Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα pc σχετικα παλιο i3 520,4gb ram,amd hd4850 512 , psu 550w...το εχω για γενικη χρηση και παιζω κυριως guild wars και starcraft2...το προβλημα ειναι οτι τις τελευταιες 3 μερες οταν ξεκιναω ενα game μετα απο λιγο η οθονη μαυριζει στιγμιαια και επανερχεται κανονικα στο game..Αν βαλω να παιξω titanfall κρασαρει το pc...αυτα δεν γινονταν πριν λογο καιρο...κα8αρισα το pc απο σκονες εκανα φορματ,εριξα κι αλλο τις απαιτησεις στα games και τελος αλλαξα και οθονη..το προβλημα παραμενει...απο θερμοκρασιες ειναι ολες κομπλε τις τσεκαρα με το aida...τι μπορει να φταιει???

Δημοσ.

Μπορεί να φταίει το τροφοδοτικό, μπορεί η κάρτα γραφικών ή και κάτι άλλο.

Τι τροφοδοτικό έχεις, δοκίμασε κάποιο άλλο για αρχή και αν παραμένει το πρόβλημα δοκίμασε και άλλη κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Καλησπέρα , κι εγώ νομίζω οτι έχει ζοριστεί η κάρτα γραφικών και χρειάζεται αλλαγή .Πάντως τσέκαρε οτι είναι καλά στη θέση της και το καλώδιο τροφοδοσίας της.

Δημοσ.

Την εχω τσεκαρει και ειναι οκ..ρευμα δεν παιρνει η συγκεκριμενη ...θα δοκιμασω ενα αλλο τροφοδοτικο κ βλεπουμε..καρτα δεν εχω αλλη να βαλω...

Δημοσ.

Μήπως αναβάθμισες οδηγούς κάρτας γραφικών στο διάστημα αυτό που σου παρουσιάστηκε το πρόβλημα;

Αν ναι δοκίμασε να ξαναβάλεις τους πιο παλιούς (δεν είναι όλες οι αναβαθμίσεις για καλό) .

Δημοσ.

ocz ειναι..

απο drivers εχει σταματησει στους 13.1 η amd για την σειρα αυτη opote αυτους εχω..αυτου ειχα και πριν δλδ..

Υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα σκληρου???εβαλα το furmark να στρεσαρει την gpu kai den paroysiase kati καθολη την διαρκεια και η θερμοκρασια ηταν 53 βαθμους max...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...