ektor7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 ´Οχι βέβαια αφού έχεις ms office και στο pc σου.... Or not? καλα εσυ μπορεί να έχεις αλλά δεν ειναι ολα τα pc σαν και το δικό σου . Εξάλλου αν ´οχι chrome , Internet explorer έχουν ολα τα pc. Οπως και MS office στον browser,εδω και αρκετο καιρο!
atheatos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Οπως και MS office στον browser,εδω και αρκετο καιρο! icloud εδώ και αρκετό καιρό ... Δεν νομίζω να έχεις. Φαίνεται απο το πως σχολίασες για τον Ινδό....
ektor7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 icloud εδώ και αρκετό καιρό ... Δεν νομίζω να έχεις. Φαίνεται απο το πως σχολίασες για τον Ινδό.... Τι να κανεις το icloud,οταν ο κυριος υπολογιστης σου ειναι windows και στο office του ipad&iphone εχεις προσβαση στα αρχεια σου με το onedrive? Το θεμα ειναι οι mac users που αποθηκευουν σε icloud τα αρχεια τους,να μπορουν να περνουν τα αρχεια στο ipad,χωρις την χρηση τριτου cloud,οπως το onedrive και dropbox! Aλλα να εχω ipad και να χρησιμοποιω το office σ'αυτο και να πηγαινω στον κυριο μηχανημα μου που τρεχει windows και να τρεχω iwork ,ειναι ολιγον τι περιεργο να το πω, αψυχολογητο ,fail ,δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω ή εξηγησω!
atheatos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Τι να κανεις το icloud,οταν ο κυριος υπολογιστης σου ειναι windows και στο office του ipad&iphone εχεις προσβαση στα αρχεια σου με το onedrive? Το θεμα ειναι οι mac users που αποθηκευουν σε icloud τα αρχεια τους,να τα περνουν στο ipad! Aλλα να εχω ipad να χρησιμοποιω το office και να πηγαινω στον κυριο μηχανημα μου που τρεχει windows και να τρεχω iwork ,ειναι ολιγον τι περιριεργο να το πω, αψυχολογητο ,fail ,δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω ή εξηγησω! Καλα, ευτυχώς που δεν εισαι ο Ινδός. Το icloud μετράει εκατομμύρια χρηστών ανα τον κόσμο. Ειναι πολλα τα λεφτα....ας μην υποστήριζε ο Ινδός icloud αν δεν ήθελε....Όλοι όσοι έχουν icloud θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα, κάποια στιγμή με τον τροπο που εξελίσσεται. Τέλος πάντων αφού δεν θες να καταλάβεις τον Ινδό...it is your problem. Αλλά απο το να λες ότι μας κανει χάρη και το iWork ειναι fail... Εντάξει καταντάει αρρώστια....
ektor7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Καλα, ευτυχώς που δεν εισαι ο Ινδός. Το icloud μετράει εκατομμύρια χρηστών ανα τον κόσμο. Ειναι πολλα τα λεφτα....ας μην υποστήριζε ο Ινδός icloud αν δεν ήθελε.... Όλοι όσοι έχουν icloud θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα, κάποια στιγμή με τον τροπο που εξελίσσεται. Τέλος πάντων αφού δεν θες να καταλάβεις τον Ινδό...it is your problem. Αλλά απο το να λες ότι μας κανει χάρη και το iWork ειναι fail... Εντάξει καταντάει αρρώστια.... Αυτο δεν καταλαβαινεις ειναι οτι ο Ινδος,περνα μια νεα φιλοσοφια!Και πρωτη φορα,η MS δεν βλεπει την Apple σαν ανταγωνιστη και δε προσπαθει να την ριξει! Αυτη η προσβασει στα office απο το icloud,δινει εξτρα κινητρο,αντις για παραδειγμα ο paredwsse να φυλαει τα office αρχεια του σε dropbox και onedrive,να τα φυλαει στο icloud!Με αλλα λογια στηριζει το icloud,αντι να το περιορισει! Ακομη θα δεις οτι για πρωτη φορα στην ιστορια των δυο λογισμικων,μαλλον παμε για κοινα MS office(2016) και ακριβως ιδιες δυνατοτητες,ειτε σε osx,ειτε σε windows! Γι'αυτο λεμε μπραβο στον Ινδο,που σταματα την κοντρα και κανει στροφη σε σωστη και υγειης συνεργασια μεταξυ MS και Apple!
atheatos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο δεν καταλαβαινεις ειναι οτι ο Ινδος,περνα μια νεα φιλοσοφια!Και πρωτη φορα,η MS δεν βλεπει την Apple σαν ανταγωνιστη και δε προσπαθει να την ριξει! Αυτη η προσβασει στα office απο το icloud,δινει εξτρα κινητρο,αντις για παραδειγμα ο paredwsse να φυλαει τα office αρχεια του σε dropbox και onedrive,να τα φυλαει στο icloud!Με αλλα λογια στηριζει το icloud,αντι να το περιορισει! Ακομη θα δεις οτι για πρωτη φορα στην ιστορια των δυο λογισμικων,μαλλον παμε για κοινα MS office και ακριβως ιδιες δυνατοτητες,ειτε σε osx,ειτε σε windows! Γι'αυτο λεμε μπραβο στον Ινδο,που σταματα την κοντρα και κανει στροφη σε σωστη και υγειης συνεργασια μεταξυ MS και Apple! Οκ τώρα τα λες κάπως καλύτερα.... Γιατι άμα κανει share σε μένα,ο paredwse, που δεν έχω one drive το υπέροχο κείμενο ή office document που έφτιαξε σε Microsoft office για iOS δεν θα έχω κανένα θέμα να το δω όπως και πολλα εκατομυρίων icloud users. Δεν χρειάζεται να εισαι Ινδός για να το καταλάβεις αυτο...
ektor7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Οκ τώρα τα λες κάπως καλύτερα.... Γιατι άμα κανει share σε μένα,ο paredwse, που δεν έχω one drive το υπέροχο κείμενο ή office document που έφτιαξε σε Microsoft office για iOS δεν θα έχω κανένα θέμα να το δω όπως και πολλα εκατομυρίων icloud users. Δεν χρειάζεται να εισαι Ινδός για να το καταλάβεις αυτο... Χρειαζεται ομως,να εισαι ο Ινδος,για να θελεις να γινεται αυτο. Γιατι αν εισαι ο Ballmer το πιο πιθανο να μην θες να γινεται αυτο και αν θελει ο paredwse να ανταλλαξει το υπεροχο κειμενο του με τον atheato,να "αναγκαστουν" να το κανουν με το onedrive!
atheatos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Χρειαζεται ομως,να εισαι ο Ινδος,για να θελεις να γινεται αυτο. Γιατι αν εισαι ο Ballmer το πιο πιθανο να μην θες να γινεται αυτο και αν θελει ο paredwse να ανταλλαξει το υπεροχο κειμενο του με τον atheato,να "αναγκαστουν" να το κανουν με το onedrive! Τα γεγονότα ειναι πιο δυνατά απο τους ανθρώπους. Οποιοσδήποτε και να ηταν CEO τα ίδια θα έκανε. Μη κοιτάς που ο Balmer δεν ειναι εδώ τώρα για να στο αποδείξει. Ο άνθρωπος ηταν ο ορισμός της κωλλοτουμπας....
haHa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Γιατι άμα κανει share σε μένα,ο paredwse, που δεν έχω one drive το υπέροχο κείμενο ή office document που έφτιαξε σε Microsoft office για iOS δεν θα έχω κανένα θέμα να το δω όπως και πολλα εκατομυρίων icloud users. Δεν χρειάζεται να εισαι Ινδός για να το καταλάβεις αυτο... Γιατι πριν ειχες προβλημα και τωρα λυθηκε;
atheatos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Γιατι πριν ειχες προβλημα και τωρα λυθηκε; Δεν είχα κανένα πρόβλημα ακομα και o Ινδός ή ο θεός ο ίδιος δεν μας έκανε την "χάρη" να βάλει το icloud. Αυτό θέλω να πω. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα και μονο με το iWork. Τώρα αν δεν θέλουν να καταλάβουν κάποιοι ότι τα πράγματα δεν ειναι όπως παλιά και οι εξελίξεις ξεπερνάνε τους ανθρώπους ανεξαρτήτου χαρακτήρα και εθνικότητας, τότε ειναι δικό τους πρόβλημα....
DJTaurus Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Η Microsoft ξέρει καλά ποιο λειτουργικό έχει αξία και αυτό υποστηρίζει. Microsoft just made Office apps far more powerful for the iPad Pro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα