ZAKKWYLDE Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Και πως έχει τόση επιτυχία;! Είχα την εντύπωση ότι οι περισσότεροι θέλουν να βλέπουν τα επεισόδια με το που βγαίνουν, όχι μήνες μετά! Είναι τα στάδια που περνάει ο "Σειράκιας". Στην αρχή υπάρχουν άπειρα να δεις, σε κάποια φάση τελειώνουν αυτά που σου αρέσουν (αφού βλέπεις 3-4 επεισόδια/μέρα) και μένεις να περιμένεις κάθε εβδομάδα να βγεί το επεισόδιο της σειράς που θέλεις. Αν είχα το Netflix πριν κανα 2 χρόνια, όντως θα ήταν super. Σήμερα δυστυχώς δεν μου κάνει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Είναι τα στάδια που περνάει ο "Σειράκιας". Στην αρχή υπάρχουν άπειρα να δεις, σε κάποια φάση τελειώνουν αυτά που σου αρέσουν (αφού βλέπεις 3-4 επεισόδια/μέρα) και μένεις να περιμένεις κάθε εβδομάδα να βγεί το επεισόδιο της σειράς που θέλεις. Αν είχα το Netflix πριν κανα 2 χρόνια, όντως θα ήταν super. Σήμερα δυστυχώς δεν μου κάνει. Για πες μας ποιες έχεις δει όμως και θα σου βρω πόσες που δεν έχεις δει που ειναι αρκετά καλές και υπάρχουν στο Netflix. Γιατί άμα μου λες ότι βλέπεις Vampire Diaries επέτρεψε μου να αμφιβάλλω, άμα έχεις δει όλες τις σειρές που αξίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Για πες μας ποιες έχεις δει όμως και θα σου βρω πόσες που δεν έχεις δει που ειναι αρκετά καλές και υπάρχουν στο Netflix. Γιατί άμα μου λες ότι βλέπεις Vampire Diaries επέτρεψε μου να αμφιβάλλω, άμα έχεις δει όλες τις σειρές που αξίζουν. Τι σημασία έχει, γούστα είναι αυτά. Προφανώς και υπάρχουν πολλές αντικειμενικά καλές σειρές που δεν έχω δεί, οι οποίες όμως δεν μου τραβάνε το ενδιαφέρον. π.χ. Lost δεν έχω δει ποτέ. Σημασία έχει ότι θέλω να βλέπω αυτές που θέλω, όσο και υπο-κουλτούρα να είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δεν είναι αυτό το point μου ακριβώς για το Vampire Diaries. Υπάρχουν τόσες σειρές παλιές που αξίζουν, γιατί είναι πολύ καλές παραγωγές και ενδιαφέρουσες υποθέσεις αλλά προτιμάς να βλέπεις μια σειρά (οχι εσύ αναγκαστικά αλλά πάρα πολλοί που λένε ότι βλέπουν σειρές) μόνο και μόνο επειδή έχει διαφημιστεί και είναι καινούρια παραγωγή, αλλά είναι μάπα. Βέβαια όπως λες αυτό είναι υποκειμενικό αλλά μερικά πράγματα δεν είναι. Όπως η ακριβή παραγωγή και ο χρόνος που έχει δαπανηθεί για να γίνει. Όχι ότι απαραίτητα είναι καλύτερες τέτοιες σειρές αλλά όπως και να το κάνεις, πιο πιθανό είναι να αξίζει μια τέτοια σειρά παρά κάτι σειρές "υπο-κουλτούρα" όπως είπες και εσύ. btw Ούτε και εγώ εχω δει το Lost και το Prison Break αλλά έχω δει άλλες που πιστεύω ότι αξίζουν περισσότερο. Έχω διαβάσει ότι χαλάνε πολύ μετά απο κάποιο διάστημα και αφού υπάρχουν άπειρες άλλες καλύτερες επιλογές δεν μου κάνει κέφι να κάτσω να τις δω. Είναι ακριβώς αυτό που λέω πιο πάνω. Είναι πολύ γνωστές αλλά να κάτσω να τη δω μόνο και μόνο για να πω ότι είδα Lost και Prison Break δεν θα το κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Σόρυ που ξεθάβω γιατί τώρα το είδα αλλά δεν πρόσεξα να το αναφέρει κανένας στις παρακάτω σελίδες. Απλά το Neftlix έτσι δουλεύει. Ανεβάζει μία σεζόν μόνο ΑΦΟΥ έχει τελειώσει. Γι'αυτό δεν έχει TWD σεζόν 6 πχ. Θα την ανεβάσει στο τέλος. Οπότε αν θέλεις να βλέπεις έτσι, όντως το Netflix δεν είναι για σένα Και κατεβάζει σε καθημερινή βάση διάφορα.. Μην το ξεχνάμε αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Θυμαμαι πιο παλια οτι φοβιζανε τα παιδια με τα αντιγραμμενα παιχνιδια για το Psone οτι ειναι παρανομα,οτι θα πανε φυλακη κλπ.Ελα μου ομως που και στο αστυνομικο τμημα οι αστυνομοι παιζανε αντιγραμμενα παιχνιδια Οσο για τις κονσολες,την βρηκε την λυση ο Ελληνας.Θα παιζει καθε χρονο Pro/Fifa,CoD/BF,GTA και ολα τα αλλα απο ενοικιασεις. Αλλωστε και τα Seven πλεον ετσι εχουν μεινει τοσο ενεργα μεχρι και σημερα.Αρχικα μιας και εχουν την μεγαλυτερη ποικιλια για παιχνιδια Playstation και πλεον φερνουν και κινητα τηλεφωνα ή περιφερειακα(κυριως Razer). Τα αλλα video club μεινανε στασιμα και το αποτελεσμα ηταν το λουκετο. Οσο για το Pc gaming κατι steam sales,κατι Humble bundle σε κανουν να απορεις γιατι ο περισσοτερος κοσμος προτιμαει παιχνιδια απο το θειο και δεν τα αγοραζει σε τιμες τραγικες αρκετες φορες. Οσο για τον συμφορουμιτη που ειπε οτι παλια κραζαμε που δεν ειχαμε netflix ενω τωρα εχουμε και κραζουμε παλι,να του θυμισω να ξανακοιταξει τα ποσοστα ανεργιας ποσο εχουν φτασει,την φορολογια/χαρατσια αλλα και το νεο μεγαλο αγκαθι που ακουει στο ονομα Capital Controls.Κοινως αν και παλια παλι χαλια ημασταν,τωρα ειμαστε 3φορες πιο χαλια. Μεγαλο ενδιαφερον για την Ελλαδα ειναι και η πειρατεια οσον αφορα το συστημα των Windows ,που μεχρι και η MS ειχε τοποθετηθει πανω σε αυτο οσον αφορα και την αναβαθμιση σε Windows 10 . Επισης οσον αφορα τις σειρες και εγω νευριαζα απιστευτα οταν πχ παλια εβλεπα Supernatural παλι Season 1,2,3 και επαναληψεις οταν η σειρα ειχε φτασει στην 6η season Κλεινοντας δε να αναφερουμε οτι πλεον μιας και μπηκαμε και στο 2016,σταματαει και η Nortec να φερνει παιχνιδια για το Wii U(απο τις κονσολες που δεν τις εχει πιασει ακομα η πειρατεια). Πιο μεγαλη κουβεντα νομιζω παντως οτι ειναι να γινει γυρω απο το pc gaming,την πειρατεια και τα windows Και για τις ταινιες,εγω βλεπω μια χαρα πωλησεις εκανε το τελευταιο Star wars,το Jurassic World,ακομα και οι τρισαθλιες ταινιες Resident Evil.Ακομα και στο Game Of Thrones δεν ειχαν πει οτι η σειρα εγινε περισσοτερο γνωστη χαρη στην πειρατεια? Προσωπικα για τις ταινιες(απο τις οποιες ελαχιστες βλεπω πλεον)αυτες που μου τραβανε το ενδιαφερον,οπως Batman,Star Wars, Lord of the rings κλπ θα τις δω στο cinema. Μονο προβλημα μου και μενα περισσοτερο(οσον αφορα την πειρατεια)ειναι με τις σειρες Αλλωστε ειπαμε κακοι ειμαστε μονο εμεις οι χρηστες του Διαδικτυου.Τι να πουν δηλαδη και τα video club μικρων περιοχων που νοικιαζανε αντιγραμμενες ταινιες και παιχνιδια και τις περισσοτερες φορες ουτε λογος για αποδειξη....... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Οσο για το Pc gaming κατι steam sales,κατι Humble bundle σε κανουν να απορεις γιατι ο περισσοτερος κοσμος προτιμαει παιχνιδια απο το θειο και δεν τα αγοραζει σε τιμες τραγικες αρκετες φορες. Και για τις ταινιες,εγω βλεπω μια χαρα πωλησεις εκανε το τελευταιο Star wars,το Jurassic World,ακομα και οι τρισαθλιες ταινιες Resident Evil.Ακομα και στο Game Of Thrones δεν ειχαν πει οτι η σειρα εγινε περισσοτερο γνωστη χαρη στην πειρατεια? Steam = DRM Πάντως το 2015 πάλι κάνανε καινούργιο ρεκόρ εσόδων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasb82 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Κάποια στιγμή σκέφτομαι να αρχίσω να βλέπω καμία αλλά δεν το αποφασίζω... Είδα ότι υπάρχει μία με τον Σέρλοκ Χολμς αλλά ξενέρωσα που είναι στη σύγχρονη εποχη σου συστηνω την παλια του 80-90 με τον Jeremy Brett ο καλυτερος Χολμς που εχει υπαρξει ποτε!! νομιζω η εταιρεια παραγωγης ηταν η βρετανικη Granada 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Fulgore συμφωνω απολυτα.θυμαμαι κατι χρονια πριν τι χρονια για 14 ετεια μιλαμε ειχα παει σε βιντεοκλαμπ και ρωτησα αν μπορουσα να αγορασω το ιντιανα τζοουνς η τελευταια σταυροφορια <ΤΑΙΝΙΑΡΑ>και ο υπαλληλος μου πε δε μπορεις να την αγορασεις μονο εν αλλα μπορουμε να στην αντιγραψουμε μου μεινε απο τοτε ασε μη λεεω πιο ηταν το βιντεοκλαμ γκουχου γκουχου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχετε ιδέα πόσο μαύρο χρήμα έβγαλαν κάποτε... το ίδιο και τα console clubs την χρυσή εποχή των PS1/PS2.Πλέον μέχρι και οι γνωστοί πλανόδιοι που πουλάνε αντιγραμμένα CD/DVD βρίζουν την ώρα και την στιγμή που ήρθαν οι DSL και τα torrents. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Fulgore συμφωνω απολυτα.θυμαμαι κατι χρονια πριν τι χρονια για 14 ετεια μιλαμε ειχα παει σε βιντεοκλαμπ και ρωτησα αν μπορουσα να αγορασω το ιντιανα τζοουνς η τελευταια σταυροφορια <ΤΑΙΝΙΑΡΑ>και ο υπαλληλος μου πε δε μπορεις να την αγορασεις μονο εν αλλα μπορουμε να στην αντιγραψουμε μου μεινε απο τοτε ασε μη λεεω πιο ηταν το βιντεοκλαμ γκουχου γκουχου Και εγω σε κοντινο καταστημα ειχα παει να παρω τοτε το Star Wars The Phantom Menace γνησιο και ο υπευθυνος του μικρου Video club να προσπαθησει να με πεισει να μην το παρω γνησιο αλλα να μου το γραψει για να γλυτωσω αρκετα χρηματα. Βεβαια πολυ ασχημη εντυπωση μου ειχε κανει οταν πετυχα να μου δινει την τοτε ταινια για ενοικιαση του South Park η οποια ηταν αντιγραμμενη....... Εδω στην Ελλαδα τα Iphone τα πουλανε με 1 χρονο εγγυηση ολα τα καταστηματα,ακομα και Cosmote,Vodafone,Wind και αν δεν το τρεξεις με φωνες,τσακωμους και φασαριες ακρη δεν βγαζεις τι να λεμε τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θοδωρης Γιαννης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Χρησιμοποιω το kodi για σειρες οπως game of thrones..δεν εχω καποιο προβλημα ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Στην Ελλάδα γενικά δεν υπάρχει κανένα θέμα με την πειρατεία (προς το παρών). Μην φοβάσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θοδωρης Γιαννης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 εκτος απο kodi μπορω να χρησιμοοιω και popcorntime? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μπορείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις