Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν θα εισαι διακοπες θα τα ξαναπουμε αν εχεις αυτη την ανεση. ή οταν θα θες να χρησιμοποιησεις επι ωρα το gps στο βουνο ή γενικα με τα ποδια

Εχμμμ ναι...Απλά προσπαθούσα να σαρκάσω το αυτονόητο αποτέλεσμα του πειράματος που περιγράφει το άρθρο (ότι χαμηλώνοντας την ανάλυση της οθόνης το κινητό είχε πιο γρήγορη απόκριση), με ένα εξίσου αυτονόητο αποτέλεσμα ενός φανταστικού πειράματος, δλδ πως αν βάλεις το ξεφόρτιστο κινητό σου στην πρίζα, φυσικά θα φορτίσει.

• Like 2
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οταν θα εισαι διακοπες θα τα ξαναπουμε αν εχεις αυτη την ανεση. ή οταν θα θες να χρησιμοποιησεις επι ωρα το gps στο βουνο ή γενικα με τα ποδια

δεν είχα ποτέ κάποιο κινητό που να ήταν τόσο δραστικά πιο αποδοτική η μπαταρία του στα σενάρια αυτά.

σε όλα μόλις ανοίξεις το gps σε 3 ώρες είναι τέζα. (επίσης δεν είχα ποτέ κινητό που να μην άντεχε άνετα μια μέρα χρήσης ακόμα και με πολλή ώρα βίντεο -με χαμηλή φωτεινότητα οθόνης και νορμάλ χρήση).

δεν λέω ότι δεν λείπει αξιοπρεπής μπαταρία από όλα τα κινητά. λέω ακριβώς αυτό.

Δημοσ.

Ευπρόσδεκτη η δυνατότητα αλλαγής της ανάλυσης αλλά και πάλι χάνεις σε ευκρίνεια λόγω upscaling στην εγγενή ανάλυση του Panel. Πραγματικά δεν κατάλαβα ποτέ την LG με την απόφαση να βάλει τέτοιας ανάλυσης Panel σε συνδυασμό με τον SD801. Η χειρότερη επώνυμη ναυαρχίδα για φέτος.

• Like 2
Δημοσ.

τωρα τι ψαχνεται να βρειτε.. Οτι και να λεμε δν αλλαζει το γεγονος οτι στο συγκεκριμενο κινητο η μπαταρια  πεφτει ακομα περισσοτερο λογου της ο9ονης.. 5.5 ιντσες ο8ονη ειναι.. Καιει τα κερατα του.. Εκτος αυτου  Μια καλη λυση ειναι να περασεις μια custom rom  οπως beanstalk  η  Cyanogenmod. Η αλλη μαλακια που κανανε ποια ειναι ? Μ βγαζουν 16 gb με 2gb ram και 3gb ram  μονο με το 32gb? ... Με την  custom rom  βλεπεις διαφορα στην ram αλλα η μλκια ειναι οτι η  aosp rom   γαμανε πολυ την camera. Αυτο που 8ελουμε οσοι εχουμε g3 ειναι μια καλη custom rom που να μπορουμε να βαλουμε το stock camera Apk μεσα . αν και ειχα ολα τα Galaxy εκτος το s5 , δεν μετανιωσα που πηρα το g3 αλλα με ξενερωσε πολυ αυτο το 8εμα με την μπαταρια και την διαχειρηση της ram

Δημοσ.

η λεξη επι ωρα δεν υπαρχει στα smartphones  και ειδικα στις συγκεκριμενες ναυαρχιδες που μιλαμε. Καμια ωριτσα το πολυ 2 .. παραπανω δεν αντεχει η μπαταρια.. Στο 9εο.. Δυο- δυο πεφτουν τα % της μπαταριας... Ειδικα αμα εχεις και καμια πρηξα  γκομενα και μιλας κα8ε τρεις και λιγο στο τηλ. αστο.χαχαχαχα... Φορτηστη αυτοκινητου και  σωραιος

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό. Ήμαρτον, ποιός το έγραψε το άρθρο;

LOL. Το οτι χαμήλωσαν την ανάλυση δεν σημαίνει οτι εξαφανιστηκαν μαγικα τα pixels που περισσευουν στην οθονη... Βασει ποιου μηχανισμού ακριβως επρεπε να βελτιωθει η αυτονομια της μπαταριας??

Δημοσ.

"Only really works on aosp, you need nomone resolution changer and texdroider from the play store. Set the resolution and DPI in nomone to 1080x1920 and 441, then set the DPI in texdroider to 441 and reboot."

για οσους θελουν να το κανουν κ στο δικο τους g3 με την προυποθεση οτι δουλευει πραγματικα μονο σε aosp κ οχι στην στοκ.

Δημοσ.

Ακούω πάντως συνέχεια παράπονα για την υψηλή ανάλυση (2k και ανω σε mobile) ´Οτι τάχα μου η διαφορά δεν είναι εμφανής σε σχέςη με την fhd. ´Οτι είναι overkill, ότι καταναλώνει υπερβολική μπαταρία κλπ. ´Ολοι εσείς που ισχυρίζεστε τα παραπάνω έχετε δουλέψει σε 2k οθόνη; Γιατί εγώ που καθημερινά δουλεύω μεταξύ των note 4 και nexus 5 σας λέω ότι η διαφορά βγάζει μάτι!! Δεν μπαίνω καν σε διαδικαςία συγκριςης με το ipad air2 το οποίο δουλεύω και αυτό καθημερινά. ´Οσο για την κατανάλωση, αρκετοί ίσως ήδη γνωρίζετε πως η 2k οθόνη του note 4 είναι λιγότερο ενεργοβόρα από την fhd του note 3. Τέλος σε 2 χρόνια από τώρα σας θέλω όλους με entry level μοντέλα fhd ανάλυσης και όχι με τις 2k - 4k ναυαρχίδες που θα κυκλοφορούν... (Τα ίδια λέγονταν κατά την μετάβαση από 720p σε 1080p mobile displays)

το γιωτοπαντ air 2 έχει 260 ppi , δε κατάλαβα τι το φοβερό έχει;

όσο για τα κινητά που λες ναι τα έχουμε δει και;;

είναι πέρα για πέρα περιττό να έχουν πάνω από 1080

από 720 σε 1080 ναι τη βλέπαμε όλοι τη διαφορά, αλλά ακόμα και το iphone 6 που είναι απλό hd μια χαρά είναι 

το wqhd είναι πέρα για πέρα ανούσιο σε τόσο μικρές οθόνες και το αποτέλεσμα είναι να μειώνεται η σχετικά καλή αυτονομία που είχε επιτευχθεί επί ναυαρχίδων με 1080

φίλος μου που από note 2 πήγε σε 4 παρατηρεί σαφώς χειρότερη αυτονομία, οπότε για μένα που δε θέλω να είμαι με το φορτιστή στο χέρι είναι τελείως περιττό 

σε όλα μόλις ανοίξεις το gps σε 3 ώρες είναι τέζα.  

φυσικά και δε συμβαίνει σε όλα.

Ευπρόσδεκτη η δυνατότητα αλλαγής της ανάλυσης αλλά και πάλι χάνεις σε ευκρίνεια λόγω upscaling στην εγγενή ανάλυση του Panel. Πραγματικά δεν κατάλαβα ποτέ την LG με την απόφαση να βάλει τέτοιας ανάλυσης Panel σε συνδυασμό με τον SD801. Η χειρότερη επώνυμη ναυαρχίδα για φέτος.

χειρότερη δεν είναι σίγουρα (δεδομένης και της τρέχουσας τιμής και αν σκεφτείς τις επι μέρους αναβαθμίσεις από το πολύ καλό g2)

απλά  ήταν ατυχής επιλογή αυτή η οθόνη

• Like 1
Δημοσ.

Το ποιο σηγουρο σε ποσοστό 1000% ειναι οτι δεν περιόρισαν τον επεξεργαστή οστε να πέσουν οι επιδόσεις άρα κ η κατανάλωση γιαυτο έπεσε πιο Γρυγορα η μπαταρία. Εμένα με 3d gaming κρατάει ~2 ώρες η μπαταρία αλλα με άλλη απλή χρήση κρατάει 8 ώρες μικτή χρήση χωρις gaming 4χ παραπάνω απο τα 3d σε iphone 5.

Στης τελεφτεας γενιάς nvidia Maxwell κατάφεραν να μιωσουν συμαντικα την κατανάλωση σε παιχνίδια που πιάνουν πάνω απο 100fps και βάζουμε κοφτι στα 60fps, με την ίδια τεχνική βάζοντας κοφτι πέφτει κ η καταναλωση στα κινητά.

Δημοσ.

Εμένα πάντως που το είχα δεν μου φάνηκε η ανάλυση κάτι διαφορετικό σε σχέση με την fhd ανάλυση τουλάχιστον σε απλά χρήση που κάνω εγώ χωρίς gaming...απλά browsing αλλά πολύ browsing...η μπαταρία του ήτανε απογοήτευση.

Τελικά το έδωσα και πήρα ένα fhd και είμαι τετραπλάσια ευχαριστημένος...και μάλιστα και αλαγκάριστος!!!

Δημοσ.

φυσικά και δε συμβαίνει σε όλα.

σε όλα όσα είχα. το αναφέρω στην αρχή του post μου.

αλλά θα ήθελα να μου πεις ποιο έχεις και πόσο σου βγάζει με device only (gps) location. :)

Δημοσ.

Αναμενομενο να μην αυξηθει ιδιαιτερα η διαρκεια μπαταριας, γιατι η οθονη παλι επρεπε να φωτισει τον ιδιο αριθμο πιξελ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...