Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην ιστοσελίδα Phonearena άλλαξαν την ανάλυση του LG G3 από 1440 x 2560 pixels στα 1080 x 1920 pixels και οι μετρήσεις που έτρεξαν αποδεικνύουν ότι η συσκευή βελτιώθηκε σημαντικά στον τομέα της απόδοσης.Δυστυχώς δεν συνέβη το ίδιο και στον τομέα της αυτονομίας της μπαταρίας, κάτι που δείχνει ότι τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την μπαταρία του δεν οφείλονται στην ανάλυση της οθόνης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

Στην ιστοσελίδα Phonearena πήραν το κορεάτικο μοντέλο LG G3 F400S με 3GB RAM και το “έσβησαν” για να κάνουν ολοκάθαρη εγκατάσταση του πρωτότυπου firmware του LG G3 από τον Ιούνιο του 2014 και στην συνέχεια προχώρησαν στην εγκατάσταση όλων των αναβαθμίσεων over-the-air.

Κατόπιν έτρεξαν διάφορα benchmarks όπως τα Antutu, GFXBench και T-Rex και συγκράτησαν τον μέσο όρο των αποτελεσμάτων που προέκυψαν από τα σχετικά “runs”.

Μετά φόρτισαν το LG G3 F400S στο 100% και έτρεξαν το σχετικό benchmark που χρησιμοποιούν για την μπαταρία, με το αποτέλεσμα να είναι 6 ώρες και 19 λεπτά.

Στην συνέχεια και αφού ξαναφόρτισαν την συσκευή, έκαναν “root” και εγκατέστησαν την εφαρμογή Nomone Resolution Changer για να αλλάξουν την ανάλυση, και να την κατεβάσουν στα 1080 x 1920 pixels ενώ επανέλαβαν την διαδικασία του benchmarking και της αξιολόγησης της μπαταρίας.

Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στον παρακάτω πίνακα. Η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι η συνολική απόδοση αυξήθηκε κατά 30% ενώ οι επιδόσεις στο gaming σχεδόν διπλασιάστηκαν.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: PhoneArena

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περιμενα να ανεβει κατα πολυ και η διαρκεια της μπαταριας.Αν δεν ειναι η αναλυση ομως γτ δεν εχει την ιδια αυτονομια με το g2?

Δημοσ.

Περιμενα να ανεβει κατα πολυ και η διαρκεια της μπαταριας.Αν δεν ειναι η αναλυση ομως γτ δεν εχει την ιδια αυτονομια με το g2?

τα πιξελ δεν εσβησαν απλα η αναλυση αλλαξε. 

η λιγοτερη καταναλωση ειναι απο την μικροτερη χρηση της CPU/GPU

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό που απέδειξαν (και δεν κατάλαβαν) είναι ότι η οθόνη και όχι το SoC ξοδεύει την μπαταρία.

• Like 7
Δημοσ.

Το αρθρο τελειως βλαμμενο : 

στην μια περιπτωση το SOC εξυπηρετει περιπου 3.6ΜP ενω στην αλλη 2.0ΜP (80κατι% περισσοτερα) και ενθουσιαζονται που εχει 80% διαφορα αποδοση (ελα χριστε και κυριε δηλαδη...)

Αυτό που απέδειξαν (και δεν κατάλαβαν) είναι ότι η οθόνη και όχι το SoC ξοδεύει την μπαταρία.

αυτο ειναι προφανες..... και το ξερουν στην LG βασικα τι λεω ..οποιοσδηποτε σοβαρος ανθρωπος μπορει να το καταλαβει

Δημοσ.

Το θέμα είναι γιατί ένα άρθρο για κάτι που είναι προφανές είναι στην πρώτη σελίδα.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ έκανα το εξής πείραμα πάλι. Πήρα το κινητό μου,που είχε 5% μπαταρία,το έβαλα στην πρίζα και σε περίπου 2 ωρες είχε φορτίσει 100%. Αλήθεια.

• Like 16
Δημοσ.

Εγώ έκανα το εξής πείραμα πάλι. Πήρα το κινητό μου,που είχε 5% μπαταρία,το έβαλα στην πρίζα και σε περίπου 2 ωρες είχε φορτίσει 100%. Αλήθεια.

οταν θα εισαι διακοπες θα τα ξαναπουμε αν εχεις αυτη την ανεση. ή οταν θα θες να χρησιμοποιησεις επι ωρα το gps στο βουνο ή γενικα με τα ποδια

• Like 1
Δημοσ.

Ακούω πάντως συνέχεια παράπονα για την υψηλή ανάλυση (2k και ανω σε mobile)

´Οτι τάχα μου η διαφορά δεν είναι εμφανής σε σχέςη με την fhd. ´Οτι είναι overkill, ότι καταναλώνει υπερβολική μπαταρία κλπ.

´Ολοι εσείς που ισχυρίζεστε τα παραπάνω έχετε δουλέψει σε 2k οθόνη; Γιατί εγώ που καθημερινά δουλεύω μεταξύ των note 4 και nexus 5 σας λέω ότι η διαφορά βγάζει μάτι!!

Δεν μπαίνω καν σε διαδικαςία συγκριςης με το ipad air2 το οποίο δουλεύω και αυτό καθημερινά.

´Οσο για την κατανάλωση, αρκετοί ίσως ήδη γνωρίζετε πως η 2k οθόνη του note 4 είναι λιγότερο ενεργοβόρα από την fhd του note 3.

Τέλος σε 2 χρόνια από τώρα σας θέλω όλους με entry level μοντέλα fhd ανάλυσης και όχι με τις 2k - 4k ναυαρχίδες που θα κυκλοφορούν...

(Τα ίδια λέγονταν κατά την μετάβαση από 720p σε 1080p mobile displays)

• Like 3
Δημοσ.

..σημαντικη διαφορα στην αποδοση του κινητου και στην μπαταρια παρατηρησα με την σημερινη CM12 nightly. 

κανενα σχολιο απο καποιον με AOSP?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...