SPANK Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Αμα κάνεις disable εντελώς το acpi στο bios ?
idomeneas26 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δεν εχει τετοια επιλογη στο bios.
SPANK Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δοκίμασε ορισμένες απο τις λύσεις που δίνουν εδώ https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-B-and-G-Series-Notebooks/Lenovo-G50-BIOS-in-this-system-is-not-fully-ACPI-compliant/td-p/1637310/page/2
AlienTechGR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Πήγαινε στο BIOS και άλλαξε τον USB controller σε USB2.0.Πήγαινε στο exit και βάλε Windows 7 OS και δοκίμασε ξανά να τα περάσεις.Εννοείται πως δουλεύει μόνο από USB stick μιας και από DVD δεν γίνεται να περάσεις Windows σε αυτό το μηχάνημα (το έχει φίλος μου και το έχω μάθει απ'έξω το πως δουλεύει). 1
idomeneas26 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Πήγαινε στο BIOS και άλλαξε τον USB controller σε USB2.0.Πήγαινε στο exit και βάλε Windows 7 OS και δοκίμασε ξανά να τα περάσεις.Εννοείται πως δουλεύει μόνο από USB stick μιας και από DVD δεν γίνεται να περάσεις Windows σε αυτό το μηχάνημα (το έχει φίλος μου και το έχω μάθει απ'έξω το πως δουλεύει). Το εκανα και αυτο αλλα πάλι δεν δούλεψε. Τελοσπαντων τελικά εγκατέστησα τα 8.1 και τελείωσε το θέμα.
Pure Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα στην παρεα πριν 3 μερες αγορασα το lenovo G50-45 απο γνωστη αλυσιδα και με τα λυπης διαπιστωσα οτι με την μνημη την υπαρχουσα δεν προχωραει το μηχανημα πηγα πισω στο μαγαζι που το αγορασα και τους ρωτησα πως θα γινει να την επεκτεινω μου βρηκαν απο το site πια να παρω αλλα μου ειπαν επισης οτι αν αλλαξουμε την μνημη χανεται η εγγυηση ισχυει κατι τετοιο ?? μια βοηθεια
xristoforos89 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Κάλεσε την αντιπροσωπεία και ρώτησέ τους επιτόπου.
idomeneas26 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Πήγαινε στο BIOS και άλλαξε τον USB controller σε USB2.0.Πήγαινε στο exit και βάλε Windows 7 OS και δοκίμασε ξανά να τα περάσεις.Εννοείται πως δουλεύει μόνο από USB stick μιας και από DVD δεν γίνεται να περάσεις Windows σε αυτό το μηχάνημα (το έχει φίλος μου και το έχω μάθει απ'έξω το πως δουλεύει).Ενταξει εχθες εκανα αλλη μια δοκιμη και τελικα εγκατασταθηκαν.Απλα επρεπε να κανω και reset to defaults το bios για να δουλεψει. 1
Macao Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Γεια σας παιδιά. Καταρχάς να σας ενημερώσω πως έχω έναν τον ίδιο. Αυτές τις μέρες προσπαθώ να τον αναβαθμίσω με μια καινούργια Ram μεγαλύτερη για τον λόγο ότι το μηχάνημα είναι χελώνα! Η εμπειρία μου! Πήρα το μηχάνημα το πήγα από κει που το αγόρασα. Γερμανός. Μου λένε πρέπει να το πας στο σέρβις. Και με στέλνουν. Πάω στο μαγαζί που με έστειλαν και μου λένε ότι lenovo στο Ηράκλειο Κρήτης δεν υπάρχει σέρβις. Όμως κι εμείς μπορούμε να σου βάλουμε μνήμη μεγαλύτερη. Οκ λέω. Έχω εγγύηση? Όχι μου λένε αν ανοιχτεί το μηχάνημα. Το παίρνω και φεύγω. Παίρνω τηλ. Αθήνα . Στα κεντρικά. Και μου λένε ότι μπορώ να αλλάξω μνήμη η δίσκο χωρίς να έχω πρόβλημα με εγγύηση αρκεί να μην πληγωσω το μηχάνημα ακόμα και μόνος μου! Μπορώ να μπω στο ίντερνετ να παραγγείλω μια κάρτα οποία θέλω να του βάλω για να πάει πιο γρήγορα. Οκ. Μπορείς να μου προτείνεις εσύ? Η ερώτηση μου. Ναι τι? 4gb?8gb? Παίρνει 8gb?βεβαιως! Οκ. 8gb στα 1600mhz ddr3 sodium. Μπαίνω eshop και παραγγελία. Έρχεται μου τη βάζει ένας φίλος προγραματιστης και...! δεν δουλεύει.! Τι κάνουμε τώρα? Βεβαίως το eshop την παίρνει πίσω. Αλλά μεταχειρισμενη και σε άλλη τιμή που την αγόρασες. Περίπου στα μισά. 77 ευρώ πληρωμενη καινούρια. Και φυσικά δεν ξέρω το λόγο που δεν την δουλεύει. Η κάρτα είναι καλή τη δουλεύει άλλο λαπτοπ 6αετιας. Μήπως ο κατασκευαστή δεν ξέρει τι του γίνεται?
xristoforos89 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Στα πιο πολλα απο αυτα τα λαπτοπς που φορανε σελερον επεξεργαστες μεχρι 4gb ram δεχονται. Δυσκολα θα δεχθουν 8gb. Η καλυτερη επιλογη θα ηταν 1x4 και ssd δίσκο.
idomeneas26 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Αν η μνήμη που πήρες είναι 1,5 volt δεν δουλεύει το laptop. Μόνο με μνήμη στα 1,35v. 1
AlienTechGR Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Κατά πάσα πιθανότητα,πήρες μνήμες DDR3 και όχι DDR3L που υποστηρίζει το συγκεκριμένο μηχάνημα.
Macao Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Έστειλα mail στη λενοβο και μου απάντησαν ότι αν δεν είναι 1.35ν δεν θα δουλεύει. Γιαυτό και πρέπει να μπω στο κόπο τώρα να την πουλήσω.
xristoforos89 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Αν πιασεις 50ευρώ, καλά θα είναι. Θα πέσει χοντρό παζάρεμα.
metinakos Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Καλησπέρα και από μένα λιπών σαν κάτοχος g50-30 σας περιγραφώ τα όσα πέρασαεγώ το μηχάνημα το πήρα καινούργιο άπλα στην αρχή ήταν χάλια με τα υπερφορτωμένα λογισμικό του κατασκευαστή δεν κουνούσε καθόλου με τα λιγα με τα πολλά πειραματίστηκα λίγο κάνοντας του formatκαι εγκατάσταση windows 8 το μηχάνημα Άρλα λες και ήταν άλλο laptop όμως αυτό δεν κράτησε για πολύαφού μου χτύπησε δίσκο όμως το αντικατέστησα με την εγγύηση μα είναι δυνατόν laptop 25 ημερών τέλος παν τον τα συμπεράσματα μου είναι τα έξης μια χαρά δουλεύει και στα 2 giga ram εφόσον κάνουμε φορμάτ σε windows 8 και εγκατάσταση το πολύ μέχρι 15 προγραμμάτων.η οθόνη είναι άπλα χάλια μπορείτε να την βελτιώστε από τις ιδιότητες γραφικών.επίσης βελτιώστε την παροχή ενέργειας σε μεγίστη αποδοση.κάνοντας τα αυτά δα δείτε πάρα πολύ μεγάλη διάφορα και ισως καποιααπό εσάς δεν θα κάνουν αναβάθμισηεφόσον σας καλύπτει τις βασικές μας ανάγκες άλλα έμενα μου δουλεύεισβέλτα μιλάμε για 8-10 δευτερόλεπτα boot timeμέχρι na ανοίξουν τα windows χωρίς sd δισκο.ενταξη ΟΚ άπλαμπορεί να μην το πιστεύετε άπλα δοκιμάστε όσα αναφέρω και τα ξαναλεμε.ΣΗΜΕΙΩΣΗ: δεν πειράζουμε τίποτα αν δεν ξέρουμε τη κάνουμε μπορούμε να επισκεφτούμε ένα τεχνικό.τα παραπάνω είναι για leno vo g50=30 με {dvd drive} για το g50=45 δεν ξέρω τι ισχυει.ΠΡΟΣΟΧΗ πρώτα κάνουμε backup πριν κάνωοτιδήποτε παιδιά συγνώμη για την ορθογραφία μου ήμουν πολύ βιαστικός μάλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα