poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Τα στατιστικά μέχρι στιγμής πάντως λένε ούτε 1 στους 5... Και ισχυει.ακομα βλεπω απειρο κοσμο να ενεργοποιιει adsl και οχι vdsl.ακομα και σε καφετεριες που χρειαζονται την ταχυτητα για το Hotspot και βλεπεις να εχουν adsl.ειναι καποιοι δυστυχως που οτι μπορουν να γλυτωσουν θα το γλυτωσουν.αλλα ναι σε καποιεςπεριοχες που επαιζαν χαλια εκει βλεπεις παραπανω ενεργοποιησεις.πχ αλιμο ή παλαια πεντελη που δεν επαιζε σχεδον τιποτα.βεβαια σε xtreme περιτπωσεις ο οτε εδινε και vdsl 24/1 σε τιμη adsl 24/1
chris_ma Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Όσον αφορά τις επενδύσεις για τα δίκτυα για ftth και το κόστος που επιβαρύνει τις τιμές Inalan : 100/100 27 € HCN : 100 /100 (εταιρικό) 100 € Νο more comments, αν ήταν 5-10 € πάνω το καταλάβαινα... 4πλάσια τιμή σημαίνει κάποιος κάνει κάτι πολύ λάθος...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 H HCN δεν έχει ανανεώσει το site με τις καινούριες τιμές.
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Όσον αφορά τις επενδύσεις για τα δίκτυα για ftth και το κόστος που επιβαρύνει τις τιμές Inalan : 100/100 27 € HCN : 100 /100 (εταιρικό) 100 € Νο more comments, αν ήταν 5-10 € πάνω το καταλάβαινα... 4πλάσια τιμή σημαίνει κάποιος κάνει κάτι πολύ λάθος... δεν ειναι ακριβως οτι καποιος κανει μεγαλο λαθος.θα σου πω το γιατι.α.η inalan σου λεει οτι στο οικακο πακετο δινει μεχρι 3 tb download που οκ ειναι πολυ μεγαλο. αλλα ναι ειναι ενα οριο.απο εκει και περα σκεψου το διαφορετικα.η διαφορα ειναι πραγματι αναμεσα στις τιμες.αλλα η τιμη για 100/100 που κανει 100 ευρω απο την Hcn για μια εταιρεια ειναι λουκουμι οταν για να παρεις Ftth θα δωσεις 4ψηφιο νουμερο σχεδον απο αλλο παροχο.οποτε αυτος σου λεει οτι εγω απευθυνομαι σε εταιρειες(ασχετα που οπως ειπαν αλλοι παιζουν προβληματα) οποτε χρεωνω 100 ευρω την υπηρεσια που ειναι πιο φτηνα απο το ftth αλλου παροχου συν οτι δεν χρεωνει και το σκαψιμο πχ που αλλοι το χρεωνουν.επισης επειδη ειναι σαν μονοπολιο λιγακι σε εκεινο το μερος μπορει και τοχρεωνει και σε αυτην την τιμη.για εταιρικο δεν ειναι παραλογο το 100/100 και δεν ξερω τι αλλο δινουν μαζι πχ μπορει να δινουν καποιο block of ip's κτλ.σιγουρα για σπιτι ειναι πολυ και σιγουρα με βαση την inalan ειναι πολυ αλλα για 100/100 με βαση ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ δεδομενα δεν ειναι ακριβο. πολλοι παροχοι δινουν μισθωμενα σε πελατες τα οποια παιζουν πανω απο χαλκο. στον οτε πληρωνουν τον χαλκο σαν να ειναι adsl αλλα ο πελατης παιρνει shdsl σε τιμη πολλες φορες πανω του adsl.στην περιπτωση του adsl του στοιχιζει χ και πουλαει χ +1 ενω στο shdsl του στοιχιζει χ και πουλαει χ + 10 για να μην πω επι 10. Και εφοσον δεν υπαρχει ανταγωνισμος σε εκεινα τα χρηματα/ταχυτητα σε εκεινη την περιοχη ναι εκει οι τιμες ανεβαινουν στην προσπαθεια και αυτοι να επεκταθουν.
BaggsR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Από που? Λάθος μου, βρήκα ξανά το άρθρο και διάβασα το εξής : "σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε" Και για κάποιο λόγο νόμισα ότι ήταν χρηματοδότηση! (αυτά παθαίνεις όταν διαβάζεις άρθρα στις 03.00 τη νύχτα) Η απορία μου είναι τι την ενδιαφέρει την Ε.Ε η επιχειρηματική διαστηριότητα της Wind (ή της κάθε Wind/ ιδιωτικής εταιρίας)???
razimar Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) 2017 edition Eχω ακόμα Forthnet ADSL(ταχύτητα 6Mbps τις μέρες που πιάνω 3 και 1 στο τζόκερ), έληξε το συμβόλαιο πριν 2 βδομάδες και τυχαία είδα οτι o OTE δίνει καινούργια πακέτα. Μέχρι τότε να πω ότι στην περιοχή μου(Nέα ζωή-Περιστέρι μέχρι Οκτώβρη 2017) δεν υπήρχε δυνατότητα VDSL.Bάζω τη διεύθυνση στην φόρμα του OTE, μου λέει ότι υποστηρίζει 100Μbps. Μπα λέω λάθος θα έκανε. Παίρνω τηλ τον Οτε, μου λέει ο υπάλληλος μπορείτε να βάλετε το καινούργιο μας πρόγραμμα με τα 100Mbps, τo 200 δεν υποστηρίζεται στην διεύθυνση σας.Μόνο που δεν άρχισα να πετάω φωτοβολίδες μέσα στο σπίτι και να βγώ στο μπαλκόνι να ρίχνω καραμπινιές.Το προχωράμε του λέω! Μία μέρα μετά με καλούν και μου λένε ότι τελικά έγινε λάθος, δεν υποστηρίζονται 100Mbps και μόνο 50. --> 1ο FAIL Παίρνω τηλ Forthnet, μου λένε μέχρι 50 μπαίνει με 5 ευρώ παραπάνω. Οκ έγινε του λέω βάλτο, μου λέει καλύτερα θα ήταν να περιμένετε μέχρι αύριο να σας πάρει τηλ το τμήμα προσφορών που έχει λήξει το συμβόλαιο σας, γιατί η προσφορά θα αξίζει. Ε λέω μια μέρα είναι δεν έγινε και κάτι.. Περνάει μία μέρα, δύο μέρες, την τρίτη παίρνω τηλ. Ρε παιδιά λέω θα με πάρετε τηλ τι θα γίνει? Αύριο μου λέει σας παίρνουμε, έχουμε πολύ δουλειά αυτές τις μέρες. Περνάνε άλλες 3 μέρες! Την 4η μέρα με παίρνουν τηλ.Η προσφορά είναι 1 (ΕΝΑ) ΕΥΡΩ λιγότερο από τα 5 ευρώ παραπάνω που θα έδινα αν το προχωρούσαμε με την μία όταν πρωτοπήρα τηλ. Δηλαδή 4 ευρώ η 50άρα παραπάνω. --> 2ο FAIL Καλά λέω στον υπάλληλο για γύφτο με περάσατε? Περιμένω 10 μέρες για να μου κατεβάσετε 1 ευρώ? Τα άκουσε και αυτός χωρίς να φταίει και κλείνω το τηλ απ'τα νεύρα μου. Την άλλη μέρα που ηρέμησα τους ξαναπαίρνω και λέω να το προχωρήσουμε με την 50άρα με 5 ευρώ παραπάνω. Μου λέει δεν γίνεται γιατί έχουμε έλλειψη σε ρούτερ και τα περιμένουμε σε κανά μήνα. --> 3ο FAILΩραία λέω κάνε την αίτηση που παίρνει 8-10 μέρες να μου έρθει η γραμμή και όταν έρθει το ρούτερ στείλτε το μου. Οχι μου λέει δεν γίνεται αυτό πρέπει πρώτα να έρθουν τα ρούτερ και μετά να προχωρήσουμε την αίτηση. Είναι πακέτο! Πολύ ωραία λέω, δεν θέλω ρούτερ σας το κάνω δώρο έχω δικό μου, ξεκινήστε την αίτηση για να μου έρθει η γραμμή. Δυστυχώς απαντάει δεν γίνεται γιατί μετά μας παίρνουν τηλ. ότι δεν έχουμε στείλει το ρούτερ, μπορεί να μας κάνετε μήνυση ότι δεν έχουμε στείλει όλο τον εξοπλισμό κτλ. Αν έχετε τέτοιο πρόβλημα λέω να σας στείλω με φαξ μια υπεύθυνη δήλωση που θα δηλώνω ότι δεν θέλω ρούτερ με δική μου απαίτηση και ότι δεν έχετε καμία περαιτέρω υπoχρέωση να μου παραχωρήσετε τίποτα. Επειδή με είδε ότι επέμενα, μου λέει θα μιλήσει με κάποιον υπεύθυνο να ρωτήσει αν γίνεται και θα με έπαιρνε.Όντως με παίρνει ένας υπεύθυνος και με ενημέρωσε ότι δυστυχώς δεν γίνεται να το κάνουμε αυτό γιατί είναι όλο ένα πακέτο, έχουν αργήσει να στείλουν οι προμηθευτές τα ρούτερ,(μου ξεκαθάρισε ότι μιλάμε για Ιανουάριο πλέον) το καταλαβαίνω μου λέει αν δεν θέλετε να περιμένετε τόσο και θέλετε να πάτε αλλού, μάλλον και εγώ αυτό θα έκανα και μπλα μπλα... Τελικά επειδή ξενέρωσα τελείως του είπα να το προχωρήσει και ας έχω VDSL τον Γενάρη.Δεν με θέλει με το ιντερνετ τέλος. Δεν ξανασχολούμαι, ΕΛΕΟΣ. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2017 από razimar 2
liakos356 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Τελικά επειδή ξενέρωσα τελείως του είπα να το προχωρήσει και ας έχω VDSL τον Γενάρη. Δεν με θέλει με το ιντερνετ τέλος. Δεν ξανασχολούμαι, ΕΛΕΟΣ. 1
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 2017 edition Eχω ακόμα Forthnet ADSL(ταχύτητα 6Mbps τις μέρες που πιάνω 3 και 1 στο τζόκερ), έληξε το συμβόλαιο πριν 2 βδομάδες και τυχαία είδα οτι o OTE δίνει καινούργια πακέτα. Μέχρι τότε να πω ότι στην περιοχή μου(Nέα ζωή-Περιστέρι μέχρι Οκτώβρη 2017) δεν υπήρχε δυνατότητα VDSL. Bάζω τη διεύθυνση στην φόρμα του OTE, μου λέει ότι υποστηρίζει 100Μbps. Μπα λέω λάθος θα έκανε. Παίρνω τηλ τον Οτε, μου λέει ο υπάλληλος μπορείτε να βάλετε το καινούργιο μας πρόγραμμα με τα 100Mbps, τo 200 δεν υποστηρίζεται στην διεύθυνση σας. Μόνο που δεν άρχισα να πετάω φωτοβολίδες μέσα στο σπίτι και να βγώ στο μπαλκόνι να ρίχνω καραμπινιές. Το προχωράμε του λέω! Μία μέρα μετά με καλούν και μου λένε ότι τελικά έγινε λάθος, δεν υποστηρίζονται 100Mbps και μόνο 50. --> 1ο FAIL Παίρνω τηλ Forthnet, μου λένε μέχρι 50 μπαίνει με 5 ευρώ παραπάνω. Οκ έγινε του λέω βάλτο, μου λέει καλύτερα θα ήταν να περιμένετε μέχρι αύριο να σας πάρει τηλ το τμήμα προσφορών που έχει λήξει το συμβόλαιο σας, γιατί η προσφορά θα αξίζει. Ε λέω μια μέρα είναι δεν έγινε και κάτι.. Περνάει μία μέρα, δύο μέρες, την τρίτη παίρνω τηλ. Ρε παιδιά λέω θα με πάρετε τηλ τι θα γίνει? Αύριο μου λέει σας παίρνουμε, έχουμε πολύ δουλειά αυτές τις μέρες. Περνάνε άλλες 3 μέρες! Την 4η μέρα με παίρνουν τηλ. Η προσφορά είναι 1 (ΕΝΑ) ΕΥΡΩ λιγότερο από τα 5 ευρώ παραπάνω που θα έδινα αν το προχωρούσαμε με την μία όταν πρωτοπήρα τηλ. Δηλαδή 4 ευρώ η 50άρα παραπάνω. --> 2ο FAIL Καλά λέω στον υπάλληλο για γύφτο με περάσατε? Περιμένω 10 μέρες για να μου κατεβάσετε 1 ευρώ? Τα άκουσε και αυτός χωρίς να φταίει και κλείνω το τηλ απ'τα νεύρα μου. Την άλλη μέρα που ηρέμησα τους ξαναπαίρνω και λέω να το προχωρήσουμε με την 50άρα με 5 ευρώ παραπάνω. Μου λέει δεν γίνεται γιατί έχουμε έλλειψη σε ρούτερ και τα περιμένουμε σε κανά μήνα. --> 3ο FAIL Ωραία λέω κάνε την αίτηση που παίρνει 8-10 μέρες να μου έρθει η γραμμή και όταν έρθει το ρούτερ στείλτε το μου. Οχι μου λέει δεν γίνεται αυτό πρέπει πρώτα να έρθουν τα ρούτερ και μετά να προχωρήσουμε την αίτηση. Είναι πακέτο! Πολύ ωραία λέω, δεν θέλω ρούτερ σας το κάνω δώρο έχω δικό μου, ξεκινήστε την αίτηση για να μου έρθει η γραμμή. Δυστυχώς απαντάει δεν γίνεται γιατί μετά μας παίρνουν τηλ. ότι δεν έχουμε στείλει το ρούτερ, μπορεί να μας κάνετε μήνυση ότι δεν έχουμε στείλει όλο τον εξοπλισμό κτλ. Αν έχετε τέτοιο πρόβλημα λέω να σας στείλω με φαξ μια υπεύθυνη δήλωση που θα δηλώνω ότι δεν θέλω ρούτερ με δική μου απαίτηση και ότι δεν έχετε καμία περαιτέρω υπoχρέωση να μου παραχωρήσετε τίποτα. Επειδή με είδε ότι επέμενα, μου λέει θα μιλήσει με κάποιον υπεύθυνο να ρωτήσει αν γίνεται και θα με έπαιρνε. Όντως με παίρνει ένας υπεύθυνος και με ενημέρωσε ότι δυστυχώς δεν γίνεται να το κάνουμε αυτό γιατί είναι όλο ένα πακέτο, έχουν αργήσει να στείλουν οι προμηθευτές τα ρούτερ,(μου ξεκαθάρισε ότι μιλάμε για Ιανουάριο πλέον) το καταλαβαίνω μου λέει αν δεν θέλετε να περιμένετε τόσο και θέλετε να πάτε αλλού, μάλλον και εγώ αυτό θα έκανα και μπλα μπλα... Τελικά επειδή ξενέρωσα τελείως του είπα να το προχωρήσει και ας έχω VDSL τον Γενάρη. Δεν με θέλει με το ιντερνετ τέλος. Δεν ξανασχολούμαι, ΕΛΕΟΣ. το μονο που θα πω ειναι αν θες να παρεις τα μεγιστα και για τωρα με το 50 αρι αλλα και αργοτερα αν παει παραπανω καλο ειναι να κανεις αυτο https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα