Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά... το θέμα με τις σειρές έχει ξεκινήσει από τέλη 1990 ('98, '99). Simpsons, Southpark και 2 χρόνια αργότερα Six Feet Under. 

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι σειρά θέλει το χρόνο της ειδικά αν είναι πολλά επεισόδια. Μια ταινία την βλέπεις 2 ώρες και τέλος. Η σειρά σε κερδίζει με τον καιρό. Πρώτη σειρά που είδα ήταν το dexter. Απόλαυσα τις 4 πρώτες σεζον απο 2 φορές. Έπειτα με απογοήτευσε μέχρι που πατωσε. Αλλά όπως λέω πάντα το ταξίδι μετράει όχι η κατάληξη. Το ίδιο έγινε και με το Lost.

Σειρες όπως Wire breaking bad ειναι καλες σε όλο το σύνολο τους.

To breaking bad ειναι ισως η μονη σειρα που ο καθε κυκλος ηταν καλυτερος απο τον προηγουμενο με αποκορυφωμα το τελος

Ο πρωτος κυκλος δε βλεποταν και ηταν για 2 και ο τελευταιος για 10

Δημοσ.

To breaking bad ειναι ισως η μονη σειρα που ο καθε κυκλος ηταν καλυτερος απο τον προηγουμενο με αποκορυφωμα το τελος

Ο πρωτος κυκλος δε βλεποταν και ηταν για 2 και ο τελευταιος για 10

Ακόμα και ο πρώτος κύκλος εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Είχε κάποιες στιγμές βαρετες αλλά overall όλοι οι κύκλοι ήταν κορυφαίοι. Ο καθένας βοήθησε στο να εξελιχθεί ο Walter από τον βαρετό δασκαλο που ήταν σε βασιλιά των ναρκωτικών.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά... το θέμα με τις σειρές έχει ξεκινήσει από τέλη 1990 ('98, '99). Simpsons, Southpark και 2 χρόνια αργότερα Six Feet Under. 

Νομίζω τότε δεν ήταν τόσο διαδεδομένο το σπορ! Εδώ και κάποια χρόνια σχεδόν όλοι όσοι ξέρω βλέπουν τουλάχιστον μία σειρά!

Δημοσ.

To μπαμ έγινε με την έλευση του adsl όπως ειπώθηκε, την περίοδο που βγήκαν lost, prison break και έγινε ψιλοχαμός με αυτές τις 2

• Like 1
Δημοσ.

Κάποια στιγμή σκέφτομαι να αρχίσω να βλέπω καμία αλλά δεν το αποφασίζω...

Είδα ότι υπάρχει μία με τον Σέρλοκ Χολμς αλλά ξενέρωσα που είναι στη σύγχρονη εποχή.

Δημοσ.

Στο Αμέρικα ή στην Ελλάδα;

Δημοσ.

O "σωστός ο πειρατής" δίνει ένα 10άρικο το μήνα και βάζει netflix

Η συντριπτική πλειοψηφία των πειρατών είναι απλώς τζαμπατζήδες(βάζω και μένα μέσα)

Προφανώς δεν είναι το 10άρικο το μήνα. Εγώ ευχαρίστως το έδινα αν μπορούσα να δώ οτι ήθελα. Πολλές φορές έχω πεί ας streamare η Nova η το ΟΤΕtv individual αγώνες και ευχαρίστως πλήρωνα. Όπως και ευχαρίστως θα πλήρωνα να δω ταινία η οποία παίζεται στους κινηματογράφους.

Εδώ υπάρχει τρανή απόδειξη της μη-λειτουργίας της κατα τ'άλλα ελεύθερης αγοράς. Ο πελάτης = εμείς ΔΕΝ παίρνουμε το καλύτερο προϊόν ως αποτέλεσμα ανταγωνισμού. Ίσα ίσα ο ανταγωνσιμός σε αυτή τη περίπτωση είναι αιτία να μή λαμβάνουμε καν το προϊόν / υπηρεσία.

Δημοσ.

Ολα ειναι σχετικα

Οταν πληρωνω 24αρα συνδεση και εχω 5αρα δε με κλεβουν?

Οταν πληρωνω ΕΡΤ και κερατιατικα απο διαφημισεις σε ολα τα καναλια και βλεπω αυτα

http://www.insomnia.gr/topic/539482-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7/

οχι μονο με κλεβουν αλλα μου καταστρεφουν στην κυριολεξια τη ζωη εμενα και των παιδιων μου

Η πειρατεια να διωκεται αυστηρα στον πειρατη που εμπορευεται με συνδρομες και πληρωμες (sites που πουλανε υλικο εναντι συνδρομης,  μαγαζια που πουλανε παρανομα συνδρομες δορυφορικων, αντεγραμενα dvd ......)

• Like 2
Δημοσ.

Εχμ...Θέλω να βλέπω το επεισόδιο με το που βγαίνει...Τις παλιατζούρες που έχει της έχω δει εδώ και 2 χρόνια.  Θυμίζω, TWD Season 5 ξεκίνησε Φθινόπωρο του 2014

Σόρυ που ξεθάβω γιατί τώρα το είδα αλλά δεν πρόσεξα να το αναφέρει κανένας στις παρακάτω σελίδες.

Απλά το Neftlix έτσι δουλεύει.

Ανεβάζει μία σεζόν μόνο ΑΦΟΥ έχει τελειώσει.

Γι'αυτό δεν έχει TWD σεζόν 6 πχ. Θα την ανεβάσει στο τέλος.

Οπότε αν θέλεις να βλέπεις έτσι, όντως το Netflix δεν είναι για σένα

• Like 1
Δημοσ.

Σόρυ που ξεθάβω γιατί τώρα το είδα αλλά δεν πρόσεξα να το αναφέρει κανένας στις παρακάτω σελίδες.

Απλά το Neftlix έτσι δουλεύει.

Ανεβάζει μία σεζόν μόνο ΑΦΟΥ έχει τελειώσει.

Γι'αυτό δεν έχει TWD σεζόν 6 πχ. Θα την ανεβάσει στο τέλος.

Οπότε αν θέλεις να βλέπεις έτσι, όντως το Netflix δεν είναι για σένα

Και πως έχει τόση επιτυχία;! Είχα την εντύπωση ότι οι περισσότεροι θέλουν να βλέπουν τα επεισόδια με το που βγαίνουν, όχι μήνες μετά!

Δημοσ.

Και πως έχει τόση επιτυχία;! Είχα την εντύπωση ότι οι περισσότεροι θέλουν να βλέπουν τα επεισόδια με το που βγαίνουν, όχι μήνες μετά!

Δεν είναι όλες οι σειρές αυτές που παίζονται αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν άπειρες σειρές που για μένα είναι καλύτερου επιπέδου, αλλά δεν τυγχάνουν μεγάλης αναγνώρισης απο το περισσότερο κόσμο επειδή είναι πιο παλιές. Το Netflix σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις σειρές ορίζοντας αυτές που σου αρέσουν και να σου προτείνει σειρές σε παρόμοιο ύφος. Κάποιες σειρές τις είχα ξεχάσει εντελώς και ενώ τις είχα στα υπόψιν να τις δω, αλλά ποτέ δεν το επειχήρισα γιατί έβλεπα κάποια άλλη εκείνη τη στιγμή και μέχρι να τη δω την είχα ξεχάσει.

Αυτοί που βλέπουν μόνο σειρές που βγαίνουν τώρα, τότε προφανώς το Netflix δεν είναι για αυτούς. Αλλά για αυτούς που βλέπουν πάρα πολλές σειρές, το Netflix είναι απίστευτο εργαλείο.

• Like 2
Δημοσ.

Με συνδρομητική καλωδιακή τηλεόραση.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...