takossss Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά έκανα πρόσφατα format το pc μου και έβαλα τα w7χ64 ultimate τα αγγλικά και απο τοτε όλοι οι υπότιτλοι τον ταινιών που ειχα στο pc μου εχουν χαλάσει και μου βγαίνουν αλαμπουρνεζικα. Επίσης οταν επιχειρώ να κατεβάσω καινούργιους απο το Internet κατεβαίνουν πάλη σε αυτήν την μορφή. Δοκίμασα να τούς αλλάξω μορφη με την επιλογή save as > και να αλλάξω την κωδικοποίηση αλλά όλες η επιλογές δεν μου επανέφεραν την ελληνικη γλώσσα επίσης και η γλώσσα του player είναι στα ελληνικά. Αποστολή από το ALCATEL ONE TOUCH 7047D με τη χρήση Insomnia App
loic Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Αν υποθεσουμε οτι δεν ειναι καποια ρυθμιση στον player (αληθεια... ποιον χρησιμοποιεις?), τοτε δεν εχεις βαλει το system locale στα ελληνικα...
papaniki Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Αν παίζεις τις ταινίες σου με το vlc τότε πρέπει να πας tools --> preferences ---> subtitles/OSD ---> εκεί θα έχει ένα μενού προεπιλεγμένης κωδικοποίησης και θα επιλέξεις "ελληνικά windows" και ως δια μαγείας θα φτιάξουν Ελπίζω να βοήθησα.
takossss Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Παίζω της ταινιες μου με τον media player classic, αλλα τώρα που το αναφέρετε θα δοκιμάσω και με άλλα player πως Μπορώ να αλλάξω το system locate.. Αποστολή από το ALCATEL ONE TOUCH 7047D με τη χρήση Insomnia App
web_assasin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μου φαινεται περιεργο που εχεις τετοια θεματα με τον mpc. δοκιμασε να κατεβασεις το τελευταιο pack,μπορει να εχεις καποια παλια εκδοση.
arc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Εϊναι θέμα ρύθμισης γλώσσας των windows. Πρέπει να αλλάξεις το system local όπως δείχνει το screenshot του loic παραπάνω. Επισης στις καρτέλες formats και location φρόντισε να ειναι greece. Η ρυθμιση ειναι στον πίνακα ελεγχου στο language Κάνεις επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος.
takossss Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά ευχαριστώ πολυ το έκανα το σύστημα μου, ηταν αυτο με την επιλογή system locate και όλα διορθώθηκαν Αποστολή από το ALCATEL ONE TOUCH 7047D με τη χρήση Insomnia App 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα