Benoulis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω και να μου πειτε αποψεις. Θελω να αγορασω ενα λαπτοπ και ειμαι αναμεσα στο Macbook air και macbook pro αλλα δεν μπορω να αποφασισω ποιο να παρω. Ξερετε ποιο ειναι καλυτερο? Εχω ακουσει οτι το air ειναι για πιο απλη χρηση επειδη εχει κατωτερα specs ( λογικο ) . Απο την αλλη η retina του macbook pro τα σπαει που ακουω απο αλλους.. και μπορεις να το χρησιμοποιησεις και για gaming. Τι λετε? Ευχαριστω
zio10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ότι μάλλον κοιτάς σε λάθος κατεύθυνση αν θέλεις gaming! Δες για σταθερό σαν πρώτη επιλογή ή για δυνατό windows laptop σαν δεύτερη
arc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Αν θες gaming κοιτάς για desktop με windows, εκτός αν περισσεύουν τα «χαρτιά», οπότε ψώνισε οτι θες. Αν τώρα κοιτάς απαραιτητα macbook για gaming, τοτε μονο macbook pro. Το air εχει φτιαχτεί για φορητότητα, μεγαλη διάρκεια αυτονομίας και είναι προσανατολισμένο για home/internet use, οχι για gaming.
atheatos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δεν παίρνεις Mac για κανένα σοβαρό λόγο. Παίρνεις Mac, μονο για το design και την φιλοσοφία του. Για οτιδήποτε άλλο πας σε pc. Το τι θα κάνεις σε έναν Mac εξαρτάται απο το hardware του. Το οποίο πληρώνεις πανάκριβα ειδικά στην Ελλάδα. Επίσης επειδή υπάρχουν αρκετοί που τα μισούν δεν πρόκειται να βγάλεις συμπέρασμα με ακρίβεια, ακόμα και εδώ. Επαναλαμβάνω δες το hardware από πλευράς ισχύος και μετα το πορτοφόλι σου εάν ειναι διατεθειμένο να ξοδέψει τόσα λεφτα, για το συγκεκριμενο hardware. Οσο για gaming αν αυτά που παίζεις ειναι για windows μονο, πάλι δες τα specs και κατα πόσο εισαι θέση να κανεις dual boot. Δηλαδή partition με windows.
arc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δεν παίρνεις Mac για κανένα σοβαρό λόγο. Παίρνεις Mac, μονο για το design και την φιλοσοφία του. Διαφωνώ. Πέρα απο το design και φιλοσοφία το λειτουργικό του ειναι πολύ πιο σταθερό για απλή χρήση. Όταν μια καλή μου ήθελε να αγοράσει macbook κόντεψα να την χωρίσω για να μην πάρει. Τελικά πήρε και παράλληλα η αδερφή της πήρε laptop toshiba. Πέρα απο το σχετικό χώσιμο να βάλω τα αντίστοιχα προγράμματα (πρώτο στήσιμο), η καλή μου σπάνια με ενοχλούσε για προβλήματακια, ενώ στης αδερφής της, όλο και κάτι ψιλοστράβωνε (antivirus, προστασία, registry, drivers, κλπ). Εκφράζω προσωπική γνώμη αλλά το macos παίζει πολυ πιο στρωτά out of the box, ενώ τα windows θέλουν το χεράκι τους. Δεν θα αγόραζα mazbook γιατί το θεωρώ υπερκοστολογημένο και επιπλέον τα κλειδώματα/περιορισμοι του macos εμένα με ενοχλούν. Από την αλλη τους αναγνωρίζω οτι ειναι φτιαγμένα για τον απλό κοσμάκη (από γνώσεις, οχι τσέπη). 3
Benoulis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Πιαδια εχω ηδη σταθερο pc και για gaming πολυ καλο απλα αποφασισα για mac γιατι μπορει να το χρειαστω για εργασιες κλπ κλπ... επειδη του χρονου θα παω deree.. αλλα δεν ξερω ποιο
arc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Πιαδια εχω ηδη σταθερο pc και για gaming πολυ καλο απλα αποφασισα για mac γιατι μπορει να το χρειαστω για εργασιες κλπ κλπ... επειδη του χρονου θα παω deree.. αλλα δεν ξερω ποιο Καταλαβα. Πάρε macbook pro (το πιο ακριβό) ή macbook air για trendy εμφανίσεις 4
Benoulis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 για εργασιες αρκει το air? powerpoint κλπ
zio10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω έχουν ένα θέμα και με το office τα mac
atheatos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Διαφωνώ. Πέρα απο το design και φιλοσοφία το λειτουργικό του ειναι πολύ πιο σταθερό για απλή χρήση. Όταν μια καλή μου ήθελε να αγοράσει macbook κόντεψα να την χωρίσω για να μην πάρει. Τελικά πήρε και παράλληλα η αδερφή της πήρε laptop toshiba. Πέρα απο το σχετικό χώσιμο να βάλω τα αντίστοιχα προγράμματα (πρώτο στήσιμο), η καλή μου σπάνια με ενοχλούσε για προβλήματακια, ενώ στης αδερφής της, όλο και κάτι ψιλοστράβωνε (antivirus, προστασία, registry, drivers, κλπ). Εκφράζω προσωπική γνώμη αλλά το macos παίζει πολυ πιο στρωτά out of the box, ενώ τα windows θέλουν το χεράκι τους. Δεν θα αγόραζα mazbook γιατί το θεωρώ υπερκοστολογημένο και επιπλέον τα κλειδώματα/περιορισμοι του macos εμένα με ενοχλούν. Από την αλλη τους αναγνωρίζω οτι ειναι φτιαγμένα για τον απλό κοσμάκη (από γνώσεις, οχι τσέπη). Ναι άλλα το hackintosh έχει εξελιχτεί αρκετά που δεν χρειάζεται να ξοδέψεις τόσα χρήματα για το λειτουργικό. Για το λειτουργικό υπάρχει άλλο topic στο insomnia και αναλύει και τα προβλήματα του. Αλλά εδώ θα μου πεις και για pc υπάρχουν topic στο insomnia αλλά στο τέλος εδώ έρχονται να τα πουν....Ίσως για αυτους που μπήκαν κατα λάθος... Νομίζω έχουν ένα θέμα και με το office τα mac Το Microsoft office για να γίνουμε πιο ακριβείς. Σε αυτό ευθύνη έχει Microsoft . Το libre office μια χαρά δουλεύει και στις δυο πλατφόρμες πχ. 1
zio10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ναι άλλα το hackintosh έχει εξελιχτεί αρκετά που δεν χρειάζεται να ξοδέψεις τόσα χρήματα για το λειτουργικό. Για το λειτουργικό υπάρχει άλλο topic στο insomnia και αναλύει και τα προβλήματα του. Αλλά εδώ θα μου πεις και για pc υπάρχουν topic στο insomnia αλλά στο τέλος εδώ έρχονται να τα πουν.... Ίσως για αυτους που μπήκαν κατα λάθος... Το Microsoft office για να γίνουμε πιο ακριβείς. Σε αυτό ευθύνη έχει Microsoft . Το libre office μια χαρά δουλεύει και στις δυο πλατφόρμες πχ. Ναι στο Microsoft office αναφερόμουν, νομίζω έχει μείνει αρκετά πίσω
Unabomber Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 για εργασιες αρκει το air? powerpoint κλπ Powerpoint ανοιγει και ενα netbook του 2010. 1
atheatos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Aρα τι να κανω? Πάρε μια βαθιά ανάσα . Κανε μια βόλτα απο κανένα μαγαζί. Αγόρασε το..ΥΓ. Σε παρακαλώ μονο πες στον επόμενο που θα θέλει να πάρει Mac , να ρωτάει πρώτα στα υπόλοιπα topic του insomnia που ειναι εκτός Apple,που ειναι για laptop,windows κτλ. και αφού σιγουρευτεί τοτε να κάνει ερωτήση εδώ. ´Οχι τίποτα άλλο θα λενε ότι σας παίρνουμε στο λαιμό μας με αυτά που γράφουμε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα