Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο eclipse

ίσως κάποιος μάστορας "mitsubisakias" να σου βρεί γρανάζι,για ολόκληρο σαζμάν δεν νομίζω να σε συμφέρει & ΑΝ βρείς.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα σας

μιας και υπαρχει σχετικο θεμα με το προβλημα μου θα το συμπληρωσω εδω

ευχομαι να μην ενοχληθει το ατομο που εφτιαξε αυτο το thread 

suzuki swift 2007 78.000 χιλιομετρα και κατι

οι ταχυτητες μπαινουν κανονικα τις περισσοτερες φορες χωρις ιδιαιτερα ζορια,μερικες φορες βεβαια πρεπει να προσπαθησεις και δευτερη φορα,τοτε μπαινουν σιγουρα

το προβλημα αυτο εμφανιστηκε σχεδον απο την αγορα του (καινουργιο ηταν) αλλα τωρα εχει προστεθει και ενας ηχος απο τα 50 ως τα 80 χιλ/ωρα μετα απο αλλαγη ρουλεμαν(πριν την αλλαγη ηταν χειροτερα τα πραγματα)

ψαχνοντας σημερα ειδα οτι το αντιμετωπιζει και αλλος κοσμος το προβλημα αυτο

ρωτησαμε στην αντιπροσωπεια για καινουργιο(εγκυκλοπαιδικα για να εχουμε μια αποψη) 3,000 ευρω θελουν γιατι θα το φερουν απο ιαπωνια

σημερα ξαναγυρισε απο τον μηχανικο εφοσον του αλλαξε 4 σασμαν και ολα κανανε τον ιδιο θορυβο

και τωρα τι κανουμε?

Δημοσ.

καλησπερα σας<br />

<br />

μιας και υπαρχει σχετικο θεμα με το προβλημα μου θα το συμπληρωσω εδω<br />

ευχομαι να μην ενοχληθει το ατομο που εφτιαξε αυτο το thread <br />

<br />

suzuki swift 2007 78.000 χιλιομετρα και κατι<br />

οι ταχυτητες μπαινουν κανονικα τις περισσοτερες φορες χωρις ιδιαιτερα ζορια,μερικες φορες βεβαια πρεπει να προσπαθησεις και δευτερη φορα,τοτε μπαινουν σιγουρα<br />

το προβλημα αυτο εμφανιστηκε σχεδον απο την αγορα του (καινουργιο ηταν) αλλα τωρα εχει προστεθει και ενας ηχος απο τα 50 ως τα 80 χιλ/ωρα μετα απο αλλαγη ρουλεμαν(πριν την αλλαγη ηταν χειροτερα τα πραγματα)<br />

ψαχνοντας σημερα ειδα οτι το αντιμετωπιζει και αλλος κοσμος το προβλημα αυτο<br />

ρωτησαμε στην αντιπροσωπεια για καινουργιο(εγκυκλοπαιδικα για να εχουμε μια αποψη) 3,000 ευρω θελουν γιατι θα το φερουν απο ιαπωνια<br />

σημερα ξαναγυρισε απο τον μηχανικο εφοσον του αλλαξε 4 σασμαν και ολα κανανε τον ιδιο θορυβο<br />

και τωρα τι κανουμε?<br />

<br />

Ο θορυβος σιγουρα ειναι απο σασμαν;;<br />

Τα αλλα σασμαν που εβαλε οι ταχυτητες εμπαιναν κανονικα;;<br />

Οταν λες αλλαξε ρουλεμαν ποια ρουλεμαν αλλαξε;

Δημοσ.

τα ρουλεμαν του σασμαν αλλαξε

λογω του οτι δεν προλαβαινε να ξανααλλαξει το τελευταιο και να παρω πισω το δικο μου τωρα εχω ενα απο τα αλλαγμενα σασμαν επανω..οι ταχυτητες μπαινουν πιο δυσκολα απ'οτι μπαινουν στο δικο μου και ο θορυβος ξεκιναει απο την πρωτη.κοινως το δικο μου ειναι καλυτερο

και αν δεν ειναι σασμαν τι ειναι?

Δημοσ.

τα ρουλεμαν του σασμαν αλλαξε<br />

λογω του οτι δεν προλαβαινε να ξανααλλαξει το τελευταιο και να παρω πισω το δικο μου τωρα εχω ενα απο τα αλλαγμενα σασμαν επανω..οι ταχυτητες μπαινουν πιο δυσκολα απ'οτι μπαινουν στο δικο μου και ο θορυβος ξεκιναει απο την πρωτη.κοινως το δικο μου ειναι καλυτερο<br />

<br />

και αν δεν ειναι σασμαν τι ειναι?<br />

<br />

Απο μακρια ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ξερω τι ειναι και απο που μπορει να ειναι ο θορυβος..<br />

Μπορει να ειναι απο λαστιχα, ρουλεμαν τροχου,ρουλεμαν σασμαν κτλ.<br />

Οι ταχυτητες μπαινουν σφιχτα η τριζουν;<br />

Εαν τριζουν θελει συγχρονιζε..<br />

Εαν οχι τοτε θελει βαλβολινες και ριξατε το σασμαν πανω χωρις να τις αλλαξετε

Δημοσ.

μπαινουν σφιχτα.

λαστιχα αλλαξα πριν απο 3 μηνες

δεν μου εγινε γνωστο αν αλλαχτηκαν οι βαλβολινες αλλα οταν αλλαχτηκαν τα ρουλεμαν θα αλλαχτηκαν και αυτες..δεν νομιζω να εκανε τοσο κοπο ο ανθρωπος να αλλαξε τοσα σασμαν και ρουλεμαν στο δικο μου και να παρεβλεψε τις βαλβολινες(αν ηταν απαραιτητες,γιατι και εγω οδηγος ειμαι οχι μηχανικος)

Δημοσ.

Σου έχουν κάνει κακή δουλειά σύμφωνα με αυτα που περιγράφεις.

Το ίδιο πρόβλημα (γουργούρισμα στις χαμηλές στροφές), στο ίδιο αυτοκίνητο, μετά την αλλαγή ρουλεμάν εξαφανίστηκε εντελώς.

Δυσκολία στο κούμπωμα δεν παρατήρησα ποτέ, κάθε άλλο, στο συγκεκριμένο οι ταχύτητες κουμπώναν με "το δάχτυλο", σχεδόν μόνες τους.

Πάρε "Ιάπωνα" σου λέει μετά. Η αδερφή μου το πούλησε και ησύχασε.

Αυτά τα "4 σασμάν" πάντως μου ακούγονται λίγο ύποπτα. Στραγάλια είναι τα σασμάν ή στο έχει κάνει πειραματόζωο το αυτοκίνητο;

Πες του να σου βάλει πάλι το δικό σου πάνω που ξέρεις το ιστορικό και τα χιλιόμετρα που έχει, και πήγαινε σε άλλο μηχανικό.

Έχε υπόψη σου πως αλλαγμένο σασμάν ένας καλός μηχανικός θα το δει αμέσως, πράγμα που θα σου κοστίσει άσχημα σε πιθανή μεταπώληση.

Δημοσ.

Σου έχουν κάνει κακή δουλειά σύμφωνα με αυτα που περιγράφεις.<br />

Το ίδιο πρόβλημα (γουργούρισμα στις χαμηλές στροφές), στο ίδιο αυτοκίνητο, μετά την αλλαγή ρουλεμάν εξαφανίστηκε εντελώς.<br />

Δυσκολία στο κούμπωμα δεν παρατήρησα ποτέ, κάθε άλλο, στο συγκεκριμένο οι ταχύτητες κουμπώναν με "το δάχτυλο", σχεδόν μόνες τους.<br />

<br />

Πάρε "Ιάπωνα" σου λέει μετά. Η αδερφή μου το πούλησε και ησύχασε.<br />

<br />

<br />

<br />

Αυτά τα "4 σασμάν" πάντως μου ακούγονται λίγο ύποπτα. Στραγάλια είναι τα σασμάν ή στο έχει κάνει πειραματόζωο το αυτοκίνητο;<br />

<br />

Πες του να σου βάλει πάλι το δικό σου πάνω που ξέρεις το ιστορικό και τα χιλιόμετρα που έχει, και πήγαινε σε άλλο μηχανικό.<br />

Έχε υπόψη σου πως αλλαγμένο σασμάν ένας καλός μηχανικός θα το δει αμέσως, πράγμα που θα σου κοστίσει άσχημα σε πιθανή μεταπώληση.<br />

<br />

Διαφωνω οτι το αλλαγμενο σασμαν θα το δει ο μηχανικος...<br />

Δεν υπαρχει καποιο σημαδι εκτος και αν γραφει με μαρκαδορο πανω απο τον ανταλλακτικατζη

Δημοσ.

το πηγαμε παλι σημερα το δικο μου εβαλα παλι(ευχομαι)

τωρα οι ταχυτητες μπαινουν γλυκα.

3 φορες εβαλε βαλβολινες και εβαλε και ενισχυτικο

δεν κανει γουργουρισμα..ενα συνεχομενο ιιιιιιιιι κανει οσο μπορει να βοηθησει αυτη η περιγραφη,απο τα 50χιλ μεχρι τα 80

το ειδε και σασμανατζης μαζι με τον μηχανικο και κατι ειπαν οτι υπαρχει προβλημα σε κατι καπακια και οτι το ρουλεμαν λογω του οτι εχει φαγωθει το καπακι ειναι μικροτερο και γι αυτο κανει τον ηχο

θα στειλω και ενα μειλ στην ιαπωνια να δω τι θα μου πουν

προσπαθουσαμε να βρουμε ενα καλο για να το αλλαξουμε αλλα και με τα 4 υπηρχε το ιδιο προβλημα,γι αυτο αλλαξε 4..αν ηταν καποιο σωστο θα κρατουσαμε αυτο..

βασικα εκτος απο τον ηχο και οτι ηταν καπως σφιχτες οι ταχυτητες δεν υπηρχε αλλο προβλημα αλλα γιατι να κανει αυτον  τον ηχο

δεν ειναι θεμα στροφων,νομιζω..

Δημοσ.

Εξακολουθούν να μου ακούγονται κάπως περίεργες οι εξηγήσεις που σου δίνουν, στην θέση σου θα ρωτούσα και σε άλλο μηχανικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...