Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω περιμενω να φορτιζει απλα κρατωντας το!

απο τη βιο-ενεργεια του σωματος!

Και μετα θα ξεφορτιζεις εσυ lol

• Like 1
Δημοσ.

εγω περιμενω να φορτιζει απλα κρατωντας το!

απο τη βιο-ενεργεια του σωματος!

Πες τα ρε άνθρωπε με την κάθε wanna be πατέντα που πλασσάρουνε όλη την ώρα σαν κάτι το πρωτοποριακό.

Δημοσ.

παντως εγω τοσο καιρο το xparia z το φορτιζω σε dock station..χωρις καλωδια..ποια ειναι η διαφορα?αντι να το ακουμπαω με την πλατη να το ακουμπαω ορθιο?

Δημοσ.

Πάντως ασύρματη μεταφορά ηλεκτρικού ρεύματος μέσω του αέρα,από μακρινές αποστάσεις δεν έχει καταφέρει ακόμη η ανθρωπότητα,μόνο μέσω επαγωγής όπως αναφέρεται στο άρθρο.

Δημοσ.

Συμφωνω με τους φιλους παραπανω, δεν εχει σχεδον κανενα νοημα η ασυρματη φορτιση στην παρουσα φαση που ειναι. Ψαχτηκα για ασυρματη βαση φορτισης για να δω τι παιζει αλλα δεν θα εδινα παραπανω απο 5€ απλα για να μην κουμπωσω το καλωδιο. Προσφερει μια μικρη χρησιμοτητα σε καποιες καταστασεις οπως π.χ. στο αυτοκινητο αλλα και παλι δεν ειναι για 20€ που κανει η πιο φθηνη OEM βαση.

Δημοσ.
Wireless charging, available since the Lumia 920 era....

Εκτός των 920 & Nexus 4... Τα ΗP Pre 3 & Palm Pre 2 φορτίζουν ασύρματα από το 2011 & 2010 αντίστοιχα.

WebOS

Δημοσ.

2015 το έτος της ασυρματης φόρτισης. οκ but who gives a sh!+?

20?? θα είναι το έτος της εύκαμπτης οθόνης ώστε να έχουμε κινητά που μετατρέπονται σε tablet και αντίστροφα είτε με αναδίπλωση είτε με ξετύλιγμα. Αυτό το έτος θα μετράει γιατί δεν θα χρειάζεται να κουβαλάμε παντόφλες, ασυρματη φόρτιση και χαζομάρες.

Δημοσ.

Πάντως ασύρματη μεταφορά ηλεκτρικού ρεύματος μέσω του αέρα,από μακρινές αποστάσεις δεν έχει καταφέρει ακόμη η ανθρωπότητα,μόνο μέσω επαγωγής όπως αναφέρεται στο άρθρο.

υπαρχει και μαλιστα την εχει καταθεσει την πατεντα ελληνας στο αμερικα.Μπαμπας βεβαια ειναι οTesla

Δημοσ.

Wireless power transfer achieved at 5-meter distance

Δημοσ.

Λοιπον εχω μια φραπεδομηχανη χειρος μικρη εδω και 5+ χρονια η οποια φορτιζει ασυρματα στα λιγα εκατοστα απο την βαση της.........εξυπηρετικο γιατι δεν χρειαζεται να την τοποθετεις σε ακριβη θεση φορτισης......

50
58
Δημοσ.

1. θα μου κοβει χωρο η βαση απο το κομοδινο. ασε που θα θελω 2 βασεις για 2 κινητα.

2. με το που θα το πιανω θα "βγαινει" εκτος φορτισης και στο καπακι θα ξαναμπαινει για πολλες φορες, πραγμα που δεν ειναι καλο για την μπαταρια

3. θα πρεπει να το εχω με την οθονη πανω και θα με ενοχλουν τα φωτακια των ειδοποιησεων και

4. δε θα μπορω να λιωνω στα παιχνιδακια κ γενικως χωρις να μου αδειαζει η μπαταρια.

Δημοσ.

Επαγωγική φόρτιση υπάρχει εδώ και πολλά πολλά χρόνια και χρησιμοποιείται στις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες.

αυτό!!! το μόνο που μου τη δίνει είναι πως η δικιά μου οδοντόβουρτσα φορτίζει εξαιρετικώς αργά.

άσχετο αλλά περιμένω πληκτρολόγια που να έχουν μία τέτοια βάση ενσωματωμένη δίπλα από τα πλήκτρα για να το φορτίζεις το κινητό εκεί.

Δημοσ.

καλα υπομονη μεχρι να δουμε τι ακριβως είναι. κοντοζυγωνει μαζευτικατε παλι ολοι οι κβαντικοι επιστήμονες να ουμ και αρχιζετε για οδοντόβουρτσες και φραπεδιερες....μηλοπροβατακια κοινως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...