oldnew Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Ειναι γνωστο οτι Ο ΜΟΝΟΣ λογος που εβαλε αυτη την ανάλυση η lg, είναι για να πουλαει spec στους τεχνολογικα αδαης (90%). Ακριβώς για τον ιδιο λογο που θα τη βαλουν και οι υπόλοιποι. Βλεπεις όταν ο πωλητής λεει: Αυτο εχει την καλύτερη ανάλυση 2500χ, το αλλο ειναι υποδιαιστερο, εχει μονο 1980χ.. Την παταει ο πελάτης.. Υποσυνείδητα πιστεύει οτι αφού έχει μεγαλύτερη ανάλυση θα εχει και κατι καλυτερο στο hardware, δε μπορει.. Τωρα οτι οι επιστήμονες εχουν καταληξει οτι ακομα και το τέλειο ματι, διαφορα σε αυτες τις αναλύσεις δε θα δεις μεχρι τις 8 ιντσες... Τι ξερουν αυτοι μωρε.. Βλεπουν το τέλειο βιντεακι στο g3, και δε μπορουν να συνειδητοποιησουν οτι και στο s5 πχ δειχνει το ιδιο καλα, για την ακρίβεια καλυτερα λογω καλύτερης οθονης.. Α για την ιστορία εχουν γυρίσει και βίντεο οπου κομμάτια του βίντεο ηταν σε 1980χ και κομμάτια σε 2500χ, το βαλανε σε g3 και το δωσανε σε ατομα να βρουν ποτε παιζει τη μία ανάλυση και ποτε την αλλη. Κανενας δεν προεβλεψε σωστα, και ναι ειχε και κομμάτια που εδειχναν desktop με μικρα εικονίδια κλπ.. Ουτε sharpness προεβλεψαν ουτε τιποτα.. Όποιος επιμενει για το αντιθετο ειναι χαρακτηριστικο αποτέλεσμα placebo effect.. Και δε συγκρινεις ποτέ amoled 2500x με μετρια lcd 1980x γιατί η διαφορα που θα δεις μονο στην ανάλυση δε θα οφείλεται.. 1
Fil_X Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Είναι σαν να διαβάζω άρθρο με θέμα:"AMD R9 290X ανεβασαν τις επιδόσεις ρίχνοντας την ανάλυση"Κλαϊν μαϊν ειμαι στα 1280x720 με 4,7 οθόνη και είμαι κομπλέ,τόσο μεγάλη ανάλυση σε σχετικά τόσο μικρή οθόνη την καθιστά αχρείαστη.
qsis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 σε όλα όσα είχα. το αναφέρω στην αρχή του post μου. αλλά θα ήθελα να μου πεις ποιο έχεις και πόσο σου βγάζει με device only (gps) location. Εγώ είμαι με Sony z1 και σε απλό browsing με WiFi φτάνω τις 6 ώρες οθόνη, για να πέσω στις 3 ( και πάλι θα είμαι σίγουρα πάνω από 3) θα πρέπει να έχω τουλάχιστον και data ενεργοποιημένα Δεν έχω δοκιμάσει πλοήγηση μέχρι να πέσει τελείως η μπαταρία αλλά επειδή παρατηρώ τη γενικότερη διαφορά που έχω με το gnex που είχα πριν και το οποίο έφτανε όντως μέχρι 3 ώρες πλοήγηση αποκλείω αυτό να κρατάει μόνο τόσο. Η Sony που ευτυχώς ακόμα παραμένει σε 1080 έχει αυτονομία που κοροϊδεύει σε σχέση με τον ανταγωνισμό Βέβαια κάποια στιγμή θα βάλουν και αυτοί ανούσιες 2Κ.. Αλλά ελπίζω αν το κάνουν να πάνε τη μπαταρία αρκετά πάνω από τα 3000mAh που είναι τώρα Η Lg για μένα πάντως έκανε λάθος. Μου αρέσει το g3 αλλά θα το ήθελα πιο μικρό και σίγουρα με 1080
nikoshiotaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 ρε παιδια να σας πω λιγο αυτο με την αναλυση γινετε να το κανεις απο καμια ρυθμιση η πρεπει να κανεις ρουτ το κινητο και να το αλλαξεις;;επισης ενα αλο προβλημα μια φορα στο τοσο μ βγαζει δυστηχως οι ρυθμισεις σταματησαν και ειχα δει κατι σχολεια σε καποιους το εβγαζε 5-6 φορες την μερα υπαρχει καπιοιος τροπος διορθωσης πανω σε αυτο το κομματι ;;κατα τα αλλα ειναι απιστευτο κινητο χωρις lag....οποιος μπορει να μ απαντησει..ευχαριστω....
palavas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Όλο μλκς κάνουν...μπήκα στην διαδικασία και το εκανα και τωρα το κινητο εχει κολλήσει και δεν ανοίγει καν.Μενει στο σήμα της LG. Έκανα και επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων και τωρα το κινητο ανοίγει αλλά δεν λειτουργει τίποτα. Τι κάνω τώρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα