vlahoskwn Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα αγορασα εναν ssd το λαπτοπ εχει τα 8.1 και θα ηθελα να μαθω πως μπορω να τα κατεβασω και να περασω τα αυθεντικα στον ssd αλλα απο τν αρχη να ειναι καθαρο το λαπτοπ και τελος χρειαζεται να κανω κατι αλλο; πχ για τον ssd να περασω κατι η να ενεργοποιησω; εχω τον sandisk g25 gb128 σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι πρπει να το φτιαξω μεχρι το απογευμα
SPANK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ανάλογα το κλειδάκι που έχεις τα κατεβάσεις απο την microsoft http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/upgrade-product-key-onlyκαι τα καίς μετα σε ενα cd ή usb για να κάνεις εγκατάσταση , κατι αλλο δεν χρειάζεται να κάνεις πέρνα τα windows και μετα αφου βάλεις drivers κτλπ πρέπει να ενεργοποιήσεις και το ahci σε bios και windows 1
vlahoskwn Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 τελεια για το κλειδακι ξερω μιας και δεν εχει καποιο αυτοκολλητο για εκοδση μου εει μονο 8.1 και τελος το ahci πρεπει να το ενεργοπιησω στη αρχη η μετα; και πως
SPANK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Πρώτα περνάς τα windows και μετα το ενεργοποιείς αν και στους καινούργιους υπολογιστές με uefi μπορείς να το ενεργοποιήσεις και απο την αρχή
vlahoskwn Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 νεοοεις το ahci; ναι εχει uefi το λαπτοπ για το κλειδι πως το βρισκω για να ενεργοποιησω τα windows;
vlahoskwn Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 ενω ειναι αυθεντικα αυτα που εχει μεσα
SPANK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Κάτσε γιατι τα λές μπερδεμένα αφου έχει τα 8.1 μέσα και αυθεντικά λογικά υπάρχει κάποιο recovery partition που μπορείς να κάνεις ουσιαστικά format και επανεγκατάσταση
vlahoskwn Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 καταρχην ειναι αυθεντικα και ειναι στον μηχανικο δισκο εγω θελω να βαλω ssd και να κανω απο την αρχη format οποτε πρεπει να κατεβασψ το αυθεντικο iso και να βαλω το κλειδακι το κλειδακι δεν το εχει σε αυτοκολλητο τελικα βρηκα αυτο και βρηκα το κλειδι και τωρα περιμενω να κατεβει το iso ωστε να κανω format τελος εγω πρει να κανω κατι αλλο για τον ssd; εχει καποιο update η προγραμμα η sandisk για τον ssd;(sandisk 128gb g25) και κατι ακομη αυτο ειναι το λαπτοπ πως θα ενεργοποιησω το ahci πριν τα windows η δεν χρειαζεται; http://www.pcsteps.gr/14819-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-8-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD/ http://support.hp.com/gr-el/product/HP-Pavilion-17-f100-Notebook-PC-series/7234909/model/7467991/how-to?cc=gr&lang=el
patrickdrd Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 πιο ευκολο δεν ειναι να παρεις ενα image οπως το χεις τωρα κ να το φορτωσεις αφου αλλαξεις τους δισκους; το ahci τι ειναι; γιατι χρειαζεται;
SPANK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 καταρχην ειναι αυθεντικα και ειναι στον μηχανικο δισκο εγω θελω να βαλω ssd και να κανω απο την αρχη format οποτε πρεπει να κατεβασψ το αυθεντικο iso και να βαλω το κλειδακι το κλειδακι δεν το εχει σε αυτοκολλητο τελικα βρηκα αυτο και βρηκα το κλειδι και τωρα περιμενω να κατεβει το iso ωστε να κανω format τελος εγω πρει να κανω κατι αλλο για τον ssd; εχει καποιο update η προγραμμα η sandisk για τον ssd;(sandisk 128gb g25) και κατι ακομη αυτο ειναι το λαπτοπ πως θα ενεργοποιησω το ahci πριν τα windows η δεν χρειαζεται; http://www.pcsteps.gr/14819-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-8-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD/ http://support.hp.com/gr-el/product/HP-Pavilion-17-f100-Notebook-PC-series/7234909/model/7467991/how-to?cc=gr&lang=el Μπές στο bios στους δίσκους και δές αν ειναι ενεργοποιημένο το ahci αν δεν ειναι ενεργοποίησε το και δοκίμασε να κάνεις κανονικά εγκατάσταση , αν γίνει κανονικά η εγκατάσταση πρέπει μετα απλά με ολους τους drivers που θα περάσεις να περάσεις και αυτους των sata της μητρικής που θα το βρείς στο site του laptop πιο ευκολο δεν ειναι να παρεις ενα image οπως το χεις τωρα κ να το φορτωσεις αφου αλλαξεις τους δισκους; το ahci τι ειναι; γιατι χρειαζεται; Πολύ απλά το ahci ειναι μια " καινούργια " ρύθμιση / τεχνολογία αν θέλεις που το ενεργοποιείς στο bios και αφορά ολους τους δίσκους , προσφέρει πολύ καλύτερη ταχύτητα για ολους τους δίσκους 1
vlahoskwn Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 πιο ευκολο δεν ειναι να παρεις ενα image οπως το χεις τωρα κ να το φορτωσεις αφου αλλαξεις τους δισκους; το ahci τι ειναι; γιατι χρειαζεται; επιδη εχει χρησιμοπιηθει ηδη θελω να γινει καθαρη εγκατασταση και να μην υπαρχουν καθολου τα bloatware γιαυτο αλλα ενταξει βρηκα λυση οποτε δεν υπαρχει θεμα
SPANK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Όταν περάσεις τα windows απο το recovery partition καθαρή εγκατάσταση γίνεται αλλα αφού βρήκες λύση οκ
vlahoskwn Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 to recovery partition δεν ειναι στον μηχανικο δισκο; να εκανα image και μετα να εκανα φορματ λες;
patrickdrd Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 λογικα πρεπει να παραμενει κ μετα το φορματ γιατι φορματ=φορμαρεις ενα partition, οχι ολο τον δισκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα