king2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 O "σωστός ο πειρατής" δίνει ένα 10άρικο το μήνα και βάζει netflix Η συντριπτική πλειοψηφία των πειρατών είναι απλώς τζαμπατζήδες(βάζω και μένα μέσα) Για αυτό ξεχώρισα πειρατές από τζαμπατζηδες. 4 χρονια έχω νοβα και ote tv. 22 ευρώ το μήνα μόνο για τηλεόραση. Έχω όμως και την vdsl μου για να βλέπω τις σειρές ταινίες που δεν έχει το ote tv και δεν θέλω να περιμένω 1 χρόνο να την βάλει ο ote. Παρομοίως και με τα παιχνίδια στο κινητό. Μόλις μπουν σε προσφορά αγοραζονται. Εφαρμογές πειρατικες δεν χρησιμοποίησα ποτέ. Οπότε υπάρχουν πειρατές και πειρατές μην μπαίνουν όλοι σε ένα τσουβάλι. Έχω φίλους που δεν πρόκειται να αγοράσουν τίποτα ούτε και με 10 λεπτά εφόσον το βρίσκουν δωρεάν. Αυτοί είναι τζαμπατζήδες και κλασικοί Ελληνες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamercon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Αν αυτοι που προκάλεσαν κακο στη χώρα είχαν πληρώσει, θα εφαρμοζόταν ο αντικαπνιστικός νόμος; Τα μηχανάκια θα σταμάταγαν να πηγαίνουν με κόκκινο όπως πάνε τώρα σε ποσοστό 90%; Έχεις δίκιο πάντως ότι το δημόσιο δεν διεκδικεί τα πρόστιμα που θα μπορούσε να διεκδικήσει. Αν έβαζε πρόστιμο σε όποιον καπνιζε κατα παράβαση του νόμου, σε όποιον δεν σταματούσε στο κόκκινο ή σε όποιον κατέβαζε από torrents copyrighted υλικό, τότε πράγματι το κράτος θα είχε περισσότερα χρήματα. Μέρος του προβλήματος λοιπόν είναι και η ανεξέλεγκτη παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων. Δεν αντιλαμβάνομαι πως το κλέψιμο της πνευματικής ιδιοκτησιας τρίτων είναι κλέψιμο για επιβίωση - χωρίς να βλέπεις ταινίες παρανομα κατεβασμένες, πεθαίνεις; Aν ολοι αυτοι που προκαλεσαν το κακο στη χωρα αυτη ειχαν πληρωσει και δεν ειχαν φορτωσει στους αλλους τα χρεη τους δε θα υπηρχε κανενα προβλημα τωραΟλα συνδεονται μεταξυ τους.Οταν εγω ειμαι νομοταγης πολιτης και εχω την οποια ιδωτικη μου εργασια για την οποια πληρωνω τους φορους μουΟταν δεν εχω κλεψει ποτε ουτε ενα ευρω απο το κρατος ή απο αλλου και εχω κανονισει οτι θα ζω την οικογενεια μου πχ με 1000ε το μηνα και λογω του οτι καποιοι εκλεβαν το δημοσιο, φοροδιαφευγουν και δεν τους κυνηγαει κανεις ή τους χαριζονται τα χρεη και φτανω να χασω τη δουλεια μου να εξαθλιωθει η ζωη μου και η οικογενεια μου, δε θα σκεφτω τον καθε καναλαρχη και τραγουδιστη που εχει καραφοροδιαφυγει και το αν ειναι και τοσο ηθικο να δω απο ενα ξενο site μια σειρα ή να κατεβασω ενα τραγουδι μιας και ειναι πλεον η μονη διασκεδαση που μπορει να εχει η πλειοψηφια του κοσμουΠλεον υπαρχει πολεμος επιβιωσης Με κλεβεις για να πλουτισεις ? Θα πρεπει να σε κλεψω για να ζησωΕιναι σα να εχει μπει ο δολοφονος σπιτι σου να σου εχει κλεψει τα παντα να σου εχει σκοτωσει την οικογενεια και αν του πεσει ενα ευρω απο την τσεπη και το παρεις να σε πουν κλεφτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Αν αυτοι που προκάλεσαν κακο στη χώρα είχαν πληρώσει, θα εφαρμοζόταν ο αντικαπνιστικός νόμος; Τα μηχανάκια θα σταμάταγαν να πηγαίνουν με κόκκινο όπως πάνε τώρα σε ποσοστό 90%; Έχεις δίκιο πάντως ότι το δημόσιο δεν διεκδικεί τα πρόστιμα που θα μπορούσε να διεκδικήσει. Αν έβαζε πρόστιμο σε όποιον καπνιζε κατα παράβαση του νόμου, σε όποιον δεν σταματούσε στο κόκκινο ή σε όποιον κατέβαζε από torrents copyrighted υλικό, τότε πράγματι το κράτος θα είχε περισσότερα χρήματα. Μέρος του προβλήματος λοιπόν είναι και η ανεξέλεγκτη παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων. Δεν αντιλαμβάνομαι πως το κλέψιμο της πνευματικής ιδιοκτησιας τρίτων είναι κλέψιμο για επιβίωση - χωρίς να βλέπεις ταινίες παρανομα κατεβασμένες, πεθαίνεις; Αν το κράτος εφαρμοζε τον νόμο κατά του καπνίσματος στην Ελλάδα θα γινόταν χαμός θα ξεσηκωνονταν όλοι. Το 95% καπνίζει. Επίσης και πρόστιμα να έβαζε το κράτος δεν θα είχε περισσότερα χρήματα αλλά οι τσέπες των 300 λαμογιων θα είχαν περισσότερα χρήματα. Ακομα να καταλάβετε τι πραγματικά είναι η Ελλάδα και ποιοι κυβερνάνε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Για αυτό ξεχώρισα πειρατές από τζαμπατζηδες. 4 χρονια έχω νοβα και ote tv. 22 ευρώ το μήνα μόνο για τηλεόραση. Έχω όμως και την vdsl μου για να βλέπω τις σειρές ταινίες που δεν έχει το ote tv και δεν θέλω να περιμένω 1 χρόνο να την βάλει ο ote. Παρομοίως και με τα παιχνίδια στο κινητό. Μόλις μπουν σε προσφορά αγοραζονται. Εφαρμογές πειρατικες δεν χρησιμοποίησα ποτέ. Οπότε υπάρχουν πειρατές και πειρατές μην μπαίνουν όλοι σε ένα τσουβάλι. Έχω φίλους που δεν πρόκειται να αγοράσουν τίποτα ούτε και με 10 λεπτά εφόσον το βρίσκουν δωρεάν. Αυτοί είναι τζαμπατζήδες και κλασικοί Ελληνες. Μα και γω τους διαχώρισα Απλά δε γίνεται να συγκρίνεται το netflix με τα torrents που μπορείς να βρεις οτιδήποτε και τζάμπα, εννοείται δε μπορεί να χτυπήσει στα ίσα την πειρατεία Ούτε μπορεί να σου δείχνει live GoT, σειρά που παίζεται σε κανάλι με συνδρομή 50$/μήνα Αν δεν έχει στήριξη όμως, πώς περιμένετε να γεμίσει με περιεχόμενο, να βάλει ελληνικούς υπότιτλους κ.λπ? Για 5-10 "χαζούς" που θα κάνουν συνδρομή? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μα και γω τους διαχώρισα Απλά δε γίνεται να συγκρίνεται το netflix με τα torrents που μπορείς να βρεις οτιδήποτε και τζάμπα, εννοείται δε μπορεί να χτυπήσει στα ίσα την πειρατεία Ούτε μπορεί να σου δείχνει live GoT, σειρά που παίζεται σε κανάλι με συνδρομή 50$/μήνα Αν δεν έχει στήριξη όμως, πώς περιμένετε να γεμίσει με περιεχόμενο, να βάλει ελληνικούς υπότιτλους κ.λπ? Για 5-10 "χαζούς" που θα κάνουν συνδρομή? Αν βάλει υπότιτλους το σκέφτομαι σοβαρά να βγάλω το ote tv και να βάλω netflix. Καρα συμφέρει και ας μην έχει τόσο νέες παραγωγές στην τιμή που είναι. Αλλά χωρίς υπότιτλους δεν θα τραβήξει κόσμο. Εγώ και εσύ ξέρουμε αγγλικά οι 40+ γονείς δεν ξέρουν. Τα 10 το μήνα είναι πολύ καλά σε σχέση με τα 22 του ote η τα 30 της Nova για το cinema κομμάτι. Στα αθλητικά δεν θα αλλάξει κάτι τα δικαιώματα θα είναι για πάντα σε ote Nova. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Πόσα χρόνια έχει που ξεκίνησε αυτή η μανία με τις σειρές; Πάει καμιά δεκαετία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Πόσα χρόνια έχει που ξεκίνησε αυτή η μανία με τις σειρές; Πάει καμιά δεκαετία; Aς πουμε , με σεμνοτητα παντα , οτι ο Jack Βauer αλλαξε ολοκληρη την βιομηχανια θεαματος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Πόσα χρόνια έχει που ξεκίνησε αυτή η μανία με τις σειρές; Πάει καμιά δεκαετία; Lost και μετά. Βασικά από το 2007 και μετά που ήρθαν για τα καλα οι dsl 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 δημοφιλείς σειρές υπήρχαν πάντα, απλώς παλιά δεν υπήρχε τρόπος να τις δεις όποτε θέλεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Aς πουμε , με σεμνοτητα παντα , οτι ο Jack Βauer αλλαξε ολοκληρη την βιομηχανια θεαματος Δεν τον ξέρω αλλά οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δεν τον ξέρω αλλά οκ Για σενα ειδικα θα αναφερω τον αλλο τηλεοπτικο τιτανα.Τον Ακαλυπτο ! Πριν την νεα γενια , τον dexter δηλαδη (μην ακους για κατι lost και τετοια,αυτα ηταν hipsterιες ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Οι σειρές πιστεύω θα είναι το μέλλον της οικιακής διασκέδασης και όχι οι ταινίες που είναι λιγοστες και τραγικές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Tις σειρες δεν τις πολυφερνουν τα videoclubs ,δεν ξερω γιατι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Πόσα χρόνια έχει που ξεκίνησε αυτή η μανία με τις σειρές; Πάει καμιά δεκαετία; Από το Lost και μετά. Γύρω στο 2008 έγιναν mainstream οι DSL. Τότε βέβαια ήταν λίγες και καλές. Τώρα έχει χαθεί η μπάλα με τόσες σειρές που βγαίνουν... απορώ με τον κόσμο που βρίσκει χρόνο να τα παρακολουθεί όλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Οι σειρά θέλει το χρόνο της ειδικά αν είναι πολλά επεισόδια. Μια ταινία την βλέπεις 2 ώρες και τέλος. Η σειρά σε κερδίζει με τον καιρό. Πρώτη σειρά που είδα ήταν το dexter. Απόλαυσα τις 4 πρώτες σεζον απο 2 φορές. Έπειτα με απογοήτευσε μέχρι που πατωσε. Αλλά όπως λέω πάντα το ταξίδι μετράει όχι η κατάληξη. Το ίδιο έγινε και με το Lost. Σειρες όπως Wire breaking bad ειναι καλες σε όλο το σύνολο τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις