Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ξερετε που θα μπορουσα να κανω εγκατασταση ssd σε mac mini χωρις να γινει καμια στραβη??Γιατι ειναι πολυ πιο πολυπλοκο απο RAM αναβαθμιση,

Δημοσ.

Αγόρασα το owc double kit για να κρατήσω εσωτερικά και τον παλιό και τον ssd. Είχε οδηγίες αναλυτικές εργαλεία κτλ. Αν πιάνουν τα χέρια σου οκ αλλιώς δες μήπως το κάνει μάστορας με λίγα ευρώ παραπάνω κ έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αγόρασα το owc double kit για να κρατήσω εσωτερικά και τον παλιό και τον ssd. Είχε οδηγίες αναλυτικές εργαλεία κτλ. Αν πιάνουν τα χέρια σου οκ αλλιώς δες μήπως το κάνει μάστορας με λίγα ευρώ παραπάνω κ έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Sent from my iPhone using Insomnia

Με λίγα ή με αρκετά παραπάνω :)

Δημοσ.

φιλε να περάσεις μονος 1SSD και τις rams ειναι παιχνιδάκι, παρε τα 2 κατσαβιδια η όσα θέλει και κάντο μονος σου. μην στάξεις τώρα 50άρικο για 10 λεπτά δουλεια.

• Like 1
Δημοσ.

φιλε να περάσεις μονος 1SSD και τις rams ειναι παιχνιδάκι, παρε τα 2 κατσαβιδια η όσα θέλει και κάντο μονος σου. μην στάξεις τώρα 50άρικο για 10 λεπτά δουλεια.

Τα μίνι είναι λίγο ιδιαίτερα

• Like 1
Δημοσ.

Τα μίνι είναι λίγο ιδιαίτερα

φίλε επειδή το έχω ανοίξει άπειρες φορές.

1) Παροτρείνω χρήστες να βάλουν το 1ο ssd και τις rams (καλα στις rams 1 βίδα ειναι)>

2) Δεν παροτρείνω χρήστες να αλλάξουν το δεύτερο σκληρό αν δεν πιάνουν τα χέρια τους μιας και πολλοί έχουν πάρει το IR reciever στα χέρια.

άρα ας πάρει 2-3 κατσαβίδια με 5ευρώ και ας τελειώνει με τους μπαχαλάκηδες που θα του ζητήσουν 50+.

• Like 1
Δημοσ.

φίλε επειδή το έχω ανοίξει άπειρες φορές.

1) Παροτρείνω χρήστες να βάλουν το 1ο ssd και τις rams (καλα στις rams 1 βίδα ειναι)>

2) Δεν παροτρείνω χρήστες να αλλάξουν το δεύτερο σκληρό αν δεν πιάνουν τα χέρια τους μιας και πολλοί έχουν πάρει το IR reciever στα χέρια.

άρα ας πάρει 2-3 κατσαβίδια με 5ευρώ και ας τελειώνει με τους μπαχαλάκηδες που θα του ζητήσουν 50+.

Ποια μοντέλα εννοείς; Τα unibody ή τα παλιότερα;

Δημοσ.

Και αν υποθεσουμε οτι κάποιος θέλει να προσθέσει δεύτερο σκληρό κρατώντας τον αρχικό του mac mini, αλλα τα χέρια είναι κουλά, υπάρχουν αξιόπιστες προτάσεις τεχνικών;

Δημοσ.

και εμενα με ενδιαφερει να βρω ανθρωπο καλυτερα να πληρωσω παρα να το ρισκαρω να τα περασω μονος μου εχω ενα μινι του 2014 και θελω να του βαλω ssd

αυτα ειναι πολυ δυσκολα να τα λυσεις στο βιντεακι απο youtube ψαρωνεις αλλα ο αλλος το χει κανει πολλες φορες και το κανει με τη μια δεν σημαινει οτι ολοι μπορουν εγω πχ δεν ειμαι για λεπτοδουλεια και η φαση ειναι οτι ο δισκος στα καινουργια ειναι στο πατο πρεπει να το ξηλωσεις ολο

Δημοσ.

Ρε παιδιά για καινούριο μιλάω κι εγώ που η ram ειναι κολλημένες και δεν βγαίνουν....αλλαγή hdd σε ssd μπορεί να γίνει και από αρχάριο η θα το καταστρέψω?στο you tube φαίνεται απλό....αλλά ειναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...