Unabomber Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Για θερμοκρασιες τα μακμπουκ προ οπως και στο μακ ΛΣ, δεν εχουν ικανοποιητικο συστημα ελεγχου ανεμιστηρα. Συμφωνα με την Apple ορισμενα μακμπουκς και θερμοκρασιες 80 και 90 βαφμους να βγαζουν, θεωρουνται φυσιολογικες. Εγω ευτηχως εχω βαλει ειδικο προγραμματακι σε Μακ και σε bootcamp windows να ανεβαζει στροφες απο τους 20C' και να κορυφωνετε στους 60C'. Το λινουξ και το Μακ δεν εχουν επισημως την υποστηριξη DirectX 3D αλλα μονο OpenGL που δεν ανεβαζει ευκολα θερμοκρασιες, διοτι δεν αξιοποιει πληρως την καρτα γραφικων. Στα γουιντος ομως το DirectX Draw και το DirectX 3D της δινουν και καταλαβαινει, οποτε ανεβαζει ποιο ευκολα θερμοκρασιες... Eσυ και αλλα 100 εκατομυρια ατομα που χρησιμοποιουν mac. Eπισης ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι του λες να μην παρει retina…..
Benoulis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Επισης αν παρω mac τελικα... θα το παρω απο αμερικη που ειναι πολυ πιο φθηνα... και θα μου το φερει η θεια μου το καλοκαιρι... σιγα καλυτερα κιολλας και επισης μεχρι καλοκαιρι μπορει να εχουν βγει καινουργια μοντελα air και pro
ektor7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Επισης αν παρω mac τελικα... θα το παρω απο αμερικη που ειναι πολυ πιο φθηνα... και θα μου το φερει η θεια μου το καλοκαιρι... σιγα καλυτερα κιολλας και επισης μεχρι καλοκαιρι μπορει να εχουν βγει καινουργια μοντελα air και pro Το pro 13 με τον i5,16gb ram και iris pro gpu στα 1500$,θα εισαι μια χαρα γι'αυτα που θες! Αν θες πας και στα 8GB που ειναι 1300$,αλλα επειδη η μνημη ειναι κολλημενη,νομιζω ειναι καλυτερα να πας στα 16GB! 1
zio10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Επισης αν παρω mac τελικα... θα το παρω απο αμερικη που ειναι πολυ πιο φθηνα... και θα μου το φερει η θεια μου το καλοκαιρι... σιγα καλυτερα κιολλας και επισης μεχρι καλοκαιρι μπορει να εχουν βγει καινουργια μοντελα air και pro Να προσέξει για τελωνεία, φόρους κλπ. Καλύτερα να μην το έχει στο κουτί αλλά να φαίνεται ότι είναι δικό της! 2
atheatos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Βαριεμαι να το κοιταξω για τους μεταπωλητες της apple εκτος δικαιοδοσιας USA. Μαλλον εχετε δικιο, λογικα θα εχει και μαγαζι apple και στη ελλαδα, και οχι μεταπωλητες μονο '-' Για θερμοκρασιες τα μακμπουκ προ, δεν εχουν ικανοποιητικο συστημα ελεγχου ανεμιστηρα. Συμφωνα με την Apple ορισμενα μακμπουκς και θερμοκρασιες 80 και 90 βαφμους να βγαζουν, θεωρουνται φυσιολογικες. Εγω ευτηχως εχω βαλει ειδικο προγραμματακι σε Μακ και σε bootcamp windows να ανεβαζει στροφες απο τους 20C' και να κορυφωνετε στους 60C'. Το λινουξ και το Μακ δεν εχουν επισημως την υποστηριξη DirectX 3D αλλα μονο OpenGL που δεν ανεβαζει ευκολα θερμοκρασιες, διοτι δεν αξιοποιει πληρως την καρτα γραφικων. Στα γουιντος ομως το DirectX Draw και το DirectX 3D της δινουν και καταλαβαινει, οποτε ανεβαζει ποιο ευκολα θερμοκρασιες... Στην Ελλάδα φίλε μου έχει μονο μεταπωλητές. Ολα τα άλλα που είδες,ηταν επίσημα Applestore και πουλάνε κανονικά MacBook Air. Αν κανεις μια έρευνα λόγω ισοτιμίας θα δεις ότι υπάρχουν και πιο φτηνά από της Αμερικής.Στην Ιαπωνία ενα MacBook Pro έχει και 1000 ευρώ φτηνότερα απο Ελλάδα! Αυτά για τους υποψήφιους αγοραστές.... 1
bratsos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Eσυ και αλλα 100 εκατομυρια ατομα που χρησιμοποιουν mac. Eπισης ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι του λες να μην παρει retina….. Διοτι τα ρετινα δεν αναβαφμιζονται Ετσι και σου χαλασει κατι, παει για αλλαγη ολο... Τα εχουν ολα κολλημενα πανω στη λογικη πλακετα, ουτε dvd-drive δεν εχουν . Μου θυμιζουν σαν κατι μουφα λαπτοπ που βγαζουν τα κινεζικα εργοστασια με κατι επεξεργαστες E1-series που ειναι κατωτεροι και απο σελερον >.< και τα περνουν με τις χουφτες η ΗΡ , asus, lenovo. Ουτε dvd δεν εχουν.
Unabomber Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Eσυ και αλλα 100 εκατομυρια ατομα που χρησιμοποιουν mac. Eπισης ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι του λες να μην παρει retina….. Διοτι τα ρετινα δεν αναβαφμιζονται Τα εχουν ολα κολλημενα πανω στη λογικη πλακετα, ουτε dvd-drive δεν εχουν . Μου θυμιζουν σαν κατι μουφα λαπτοπ που βγαζουν τα κινεζικα εργοστασια με κατι επεξεργαστες E1-series που ειναι κατωτεροι και απο σελερον >.< και τα περνουν με τις χουφτες η ΗΡ , asus, lenovo. Ουτε dvd δεν εχουν. 1
mpompo13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Εποικοδομητικό σχόλιο όπως και τα περισσότερα που έχεις κάνει εδώ. Είναι του στυλ "εικόνα έχω... ήχο δεν έχω!"... Τι σου φάνηκε τόσο αστείο; Το ότι δεν μπορείς να αναβθμίσεις την ραμ ή η έλλειψη οπτικού δίσκου σε φτιάχνει; Για μερικούς είναι σημαντικό να έχουν οπτικό δίσκο.
Unabomber Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Εσυ το θεωρεις λογικο να αποτρεπεις καποιον εν ετη 2015 να μην παρει Macbook Retina επειδη δεν εχει οπτικο δισκο και δεν γινεται αναβαθμηση ? Αν ναι τοτε ποιο απο την οικογενεια macbook να παρει ? 1
atheatos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Εποικοδομητικό σχόλιο όπως και τα περισσότερα που έχεις κάνει εδώ. Είναι του στυλ "εικόνα έχω... ήχο δεν έχω!"... Τι σου φάνηκε τόσο αστείο; Το ότι δεν μπορείς να αναβθμίσεις την ραμ ή η έλλειψη οπτικού δίσκου σε φτιάχνει; Για μερικούς είναι σημαντικό να έχουν οπτικό δίσκο. Φίλε έχει σταματήσει εδώ και καιρο να βγάζει 15" MacBook Pro με οπτικό δίσκο. Γελάει με κάποιους που δεν ξέρουν τι μοντέλα καν βγάζει η Apple και έρχονται και σχολιάζουν. Για την Apple δεν ειναι σημαντικός ο οπτικός. ´Οχι ότι δεν μπορει να φτιάξει λαπτοπ με οπτικό ,με 2tb μηχανικό σκληρό κτλ. Απλά δεν την ενδιαφέρει να φτιάξει κάτι μονο για να πουλήσει σε σένα και τους υπόλοιπους. Αλλά αυτοί οι υπόλοιποι όσο τους φτύνει τόσο κολλάνε... 1
mpompo13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Εσυ το θεωρεις λογικο να αποτρεπεις καποιον εν ετη 2015 να μην παρει Macbook Retina επειδη δεν εχει οπτικο δισκο και δεν γινεται αναβαθμηση ? Αν ναι τοτε ποιο απο την οικογενεια macbook να παρει ? Ο καθένας αποφασίζει με βάση τις ανάγκες του. Κάποιος παραπάνω προέτρεψε τον TS να μην το πάρει για αυτούς τους 2 λόγους και είναι σεβαστή άποψη. Πλέον ο TS έχοντας αυτήν την γνώση μπορεί να αποφασίζει τι θα επιλέξει. Φίλε έχει σταματήσει εδώ και καιρο να βγάζει 15" MacBook Pro με οπτικό δίσκο. Γελάει με κάποιους που δεν ξέρουν τι μοντέλα καν βγάζει η Apple και έρχονται και σχολιάζουν. Για την Apple δεν ειναι σημαντικός ο οπτικός. ´Οχι ότι δεν μπορει να φτιάξει λαπτοπ με οπτικό ,με 2tb μηχανικό σκληρό κτλ. Απλά δεν την ενδιαφέρει να φτιάξει κάτι μονο για να πουλήσει σε σένα και τους υπόλοιπους. Αλλά αυτοί οι υπόλοιποι όσο τους φτύνει τόσο κολλάνε... Για λόγους "λέπτυνσης" αν θυμάμαι καλά έγινε. Προσωπικά δεν θα άφηνα μία εταιρία να αλλάξει τις ανάγκες μου ετσιθελητικά. Εάν δεν βάζουν οπτικό δίσκο δεν θα πάρουν χρήμματα από εμένα. Οι υπόλοιποι το έθεσες πολύ σωστά.
toples50 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Φίλε πάρε όποιο Mac θες δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα και θα πετάει πίστεψέ με.Αν το πάρεις καλοκαίρι σίγουρα θα πετύχεις τα καινούργια μοντέλα οπότε καλύτερη περίοδος για αγορές. 1
Benoulis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 απλα ποιο θα κρατησει πιο πολυ καιρο... λογικα το pro πιστευω η οχι?
bratsos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Τα air κσι τα ρετινα είναι ποιο λεπτά. Οπότε αεριζονται ποιο δύσκολα. Το macbook pro τα non retina.Η apple παει να τα κατάργησει. Διότι κοστίζουν ποιο ακριβά στην κατασκευή. Τα ρετινα - air εχουν το ίδιο κόστος κατασκευής με ένα απλό tablet. Ούτε η μπαταρία δεν αλλάζει στα ρετινα... Αναγκαστικά πάρε ρετινα, άλλα για παιχνίδια δεν κάνει θα σου καεί εύκολα. Sent from my GT-I9505 using Insomnia
haHa Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Τα air κσι τα ρετινα είναι ποιο λεπτά. Οπότε αεριζονται ποιο δύσκολα. Το macbook pro τα non retina.Η apple παει να τα κατάργησει. Διότι κοστίζουν ποιο ακριβά στην κατασκευή. Τα ρετινα - air εχουν το ίδιο κόστος κατασκευής με ένα απλό tablet. Ούτε η μπαταρία δεν αλλάζει στα ρετινα... Αναγκαστικά πάρε ρετινα, άλλα για παιχνίδια δεν κάνει θα σου καεί εύκολα. Sent from my GT-I9505 using Insomnia Οτι να ναι... Ισχυουν τα ακριβως αντιθετα περι κοστους. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα