Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ είμαι της άποψης ότι ειδικά αν παίρνεις ένα ακριβό μηχάνημα δεν λυπάσαι τα 40-50€ και το πας να το φτιάξει κάποιος, ακόμα πιο πολύ όταν δεν έχεις σχέση με το αντικείμενο

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά για καινούριο μιλάω κι εγώ που η ram ειναι κολλημένες και δεν βγαίνουν....αλλαγή hdd σε ssd μπορεί να γίνει και από αρχάριο η θα το καταστρέψω?στο you tube φαίνεται απλό....αλλά ειναι?

"Για το καρφί, μην χάνεις το πέταλο". :)

Πήγαινε το οπωσδήποτε στο service.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

πάντως το κόστος αναβάθμισης σε ssd σε εξουσιοδοτημένα είναι πολύ μεγάλο και δεν ξέρω αν αξίζει.

ενδεικτικά εγκατάσταση 40 ευρώ, clone disk 30 ευρώ και οι δίσκοι πολυ ακριβότερα για την αγορά.Αυτά με τά από πολύ ψάξιμο όπου συνάντησα και το εξής. Η εγγυήση για το υπόλοιπο μηχάνημα χάνεται αν αγοράσεις το δίσκο απο άλλο μαγαζί απο αυτόν που θα το εγκαταστήσει. Επιπλέον από ερωτήσεις που έκανα προς εξουσιοδοτημένα κάποια είπαν ότι αναβάθμιση σε ssd δεν γίνεται ενώ άλλα είπαν ότι το κάνουν. Γενικά πολύ διφορούμενες απαντήσεις και αυτό με σταμάτησε από το να προβώ σε αναβάθμιση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ειναι τίποτα κάνε το μόνος σου !

Εμένα μου ζήτησαν 150€ για αλλαγή δίσκου σε iMac του 2011. Τελικά το έκανα μόνος μου βλέποντας απο το ifixit

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...