Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά μόνο εγώ έχω παρατηρήσει ότι η σύγκριση γίνεται σε 3 τυχαία τρίμηνα και όχι σε ολοκληρωμένα έτη?

Α ρε ό,τι θέλουν σας κάνουν να πιστεύεται οι στατιστικολόγοι...εύγε 

Υ.Γ.Αρθρογράφε είσαι μεγάλος τσάκαλος,περιμένω επόμενη

παρουσίαση-"σύγκριση" με επιλεγμένες βδομάδες που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη διακύμανση,"τι μας νοίαζει η ουσία,τα αποτελέσματα που θέλουμε να βγαίνουν"...

Και πάλι εύγε :D

Δεν σε καταλαβα... μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις πινακες...

εχει συγκρισει Q4 με Q3 του 2014 και αντιστοιχα τα Q4  του 2014 με το 2013... δεν βλεπω πουθενα κατι παραλογο, εκτος και αν δεν σου αρεσαν τα νουμερα (οπως λεμε, στις εκλογες του '15 στην Ελλαδα ολοι κερδισαν....)

Δημοσ.

Μπλα μπλα μπλα...

Ανταγωνισμός λέγεται και πρόσβαση στο ιντερνετ...

όσο ο κόσμος αποκτά πρόσβαση σε πληροφορίες τόσο θα δυσκολεύει η ζωή των απατεώνων...

Σάμσουνγκ=200 μοντέλα σε κινητά τηλέφωνα τα τελευταία 2 χρόνια?

Ποιός είσαι ρε μεγάλε? κάτσε καλά να ούμε...

Δώσε τα Note και το galaxy και τέλος...

Άντε και ένα mid range και ένα low...φτάνει δηλαδή!!!

Δημοσ.

Δεν σε καταλαβα... μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις πινακες...

εχει συγκρισει Q4 με Q3 του 2014 και αντιστοιχα τα Q4  του 2014 με το 2013... δεν βλεπω πουθενα κατι παραλογο, εκτος και αν δεν σου αρεσαν τα νουμερα (οπως λεμε, στις εκλογες του '15 στην Ελλαδα ολοι κερδισαν....)

Μάλλον εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις σχόλια.Η δεν ξέρω εκούσια / ακούσια,σίγουρα η ικανότητά σου να επεξεργαστείς μια πληροφορία είναι υποβαθμισμένη.

ΚΑΤΑΡΧΑΣ δεν υποστηρίζω για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ Samsung. (έχω σταματήσει από εποχές s3 και έχουν περάσει από τα χέρια μου OPPO/Umi/Zopo/Meizu//THL και συνεχίζω να πειραματίζομαι με Ulefone/Elephone/Gionee κλπ..)

Επίσης επειδή EΞ ΟΡΙΣΜΟΥ επιλέγοντας να συγκρίνεις 3/8 Τετράμηνα μεροληπτείς.Ειδικά από τη στιγμή που δεν το στηρίζεις (του στυλ ότι οι πωλήσεις στο 4ο τετράμηνο είναι αντιπροσωπευτικές της χρονιάς....σωστά δεν το υποστηρίζει κάτι τέτοιο γιατί απλούστατα δεν ισχύει - και αν ίσχυε έχρηζε ΕΠΕΞΗΓΗΣΗΣ.

Όσο για τις Εκλογές του 15 με τα δική σου λογική θα πρέπει να κριθεί η Κυβέρνηση Μόνο για το 1ο τετράμηνο?Μόνο για το 4ο?Πρόοδος από 3ο σε 4ο χωρις να μας νοιάζει τι συνέβει στα 2 πρώτα? (άνοιξε κανένα λεξικό να μάθεις τον όρο μεροληψία,προσπάθησε να αυξήσεις λίγο το μορφωτικό σου επίπεδο ευρύτερα και μετά κρίνε την ικανότητα του εκάστοτε μέλους μίας κοινότητας ως προς την ανάλυση ενός πίνακα ή ό,τι άλλο εσύ κρίνεις)

Δημοσ.

Καλά μόνο εγώ έχω παρατηρήσει ότι η σύγκριση γίνεται σε 3 τυχαία τρίμηνα και όχι σε ολοκληρωμένα έτη?

Υ.Γ.Αρθρογράφε είσαι μεγάλος τσάκαλος,περιμένω επόμενη

παρουσίαση-"σύγκριση" με επιλεγμένες βδομάδες που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη διακύμανση,"τι μας νοίαζει η ουσία,τα αποτελέσματα που θέλουμε να βγαίνουν"...

Και πάλι εύγε :D

συνηθως στις συγκρισεις βαζεις το τρεχον τριμηνο με το προηγουμενο και με το αντιστοιχο του προηγουμενου ετους...αν εσυ ξερεις κατι παραπανω, πες το...

Δημοσ.

με λίγα λόγια.......... xiaomi/apple/huawei και μετά το χάος..........

Ναι....Άλλωστε ποια είναι να η "Alibaba" πού έκανε επένδυση 525 εκατομμύρια στη Meizu....

Μια ακόμη "αποτυχημένη" επιχειρηματική κίνηση "μικρού" κεφαλαίου μεταξύ δύο "άσημων" εταιρειών.

Καλά τα άρθρα που αναφέρονται σε στατιστικές του παρελθόντος αλλά μήπως θα έπρεπε να μην κάνουμε αβίαστες και βαρύγδουπες  δηλώσεις χωρίς να έχουμε συμπεριλάβει στοιχεία του πιο πρόσφατου παρελθόντος που στο κάτω κάτω επηρεάζουν το μέλλον περισσότερο.

Η Samsung έχει δυστυχώς ή ευτυχώς 1 ατού έναντι των επερχόμενων ναυαρχίδων, χρήση Exynos 7 αντί Snapdragon 810 (που ακόμη δεν έχει ακόμη τελειοποιηθεί). Ο χρόνος είναι με το μέρος της για την ώρα (επίσης αναφέρει να ενημερώσω τους λιγότερο ενημερωμένους ότι ο Exynos 7 θα μεταβεί από τα 20nm σε λιθογραφική διαδικασία 14n m με τεχνολογία 3D FinFET αυξάνοντας μεταξύ άλλων και την αυτονομία της μπαταρίας).Ή μήπως να αγνοήσουμε και και ότι φήμες θέλουν τη Samsung να παράγει μεγάλο ποσοστό (ίσως πάνω από 50%) των επεξεργαστών του νέου μοντέλου της Apple?

Αν και δεν είμαι του χώρου προτιμώ ( αν μπω στη διαδικασία να γνωμοδοτήσω για το μέλλον) να βασιστώ σε αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου/ κεφαλαιακού αποθεματικού (με τον όποιο τρόπο) μιας εταιρείας, το επίπεδο έρευνας, το customer service (λιγότερο το user experience γιατί η κρίση είναι μια εποχή δοκιμών και πειραματισμών κατά την προσωπική μου άποψη) παρά επιλεγμένες συγκρίσεις του παρελθόντως

συνηθως στις συγκρισεις βαζεις το τρεχον τριμηνο με το προηγουμενο και με το αντιστοιχο του προηγουμενου ετους...αν εσυ ξερεις κατι παραπανω, πες το...

Ναι εφόσον είσαι εν μέσο του έτους, όχι όταν έχει περατωθεί και έχεις πλέον τα στοιχεία για ολοκληρωμένη σύγκριση μεταξύ ετών.

[ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΛΙ αν είναι να κάνεις τόσο επιλεγμένη σύγκριση οφείλεις να αναφέρεις αν είναι αντιπροσωπευτική (και σε τι βαθμό) ή όχι με το σύνολο των πωλήσεων 2013 κ 2014.Τα στοιχεία τα έχεις,ποιος ο λόγος να μην τα παραθέσεις? Ξεκάθαρα πράγματα]

Σκέψου να έγραφε κάποιος άρθρο ως προς την οικονομική ανάπτυξη της Φουκοσίμα αναφέροντας 2010Q4,2011Q3,2011Q4

χωρίς να αναφέρει κάπου ότι...μεσολάβησε μία πυρηνική έκρηξη την άνοιξη του 11.

Δεν λέω ότι είναι ανάλογο παράδειγμα,απλά ξεκαθαρίζω ότι για τα δικά μου κριτήρια οι συγκρίσεις θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένες και αποσαφηνισμένες.Δε χρειάζεται απαραίτητα να έχει μεσολαβήσει κάτι που να αλλοιώνει τα δεδομένα, αλλά οφείλει ο εκάστοτε αρθρογράφος να επισημαίνει την ομοιογένεια ή όχι των δεδομένων εκτός αν θέλει να εξυπηρετήσει σκοπιμότητες

Δημοσ.

οι περισσότερες από τις αναλύσεις σας για τη samsung ξεχνάνε μια βασική (για την αγορά της Κίνας) παράμετρο: τα κινητά της Samsung είναι αυτά με τους περισσότερους κλώνους στην Κινεζική αγορά και γιαυτό δεν πουλιούνται τα επώνυμα samsung, αφού ο Κινέζος μπορεί να βρεί φτηνότερα έναν κλώνο (που μπορεί να είναι και καλύτερος από το κανονικό Samsung).

Η lenovo έχει εξίσου σταθερή πτώση, πιστεύω λόγω τιμών κυρίως αφού έχει αρκετά μοντέλα με snapdragon και το κυριότερο, μέσα στο 2014 τα περισσότερα μοντέλα της είναι όλα google licenced λόγω της στόχευσης σε Αμερικάνική και Ευρωπαϊκή αγορά.

Οι apple haters "πανυγηρίζουν" που είναι στη 2η θέση και δεν βλέπουν την σχεδόν 100% αύξηση του μεριδίου της σε σχέση με το Q42013. Η huawei σταθερή αφού η κύρια στόχευσή της παραμένει η αγορά της Κίνας, και η Xiaomi εξαργυρώνει την εικόνα του value for money που έχει (δικαίως) περάσει όλο το 2014.

Δημοσ.

Δείτε και αυτό. Η samsung δεν πουλάει μόνο κινητά

Αυτό τώρα τι σχέση έχει με το άρθρο??

Δεν είπαμε ότι πάει για χρεωκοπία η Samsung, απλά χάνει μερίδιο της αγοράς στα κινητά.

Δημοσ.

Αυτό τώρα τι σχέση έχει με το άρθρο??

Δεν είπαμε ότι πάει για χρεωκοπία η Samsung, απλά χάνει μερίδιο της αγοράς στα κινητά.

Το έβαλα επειδή μερικοί για ένα περίεργο λόγο πανηγυρίζουν για την "καταστροφή" της samsung.

Δημοσ.

Δεν πρέπει να πουλάει κινητά! Είναι καλή σε άλλους τομείς, ας επικεντρωθεί σε αυτούς.

Έχω το note 3 από το 2013 που βγήκε και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Για τα υπόλοιπα 1000 μοντέλα-σαβούρες που πουλάει δεν έχω γνώμη. 

Δημοσ.

στατιστικοί λέγεται όχι στατιστικολόγοι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...