταξει. Επισης το κουμπι ριναι βασικο καθως και η ομορφια! Εσεις τι μ προτεινετε ???

Αποστολή από το LG-E410i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

<p>G3 / Z2 / Note 3 / M8 / ενα απο αυτα θα ελεγα..</p>

<p>325 / 360 / 410 / 420  τιμες./..</p>

Z3 η z3 compact? Galaxy alpha? Το note 3 εχω ακουσει πως πια δεν αξιζει... Γενικα θελω οθονη εως 5.1 το πλ...

Δημοσ.

Το Ζ3 δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να το σκεφτείς, είναι σχεδόν ίδιο με το Ζ2, αλλά πολύ ακριβότερο. Το Ζ2 έχει ίδιες διαστάσεις με το G3 αλλά μικρότερη οθόνη. Το Note 3 αν δεν σε ενδιαφέρει η γραφίδα είναι εκτός επιλογών.

Το Άλφα καλό δεν λέω αλλά πολύ μικρή οθόνη για τα γούστα μου. Μην φοβάσαι τις 5.5 του G3, συνηθίζονται εύκολα.

Δημοσ.

Ακουω προτασεις! Ειμαι average user που δεν ζηταει και πολλα απο το τηλ, θελω να μην κολλαει, να βγαζει καλες φωτο (απλα πραγματα, οχι και σαν φωτογρ. Καμερα), να αντεχει στον χρονο και φυσικα να μην με περιοριζει, να μπορω να κατεβασω οποια εφαρμογη θελω και να βαλω και κανα 5 gb τραγουδια, 16 gb μ ειναι ενταξει. Επισης το κουμπι ριναι βασικο καθως και η ομορφια! Εσεις τι μ προτεινετε ???

Εγώ εδώ δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις. Ποιο κουμπί εννοείς;

Δημοσ.

Αρχικα ευχαριστω πλ για τις απαντησεις σας! Τωρα, το g3 δεν μου αρεσει καθολου, design. Οποτε οχι, σκεφτομαι ή το iphone 5s ή να δανειστω απτον βρο μ αλλα 100 κατι ευρο για να παρω το iPhone 6 16 gb. Εσεις νομιζετε πως αξιζει το iphone 6 16 gb ?

Δημοσ.

Ζ2 προφανως. Ο φιλος παραπανω που προτεινει το Iphone 6 με κλειστα ματια τι να πω δηλαδη...τοσο απλα προτεινεις σε καποιο 700+ευρω κινητο??

ναι, παρε το 6

• Like 1
Δημοσ.

χιλιες φορες νοκια 3310(που λεει ο λογος) παρα iphone

ΑΛΛΑ

9 στους 10 που ψαχνουν τηλεφωνο και σκεφτονται και το iphone, καταληγουν σε αυτο. οποτε ΝΑΙ αν ο φιλος διαθετει το ποσο, ας το παρει

Δημοσ.

Το Ζ3 δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να το σκεφτείς, είναι σχεδόν ίδιο με το Ζ2, αλλά πολύ ακριβότερο. Το Ζ2 έχει ίδιες διαστάσεις με το G3 αλλά μικρότερη οθόνη. Το Note 3 αν δεν σε ενδιαφέρει η γραφίδα είναι εκτός επιλογών.

Το Άλφα καλό δεν λέω αλλά πολύ μικρή οθόνη για τα γούστα μου. Μην φοβάσαι τις 5.5 του G3, συνηθίζονται εύκολα.

Παίρνει το Ζ3 compact που είναι και 100 ευρώ φθηνότερο από το Ζ3 και δεν έχει και καμία διαφορά από Ζ3 . ισα -ισα το Ζ3 compact έχει ελαφρώς καλύτερη αυτονομία από το Ζ3

Δημοσ.

Γενικά είμαι κατά των iphone, αφού με αυτά τα λεφτά παίρνει κορυφαίο android και του μένουν και ψηλά να πάρει και ένα αξιοπρεπές λαπτοπ.

Το compact το βρίσκω καλή λύση για αυτούς που θέλουν κορυφαίες επιδόσεις σε κάτω από 5 ίντζες. Πρακτικά σε αυτή την κατηγορία υπάρχει αυτό και το alpha μόνο

Δημοσ.

..... και φυσικα να μην με περιοριζει, να μπορω να κατεβασω οποια εφαρμογη θελω και να βαλω και κανα 5 gb τραγουδια...

Και έχεις σαν πρώτη επιλογή το 5s=ios=περιορισμοί;;;

Εμένα μου το δίνει ένας ξάδερφος τσάμπα και δεν το παίρνω λόγω των περιορισμών και της μικρής οθόνης

Αν οπωσδήποτε iPhone πας σε εξάρι που τουλάχιστον έχει αξιοπρεπής οθόνη

Αν θες compact μέγεθος πας σε Sony z3 compact

Και μετά,Sony z3,lg g3 το 32άρι πολύ έχει 3gb ram,htc m....Oh wait..βασικός παράγοντας ομορφιά βλέπω..χμμ..για τραπεζάκι καφετέριας ε;

Ε τότε το iPhone 6

Εγώ θα πρότεινα το lg g2 το 32άρι ή το Nokia 930 για να σου μείνει και κανα φράγκο για καφέ και να βάλεις και καμιά καρτούλα να παίρνεις τηλέφωνο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...