V for Vagelis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Αυτο ειναι "λαθος" του διανομεα που δεν κανει ενα ελκυστικο πακετο οπως το Netflix. Μετα χαρας θα πληρωνα αμα εβλεπα οτι προσφερει μεγαλο πακετο με σειρες και ταινιες στη τιμη του Netflix. Το πακετο του US Netflix δεν το φτανει κανενας διανομεας στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη. πχ ο ΟΤΕ tv προσφερει τον εξωφρενικο αριθμο των 300 ταινιων για on demand θεαση. Για τη τιμη που προσφερει το πακέτο ας μη μιλησω καλυτερα. Το αμερικανικο Netflix εχει 4700 ταινιες. Το πραγματικό λάθος του ΟΤΕ TV και των λοιπών είναι ότι γενικά κάθισαν και ασχολήθηκαν... :Ρ Αν έδιναν τα όποια δικαιώματα σε Netflix και Amazon Instant Video μια ώρα αρχύτερα, σε όλους χάρη θα έκαναν. :Ρ Δεν υπάρχει σύγκριση με Netflix. Μια επιχείρηση στην Ελλάδα δε μπορεί ούτε κατά διάνοια να επενδύσει σε ένα πρόγραμμα αντίστοιχο του αμερικάνικου, βρετανικού ή γερμανικού Netflix. Τις ταινίες και τις σειρές δε τις βρίσκουν τσάμπα... Ισως δούμε σύντομα κάποια συνεργασία τύπου Netflix-Nova, γιατί ούτε η Netflix από μόνη της θεωρώ πολύ πιθανό να βλέπει την ελληνική αγορά ως βιώσιμη (όσο κατεβάζουν όλοι άφοβα μέσω τόρεντ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Και οι κυβερνήσεις θέλουν υπομονή "λίγους μήνες" αλλά δεν περιμένει ποτέ κανείς Αλλά ναι. Βγάζεις ένα ημιτελές επί πληρωμή προϊόν στην αγορά, για το κέρδος (προφανώς), οπότε λογικό είναι να σε κρίνουν με το καλημέρα. Τι να πουν και οι εταιρείες video games lol 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Τι να πουν και οι εταιρείες video games lol Καλά ναι.. αχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Τόσα χρόνια που δεν υπήρχε netflix στην Ελλάδα υπήρχε γκρίνια. Τώρα που η γκρίνια έφερε αποτέλεσμα και βγήκε και για την Ελλάδα, guess what? Πάλι υπάρχει γκρίνια. Αποφασίστε "Netflix ήθελες, Netflix πήρες, τώρα τι γκρινιάζεις; " Ο κόσμος ήθελε να βλέπει τις σειρές που τον ενδιαφέρουν, όχι απλά να έχει την υπηρεσία γιατί έχει γαμάτο όνομα. Και που ήρθε τώρα δηλαδή αν δεν έχει αυτό που θέλεις τι να το κάνεις; Να το έχεις και να περιμένεις πότε θα βάλει κάτι που σε ενδιαφέρει; Μέχρι τότε το έχω δει αλλού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Γειά σου ρε επιστήμονα... Πάμε πάλι λοιπόν με US VPN - no Game of Thrones (ούτε καν παλιότερες σεζόν). - Walking Dead έως season 5 (καλά πλάκα με κάνεις έτσι - είναι στην 6) - no Fear the Walking Dead (έτσι επειδή είμαι κολλημένος) - Vampire Diaries (εως Season 6 ενώ είναι στην 7) - The Originals (έως Season 2 ενώ είναι στην 3) - no True Blood - no Grimm Εχμ...Θέλω να βλέπω το επεισόδιο με το που βγαίνει...Τις παλιατζούρες που έχει της έχω δει εδώ και 2 χρόνια. Θυμίζω, TWD Season 5 ξεκίνησε Φθινόπωρο του 2014 FFS δεν είναι και πυρηνική φυσική Για τι σειρές του HBO δεν βρίσκω λόγο για τον οποίο ένα premium συνδρομητικό cable channel σαν κι αυτό πρέπει να δίνει υλικό σε "ανταγωνιστές"... To ίδιο ισχύει και για τις τρέχουσες seasons όλων των συνδρομητικών καναλιών, αυτό έλειπε να τις δίνουν ταυτόχρονα με τις δικές τους προβολές... Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2016 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Εμένα η γνώμη μου είναι ότι η πειρατεία μπορεί να σταματήσει τελείως αν μπορέσουν να προσφέρουν ένα 80% από αυτά που έχουμε πειρατικα σε φυσιολογικές τιμές. Με το ote tv όπως είναι τώρα η τη Nova δεν θα γίνει αυτό. 4 χρονια πληρώνω συνδρομές αλλά και πάλι κάποιες ταινίες τις βλέπω πειρατικά. Δεν μπορώ να περιμένω 1 με 2 χρόνια να ρθει στο ote tv. Επίσης αν αρχίσουν να κυνηγάνε τα torrents που δύσκολα γιατί όλη η Ελλάδα κατεβάζει το πρώτο που θα πατωσει σε πωλήσεις είναι οι σκληροί δίσκοι. Από εκεί βγάζουν τρελά χρήματα. Πάνε αυτά εφόσον κόψουν τις πειρατικες σελίδες. Επίσης δεν θα ξανά δουν συνδρομή για vdsl ποτέ ξανά. Δίνω 40 ευρώ για 50ara vdsl. Αν κόψουν τα torrents το γυρνάω σε 24αρα οπότε γλιτωνω ένα σεβαστό ποσο το μήνα. Κάντε το αυτό επί όσα σπιτικά έχουμε στην Ελλάδα. Η πειρατεία δεν πειράζει κανέναν. Πήγα είδα το Mad max στο cinema. Έδωσα 13 ευρώ για τη 3D προβολή. Απαγορεύεται να το κατεβάσω? Γιατί δεν έχω πληρώσει για δικαιώματα με τα 13 ευρώ στο cinema? Πήγα έσκασα 200 ευρώ σε συναυλία των Linkin Park. Απαγορεύεται να κατεβάσω τα cd τους? Σε κανεναν δεν θα λείψουν μερικά ψοροευρω αν κατεβάσει κάτι. Ίσα ίσα που πιστευω ότι οι πειρατές εκτιμανε περισσότερο αυτά που κατεβάζουν και αν κάτι είναι πραγματικά καλό το αγοράζουν. Αυτό κάνω εγώ τουλάχιστον. Τελος στη χώρα μας έχουμε τους μεγαλύτερους κλέφτες που μας κυβερνανε και άπειρους φοροφυγαδες που δεν δίνουν μια στην εφορία με πολλές off shore εταιρίες σε άλλες χώρες. Ας πιάσουν πρώτα αυτούς τους πραγματικά απατεωνες που βγαίνουν στις τηλεοράσεις και μας λένε τις παπαριες τους ενώ έχουν φάει δισεκατομμύρια από τον ελληνικό λαό και μετά λυνουν και το δήθεν θέμα της πειρατείας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groot Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Το πιο μοντέλο είναι καλύτερο και συμμορφώνεται καλύτερα με τις επιταγές της εποχής είναι διαφορετικό από το εάν η πειρατεία παραβιάζει δικαιώματα. Φυσικά και το μοντέλο που λέει: "ελεύθερο πολιτισμικό/πολιτιστικό προϊόν και ο χρήστης πληρώνει για να το στηρίξει" είναι το μέλλον. Όμως το να κατεβάζεις με torrent κάτι είναι παραβίαση των δικαιωμάτων που έχουν οι δημιουργοί του. Όπου ως "δημιουργούς" εννοούμε όλους όσους συμμετέχουν στην γραμμή παραγωγής. Από τον βοηθό ηχολήπτη μέχρι τον παραγωγό/επενδυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamercon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Τελος στη χώρα μας έχουμε τους μεγαλύτερους κλέφτες που μας κυβερνανε και άπειρους φοροφυγαδες που δεν δίνουν μια στην εφορία με πολλές off shore εταιρίες σε άλλες χώρες. Ας πιάσουν πρώτα αυτούς τους πραγματικά απατεωνες που βγαίνουν στις τηλεοράσεις και μας λένε τις παπαριες τους ενώ έχουν φάει δισεκατομμύρια από τον ελληνικό λαό και μετά λυνουν και το δήθεν θέμα της πειρατείας. Αυτό που γράφεις είναι μια μόνιμη δικαιολογία για να δικαιολογήσει την καθημερινή παραβατικότητα που υπάρχει σε όλους τους τομείς στην ελλάδα, σε ανεξέλεγκτο επίπεδο. Εμένα προσωπικά με ενοχλούν πιο πολυ οι "μικροί απατεώνες". Εκείνοι που μου έχουν σπάσει τον καθρέφτη του αυτοκινήτου μου όταν το έχω παρκάρει νομιμα, τέσσερις φορές σε ένα χρόνο, και ποτέ δεν άφησαν σημείωμα. Εκεινοι που ποτέ δεν σταματούν στη διάβαση για να περάσω ως πεζός, και δεν παίρνουν κλήση όπως σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Εκείνοι που μου κλείνουν την είσοδο μου παρκάροντας στον ιδιωτικό χώρο μου. Εκείνοι που γεμίζουν αποτσίγαρα και χιλιάδες άλλα σκουπίδια τους εξωτερικούς χώρους μου. Εκείνοι που βάφουν με γκραφιτι την πόρτα μου. Το πρόβλημα της πειρατείας είναι ένα αντίστοιχο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί, και τέτοιες δικαολογίες απλά εμπεδώνουν το κλίμα απόλυτης παραβατικότητας που υπάρχει στην ελλάδα σε όλους τους τομείς, όπου το μόνο μεγάλο πρόβλημα της χώρας είναι κάποιος δήθεν πλούσιος που φοροδιαφεύγει. Τέλος, ο νόμος είναι για να εφαρμόζεται, ανεξαρτητα του αν βλάπτεται κάποιος ή όχι από την μη εφαρμογή του. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Αυτό που γράφεις είναι μια μόνιμη δικαιολογία για να δικαιολογήσει την καθημερινή παραβατικότητα που υπάρχει σε όλους τους τομείς στην ελλάδα, σε ανεξέλεγκτο επίπεδο. Εμένα προσωπικά με ενοχλούν πιο πολυ οι "μικροί απατεώνες". Εκείνοι που μου έχουν σπάσει τον καθρέφτη του αυτοκινήτου μου όταν το έχω παρκάρει νομιμα, τέσσερις φορές σε ένα χρόνο, και ποτέ δεν άφησαν σημείωμα. Εκεινοι που ποτέ δεν σταματούν στη διάβαση για να περάσω ως πεζός, και δεν παίρνουν κλήση όπως σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Εκείνοι που μου κλείνουν την είσοδο μου παρκάροντας στον ιδιωτικό χώρο μου. Εκείνοι που γεμίζουν αποτσίγαρα και χιλιάδες άλλα σκουπίδια τους εξωτερικούς χώρους μου. Εκείνοι που βάφουν με γκραφιτι την πόρτα μου. Το πρόβλημα της πειρατείας είναι ένα αντίστοιχο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί, και τέτοιες δικαολογίες απλά εμπεδώνουν το κλίμα απόλυτης παραβατικότητας που υπάρχει στην ελλάδα σε όλους τους τομείς, όπου το μόνο μεγάλο πρόβλημα της χώρας είναι κάποιος δήθεν πλούσιος που φοροδιαφεύγει. Τέλος, ο νόμος είναι για να εφαρμόζεται, ανεξαρτητα του αν βλάπτεται κάποιος ή όχι από την μη εφαρμογή του. Ότι και να πούμε αν δεν λυθούν τα πραγματικά προβλήματα μιας χώρας και όχι τα πτεσματα μπροστά δεν θα πάμε. Σε όλα τα παραπάνω που είπες δεν βρίσκομαι οπότε έχω κάθε δικαίωμα να μιλάω για όλα αυτά εφόσον πληρώνω τα πάντα από φόρους. Όπως είπα το τελευταίο πρόβλημα σε μια χώρα είναι η πειρατεία τη στιγμή που σε κλέβει το κράτος 50% από τα κέρδη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Συμφωνώ με dreamercon Απο τα πιο μικρά ξεκινάει πάντα το πρόβλημα στη λειτουργία ενός κράτους. Απο τα σκατά του σκύλου στο δρόμο επειδή δεν τα μάζεψε ο ιδιοκτήτης του σκύλου μέχρι το "γράψιμο" των διάφορων νόμων (αντικαπνιστικός νόμος κτλ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Συμφωνώ με dreamercon Απο τα πιο μικρά ξεκινάει πάντα το πρόβλημα στη λειτουργία ενός κράτους. Απο τα σκατά του σκύλου στο δρόμο επειδή δεν τα μάζεψε ο ιδιοκτήτης του σκύλου μέχρι το "γράψιμο" των διάφορων νόμων (αντικαπνιστικός νόμος κτλ). Είστε λάθος αλλά δεν είναι το κατάλληλο θέμα για συζήτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Είστε λάθος αλλά δεν είναι το κατάλληλο θέμα για συζήτηση Διότι, όταν ένας τόσο απλός νόμος που έχει σκοπό το κοινό καλό, που αποφέρει έσοδα στο κράτος, που μακροπρόθεσμα ανακουφίζει τα ασφαλιστικά ταμεία, κατακρεουργείται ομόφωνα από την πλειοψηφία της κοινωνίας, τους κρατικούς ελεγκτές και τα θεσμικά όργανα, ανεπίσημα, κάτω από το τραπέζι, και τελικά δεν εφαρμόζεται, καταλαβαίνεις τι περιθώρια συνεννόησης και συλλογικότητας έχουμε σε πιο σοβαρά και σύνθετα ζητήματα που εν τέλει αφορούν και τα οικονομικά μας. Η αποτυχία εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου συμβολίζει την συνολική μας αποτυχία ως κοινωνία και αποδεικνύει περίτρανα τη νοοτροπία που διαπερνά οριζόντια όλα τα πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά στρώματα. Κάπως έτσι, γενικώς και αορίστως ο καθένας αποφασίζει τι είναι σωστό και τι όχι για όλους τους υπόλοιπους, και πράττει ανάλογα, χωρίς φυσικά να αναλαμβάνει καμία ευθύνη. http://ellinaki.blogspot.com/2012/06/blog-post.html Προς προβληματισμό. (Οπου αντικαπνιστικός νόμος θα μπορούσε να γίνει λόγος και περί πειρατείας μεταξύ άλλων...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 http://ellinaki.blogspot.com/2012/06/blog-post.html Προς προβληματισμό. (Οπου αντικαπνιστικός νόμος θα μπορούσε να γίνει λόγος και περί πειρατείας μεταξύ άλλων...) Μην συγχεουμε το ένα με το άλλο. Ο νόμος για την απαγόρευση τσιγαρου είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα. Εγώ και αρκετοί άλλοι που δεν καπνίζουν γιατί να ανεχονται τον κάθε παπαρα που ανάβει το ένα τσιγάρο μετά το άλλο σε ένα μπαρ καφετέρια που θα έπρεπε να ισχύει ο νόμος? Γιατί να γίνομαι παθητικός καπνιστης? Η πειρατεία δεν ενοχλεί κανέναν ίσα ίσα που όπως είπα οι πειρατές είναι οι πιο τίμιοι πολίτες και θα αγοράσουν κάτι αν όντως το αξίζει. Ο σωστός πειρατής όχι ο τζαμπατζης υπάρχει μεγάλη διαφορά εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Aν ολοι αυτοι που προκαλεσαν το κακο στη χωρα αυτη ειχαν πληρωσει και δεν ειχαν φορτωσει στους αλλους τα χρεη τους δε θα υπηρχε κανενα προβλημα τωραΟλα συνδεονται μεταξυ τους.Οταν εγω ειμαι νομοταγης πολιτης και εχω την οποια ιδωτικη μου εργασια για την οποια πληρωνω τους φορους μουΟταν δεν εχω κλεψει ποτε ουτε ενα ευρω απο το κρατος ή απο αλλου και εχω κανονισει οτι θα ζω την οικογενεια μου πχ με 1000ε το μηνα και λογω του οτι καποιοι εκλεβαν το δημοσιο, φοροδιαφευγουν και δεν τους κυνηγαει κανεις ή τους χαριζονται τα χρεη και φτανω να χασω τη δουλεια μου να εξαθλιωθει η ζωη μου και η οικογενεια μου, δε θα σκεφτω τον καθε καναλαρχη και τραγουδιστη που εχει καραφοροδιαφυγει και το αν ειναι και τοσο ηθικο να δω απο ενα ξενο site μια σειρα ή να κατεβασω ενα τραγουδι μιας και ειναι πλεον η μονη διασκεδαση που μπορει να εχει η πλειοψηφια του κοσμουΠλεον υπαρχει πολεμος επιβιωσης Με κλεβεις για να πλουτισεις ? Θα πρεπει να σε κλεψω για να ζησωΕιναι σα να εχει μπει ο δολοφονος σπιτι σου να σου εχει κλεψει τα παντα να σου εχει σκοτωσει την οικογενεια και αν του πεσει ενα ευρω απο την τσεπη και το παρεις να σε πουν κλεφτη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μην συγχεουμε το ένα με το άλλο. Ο νόμος για την απαγόρευση τσιγαρου είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα. Εγώ και αρκετοί άλλοι που δεν καπνίζουν γιατί να ανεχονται τον κάθε παπαρα που ανάβει το ένα τσιγάρο μετά το άλλο σε ένα μπαρ καφετέρια που θα έπρεπε να ισχύει ο νόμος? Γιατί να γίνομαι παθητικός καπνιστης? Η πειρατεία δεν ενοχλεί κανέναν ίσα ίσα που όπως είπα οι πειρατές είναι οι πιο τίμιοι πολίτες και θα αγοράσουν κάτι αν όντως το αξίζει. Ο σωστός πειρατής όχι ο τζαμπατζης υπάρχει μεγάλη διαφορά εδώ. O "σωστός ο πειρατής" δίνει ένα 10άρικο το μήνα και βάζει netflix Η συντριπτική πλειοψηφία των πειρατών είναι απλώς τζαμπατζήδες(βάζω και μένα μέσα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις