Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Hey guys!Λοιπον τελικα αποφασισα να ριξω μια αναβαθμιση στο σαπιδι μου!

Το Pc λοιπον εχει:

Cpu:Athlon x2 250

Mobo:gigabyte ga 880gm ud2h

Case:Δν ξερω μαρκα

Psu:Ενα κινεζικο 350w

Ram:2+1 gb kingston

Λοιπον αρχικα θελω να αναβαθμισω τροφοδοτικο και κουτι!

Πιστευω πως αυτα τα 2 ειναι αρκετα καλες λυσεις μιας και δν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις!

Μετα θελω να αλλαξω mobo και cpu ενω θα βαλω και μια 4gb ram και θα βγαλω αυτες που εχω!

Αρχικα θελω να μου πειτε αν αξιζουν psu και case(το οποιο αλλαζω γτ δν χωραει κανονικα τροφοδοτικα)

Και μετα να μου πειτε σε τι λυσεις να παω σε cpu και mobo θα αξιζει να παω σε intel για future proof και καλυτερες επιδοσεις ή amd και να κανω αναβαθμιση σε καποιον καιρο(ομως ξερω πως το am3+ ειναι dead socket και θελω γενικα κατι αναβαθμισημο)

Κυριως θα παιζω games αλλα δν ψαχνω κατι το πολυ φοβερο!Επισης πριν αλλαξω cpu και mobo θα κανω καποιο overclock στο υπαρχων επεξεργαστη για καλυτερες επιδοσεις!

Δημοσ.

Επειδη κανω αναβαθμιση σταδιακα διαθετω καπου αρχικα στα 100-120 για τροφοδοτικο κουτι και 4 gb ram και μετα το καλοκαιρι περιπου θα παω σε i5 και gtx 960

Δημοσ.

να κρατήσεις τα χρήματα σου μέχρι τότε και να πάρεις κάτι καλύτερο,δεν βλέπω τον λόγο αναβάθμισης του συγκεκριμένου αφού αργότερα θα κάνεις ολική αλλαγή.

Δημοσ.

Αν θες να κανει μια αναβαθμιση σε τροφοδοτικο θα σου προτεινα ανα πας σε 600 - 650W αν θες να σηκωνει μετα αλλα κοματια. Μονο οι καρτα γραφικων θα σου τραβαει γυρω στα 250 -300 αν την τρεχεις σε full load.

Δημοσ.

Δν ξρ πραγματικά σκέφτομαι κτ σε μεταχειρισμένο phenom αλλά δν τα πολύ εμπιστεύομαι

Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...