Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε όλα όσα είχα. το αναφέρω στην αρχή του post μου.

αλλά θα ήθελα να μου πεις ποιο έχεις και πόσο σου βγάζει με device only (gps) location. :)

να απαντήσω και εγω (Εχω το mate 7)

στο endomodo (τρέχω περίπου 2 ώρες ) μου τρώει 2 με 3% (προφανώς κλειστή οθονη και ενεργό gps μόνιμα για να καταγράφει) αν ακούω και μουσική 4%

σε navigation (ανοιχτή οθονη σε auto) περίπου σε 2 ώρες μου τρώει 20 με 22%

από την άλλη εχω και ένα s4 (στο endomodo στην ιδια διαδρομή) εχω 30 με 35% battery loss και στην ίδια διαδρομή στο navigation 75 με 80% battery loss

ετσι ναι από συσκευη σε συσκευη εχει διαφορες

• Like 2
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε όλα όσα είχα. το αναφέρω στην αρχή του post μου.

αλλά θα ήθελα να μου πεις ποιο έχεις και πόσο σου βγάζει με device only (gps) location. :)

Με ενα motorola android 2.3 ειχα βγαλει 12 ωρες συνεχομενενες με ανοιχτο gps για καταγραφη ποδηλατικης διαδρομης.(runkeeper)

Με το galaxy s2, ειχα βγαλει ανετα 6+ ωρες ανοιχτο gps για ενα τριαθλο.(runkeeper)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι είδους τεστ είναι αυτό, αλλά το δικό μου G3 στα 1440x2560, βγάζει στο Antutu 41472.

Ό,τι σκορ βγάζει δηλαδή στο υποτιθέμενο τεστ αλλά με χαμηλωμένη ανάλυση FHD.

Kάτι δεν κάνανε σωστά στο Phonearena...

Δημοσ.

@qsis

1. Μάλλον δεν κατάλαβες τον τρόπο που ανέφερα το ipad, οπότε προτείνω να ξαναδιαβάσεις το post μου.

2. Άτομα που δεν δουλεύουν επί καθημερινής βάσης 2k smartphones καλύτερα να μην εκφέρουν άποψη .

3. Τρομερή αυτονομία έχουν κάτι featurephones nokia. 5-6 ημέρες συνεχόμενης χρήσης κλπ. Αν κόπτεσαι τόσο για την αυτονομία της συσκευής σου, σου βρήκα λύση!

4. Δεν μας είπες το φιλαράκι σου με το note 4 με το που παρατήρησε χειρότερη αυτονομία ξαναγύρισε στο 2? Δεν το νομίζω... (Του έχω και αυτού λύση, αποσπόμενη μπαταρία λέγεται)

Δημοσ.

Εγώ πάλι βλέπω πάλι να έχουν όλοι άποψη χωρίς φυσικά να έχουν το G3.

Όλες οι περσινές ναυαρχίδες ήταν πάνω κάτω ίδιες, οπότε η LG προσπάθησε να δείξει τη δυναμή της με τη φανταστική οθόνη ανάλυσης 2Κ...

Πείτε ότι θέλετε αλλά σαν την οθόνη του G3 δεν υπάρχει.

Το τεστ λέει αυτό που κάθε κάτοχος G3 μπορεί να καταλάβει από μόνος του.

Η οθόνη έχει δυσανάλογα μεγάλη κατανάλωση σε σχέση με τη μπαταρία και όταν το βάλεις δίπλα με κάποιο άλλο τηλέφωνο με τα ίδια specs χάνει στα benchmark λόγο ανάλυσης...

Ο κολλητός μου έχει το OnePlus one και όντως στο ίδιο benchmark έχει μεγαλύτερη βαθμολογία στον τομέα 3D.

Αυτοί στο τεστ απλά μας είπαν το αυτονόητο που βλέπουμε εδώ και χρόνια στα pc.Κατεβάζεις ανάλυση κερδίζεις σε επιδόσεις...Όταν όμως όλα τρέχουν στο 100% (cpu+gpu) είτε με τη μία ανάλυση είτε με την άλλη για ποιό λόγο να έχεις μείωση της κατανάλωσης;

• Like 1
Δημοσ.

Άτομα που δεν δουλεύουν επί καθημερινής βάσης 2k smartphones καλύτερα να μην εκφέρουν άποψη .

Μα εαν χρειάζεται να δουλεύεις επί καθημερινής βάσης για να συνηθήσεις και να καταλάβεις τη διαφορά τότε αυτό από μόνο του δείχνει ότι η διαφορά δεν είναι και πολύ μεγάλη.

Η διαφορά που λες ότι βγάζει μάτι μεταξύ N5 και Note 4 μήπως οφείλεται και στο ότι η μία είναι Super Amoled με εντυπωσιακά χρώματα και η άλλη χαμηλής ποιότητας lcd?

Βασικά θα έλεγα ότι η οθόνη του Nexus 5 είναι η υποδιέστερη όλων των ναυαρχίδων της προηγούμενης χρονιάς.

• Like 1
Δημοσ.

Μα εαν χρειάζεται να δουλεύεις επί καθημερινής βάσης για να συνηθήσεις και να καταλάβεις τη διαφορά τότε αυτό από μόνο του δείχνει ότι η διαφορά δεν είναι και πολύ μεγάλη.

Η διαφορά που λες ότι βγάζει μάτι μεταξύ N5 και Note 4 μήπως οφείλεται και στο ότι η μία είναι Super Amoled με εντυπωσιακά χρώματα και η άλλη χαμηλής ποιότητας lcd?

Βασικά θα έλεγα ότι η οθόνη του Nexus 5 είναι η υποδιέστερη όλων των ναυαρχίδων της προηγούμενης χρονιάς.

Αναμφισβήτητα η διαφορά στην ποιότητα των 2 οθονών είναι χαοτική όμως δεν αναφέρομαι σε αυτό.

Όπως εύστοχα είπες η διαφορά στο sharpness δεν είναι πολύ μεγάλη, είναι όμως ορατή, και εαν συνηθίσει το μάτι σου σε τέτοια ανάλυση το οποιδήποτε πισωγύρισμα κάνει μπαμ.

Δημοσ.

στο endomodo (τρέχω περίπου 2 ώρες ) μου τρώει 2 με 3% (προφανώς κλειστή οθονη και ενεργό gps μόνιμα για να καταγράφει) αν ακούω και μουσική 4%

από την άλλη εχω και ένα s4 (στο endomodo στην ιδια διαδρομή) εχω 30 με 35% battery loss και στην ίδια διαδρομή στο navigation 75 με 80% battery loss

Με ενα motorola android 2.3 ειχα βγαλει 12 ωρες συνεχομενενες με ανοιχτο gps για καταγραφη ποδηλατικης διαδρομης.(runkeeper)

Με το galaxy s2, ειχα βγαλει ανετα 6+ ωρες ανοιχτο gps για ενα τριαθλο.(runkeeper)

Thanks. Ψάχνω κινητό για ένα φίλο, που θα καίει το gps, γι' αυτό ρωτάω.

Δημοσ.

Η διαφορα ειναι υπαρκτη, αλλα πρεπει να συνηθισεις την οθονη, θα δεις π.χ. οτι μπορεις να εχεις μικρα εικονιδια, κειμενο κτλ. με απιστευτη ευκρινεια, μπορεις να διακρινεις ανετα τα περιεχομενα ενος φακελου, μπορεις να διακρινεις πανω στο εικονιδιο ενος προγραμματος που ειναι μεσα σε ενα φακελο (και μαλιστα με μικρο μεγεθος) τι γραφει πανω.

Απο εκει και περα, διαφορα υπαρχει διπλα διπλα με συσκευη 1080p στο video, φτανει να παιζει το g3 στα 1440p, υπαρχουν αρκετα video στο youtube για δοκιμες και η διαφορα στην λεπτομερεια ειναι τουλαχιστον εμφανης, το ιδιο και σε φωτογραφιες υψηλης ευκρινειας, οχι τοσο απο την καμερα του κινητου, αλλα απο φωτογραφικη μηχανη ή απο διαφορες που βρισκεις online.

Γενικα δεν ξερω αν η διαφορες αξιζουν το κοστος, αλλα και στην μεταβαση απο τα 720p στα 1080p τα ιδια ειχαμε, συσκευες με παλιοτερα soc να πηγαινουν καλυτερα, στο τελος δεν υπαρχει σημερα ναυαρχιδα με λιγοτερο απο 1080p και του χρονου, δεν θα υπαρχει με λιγοτερο απο 1440p, μονο η apple μπορει να τραβηξει λιγο ακομα τα 1080p, αλλα στο τελος θα ανεβει και αυτη. Α και τοτε να δεις πως ξαφνικα ολα τα sites και οι reviewers θα βλεπουν την τεραστια διαφορα που ξαφνικα θα υπαρχει.  

• Like 1
Δημοσ.

Να σας πω ρε comrades .. Κατι ασχετο...για αυτους που εχουν g3. Καμια καλη rom εχετε βρει  ή παπαλα? Εγω ειμαι με την crash rom  αυτη τη στιγμη.. Εχω τεσταρει  Dark Knight , cloudy rom  αλλα τπτ τα ιδια ειναι ολα

Δημοσ.

Αυτό που δείχνει αυτό το άρθρο είναι ότι to marketing που δημιούργησε κινητά με υπερυψηλές αναλύσεις, όχι μόνο δεν ωφέλησε αλλά ζημίωσε και τον απλό χρήστη. Φαίνετια ξεκάθαρα πλέον το G3 και άλλα κινητά που έχουν >1080p αναλύσεις είχαν 1080p, θα είχαν 40% (και βάλε) καλύτερη απόδοση με 0% διαφορά στην ποιότητα απεικόνισης. Όποιος πιστεύει ότι διακρίνει διαφορά μεταξύ 1080p και >1080p στις 5 ίντσες ή έχει placebo ή είναι μπαρούφας.

Αλλά βέβαια αυτό το ξέραμε ήδη εδώ και 20 χρόνια όταν στους 80486 ρίχναμε την ανάλυση για να παίξουμε αξιοπρεπώς ένα παιχνίδι, κάτι που τώρα ανακαλύπτουν οι νέοι hipsters του 2015.

• Like 2
Δημοσ.

oταν λεμε ποσες ωρες με ανοιχτο gps εννοουμε και ανοιχτη οθονη..οδηγηση δηλαδη.

Αν ειναι απλα να ειναι ανοιχτο το gps και να καταγραφει στο background και μενα μου κραταει ολη μερα..

Λεμε συνθηκες full χρησης του gps με software που κραταει ανοιχτη οθονη,κανει zoom in,zoom out,συνεχομενο scrolling και φωνη.

Δημοσ.
Δεν ξέρω τι είδους τεστ είναι αυτό, αλλά το δικό μου G3 στα 1440x2560, βγάζει στο Antutu 41472.

Ό,τι σκορ βγάζει δηλαδή στο υποτιθέμενο τεστ αλλά με χαμηλωμένη ανάλυση FHD.

Kάτι δεν κάνανε σωστά στο Phonearena...

και το δικο μου lg g3 16gb 41048 στο antutu δηλαδη με αυτον τον τροπο θα κανει 50 με 55000 σκορ?
Δημοσ.

Off topic: Το σκεφτομουνα για το Mate 7 αλλα το SAR του δεν παλευεται!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...