Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μηπως στις "Αγγελιες μου" πατησες το κουμπακι resubmit, που βρισκεται συνηθως ακριβως ΚΑΤΩ απο τον τιτλο, αστοχώντας μερικα pixel, ενω στην πραγματικοτητα ηθελες να μπεις μεσα στην αγγελια για να την κλειδωσεις (== ηθελες να πατησεις στον τιτλο και οχι ακριβως κατω απο αυτον) ; Το εχω παθει και δεν σε ρωταει τιποτα, γινεται resubmit επι τοπου και δεν το καταλαβαινεις γιατι φαινεται σαν απλα να κανει refresh η σελιδα.
funbreaker Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ε αφού είναι κλειδωμένη τώρα. Δηλαδή αστόχησα μερικά pixels και μετα ξαναμπήκα και την ξανακλείδωσα χωρίς να αστοχήσω και δεν το θυμάμαι? Δεν υπάρχει περίπτωση. Την κλείδωσα, με χρέωσε με επιπλέον αγγελία και postαρα την ίδια ακριβώς στιγμή το περιστατικό εδώ.
parsifal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Αν έχουν όντως έτσι τα πράγματα, είναι bug σίγουρα. Το κλείδωμα δε θα έπρεπε να αλλάξει την ημερομηνία δημοσίευσης, μόνο η λειτουργία "Νέα υποβολή" θα έπρεπε να το κάνει αυτό...
funbreaker Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Αν έχουν όντως έτσι τα πράγματα, είναι bug σίγουρα. Το κλείδωμα δε θα έπρεπε να αλλάξει την ημερομηνία δημοσίευσης, μόνο η λειτουργία "Νέα υποβολή" θα έπρεπε να το κάνει αυτό... Έχω την εντύπωση πως μου είχε ξανασυμβεί στο παρελθόν και δεν είχα δώσει σημασία.
sexaki Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Να ρωτήσω κάτι και εγώ με την ευκαιρία. Σε τι χρησιμεύει το κλείδωμα μια αγγελίας? Και πότε πρέπει να το κάνω? Ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Κλείδωμα αγγελίας την μαρκάρει ως «Ανενεργή». Το οποίο σημαίνει ότι το πράγμα δεν είναι πλέον διαθέσιμο για πώληση, για οποιονδήποτε λόγο (π.χ. πωλήθηκε ήδη εδώ, σε άλλο site ή offline, ο πωλητής το μετάνοιωσε και θέλει να το κρατήσει ή να το χαρίσει σε κάποιον δικό του κλπ κλπ)...
funbreaker Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Να ρωτήσω κάτι και εγώ με την ευκαιρία. Σε τι χρησιμεύει το κλείδωμα μια αγγελίας? Και πότε πρέπει να το κάνω? Ευχαριστώ Πάντως μην το κάνεις σε φάση που θες να ποστάρεις και άλλη και εχεις ποστάρει ήδη μία γιατί παίζει να σε χρεώσει το κλείδωμα ως ποστ. Είναι παρατηρημένο κι απο μένα κι από άλλους. 1
steliostoutou Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Εχω και γω το ίδιο πρόβλημα.. Εχω δυο αγγελίες, η μία ειναι κλειδωμένη εδώ και καιρό.. Πως γίνεται να διαγραφεί?
Federacion Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 <p>Καλησπέρα και χρόνια πολλά! <br> Εχω και γω το ίδιο πρόβλημα.. Εχω δυο αγγελίες, η μία ειναι κλειδωμένη εδώ και καιρό.. Πως γίνεται να διαγραφεί?</p> Γίνεται. Μπορεί να το κάνει μόνο διαχειριστής. Κάνε αναφορά στην αγγελία και γράψε στα παιδιά τι ακριβώς θέλεις. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Γίνεται. Μπορεί να το κάνει μόνο διαχειριστής. Κάνε αναφορά στην αγγελία και γράψε στα παιδιά τι ακριβώς θέλεις. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App και το πιο πιθανο θα ειναι να μην του την σβησουν.
Federacion Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Γιατί; Τα παιδιά είναι εξυπηρετικά τουλάχιστον σε ότι τους χρειάστηκα στο παρελθόν. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Γιατί; Τα παιδιά είναι εξυπηρετικά τουλάχιστον σε ότι τους χρειάστηκα στο παρελθόν. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App γιατι ΣΥΝΗΘΩΣ οι αγγελιες απλα κλειδωνονονται οσο ξερω και οχι να διαγραφονται.
InfernoN Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 VanJ, κάτι λάθος θα λες, για να δεις την αγγελια που ειχες κανει πριν 2 χρονια, θα πρεπει να μπεις στην λιστα με ολες σου τις αγγελιες να πατησεις ΠΡΩΤΑ νεα υποβολη και υστερα edit κλειδωμα ή οτι αλλο θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα