Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έκανα πρόσφατα format το pc μου και έβαλα τα w7χ64 ultimate τα αγγλικά και απο τοτε όλοι οι υπότιτλοι τον ταινιών που ειχα στο pc μου εχουν χαλάσει και μου βγαίνουν αλαμπουρνεζικα.

Επίσης οταν επιχειρώ να κατεβάσω καινούργιους απο το Internet κατεβαίνουν πάλη σε αυτήν την μορφή. Δοκίμασα να τούς αλλάξω μορφη με την επιλογή save as > και να αλλάξω την κωδικοποίηση αλλά όλες η επιλογές δεν μου επανέφεραν την ελληνικη γλώσσα επίσης και η γλώσσα του player είναι στα ελληνικά.

Αποστολή από το ALCATEL ONE TOUCH 7047D με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αν υποθεσουμε οτι δεν ειναι καποια ρυθμιση στον player (αληθεια... ποιον χρησιμοποιεις?), τοτε δεν εχεις βαλει το system locale στα ελληνικα...

lTAyePC.png?1

Δημοσ.

Αν παίζεις τις ταινίες σου με το vlc τότε πρέπει να πας tools --> preferences ---> subtitles/OSD ---> εκεί θα έχει ένα μενού προεπιλεγμένης κωδικοποίησης και θα επιλέξεις "ελληνικά windows" και ως δια μαγείας θα φτιάξουν :P 

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Παίζω της ταινιες μου με τον media player classic, αλλα τώρα που το αναφέρετε θα δοκιμάσω και με άλλα player πως Μπορώ να αλλάξω το system locate..

Δημοσ.

Μου φαινεται περιεργο που εχεις τετοια θεματα με τον mpc.

δοκιμασε να κατεβασεις το τελευταιο pack,μπορει να εχεις καποια παλια εκδοση.

Δημοσ.

Εϊναι θέμα ρύθμισης γλώσσας των windows. Πρέπει να αλλάξεις το system local όπως δείχνει το screenshot του loic παραπάνω. Επισης στις καρτέλες formats και location φρόντισε να ειναι greece. Η ρυθμιση ειναι στον πίνακα ελεγχου στο language

Κάνεις επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος. 

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολυ το έκανα το σύστημα μου, ηταν αυτο με την επιλογή system locate και όλα διορθώθηκαν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...