rangersleadtheway Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ο υπολογιστης λειτουργει κανονικα μετα απο πολλες πτωσεις ρελε με αποτελεσμα να κλεινει ξαφνικα το πσ.ομως παρατηρησα οτι στα παιχνιδια εχω fps drops 15fps περιπου απο 60 που ηταν παντα επεσε στα 45.εκανα ελεγχο δισκων,εγκατασταση drivers,registry clear,και δεν αλλαξε τιποτα.λετε να χαλασε η καρτα η το τροφοδοτικο?να τα στειλω για rma?το θεμα ειναι οτι αναβουν κανονικα και πως θα δουν αυτοι οτι εχουν προβλημα.gigabyte gtx 970.corsair cx750m gigabyte z68p ds3 motherboard
.::NikoS::. Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μήπως είναι πιθανό να είναι η ιδέα σου επειδή ψάχνεις ντε και καλά κάποιο πρόβλημα; Καλύτερα δες γιατί πέφτει το ρελέ σου συνέχεια (εκεί υπάρχει όντως πρόβλημα)
rangersleadtheway Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ειχα stable 60 fps σε καποια παιχνιδια πχ dying light.μετα απο την τελευταια πτωση ρελε εχω 45.ιδεα μου ειναι?
arc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Αν οι πτώσεις τάσεις είχαν δημιουργήσει πρόβλημα στον υπολογιστή, θα έβλεπες πολύ πιο σοβαρά προβλήματα και οχι πτώση των fps. Αλλού ειναι το πρόβλημα (εγώ θα εστίαζα στο Internet) και θεωρώ απιθανο να υπάρχει σχέση προβλήματος μεταξύ fps και πτώση τάσης. Όσον αφορά την προστασία του υπολογιστή σου από πτώσης τάσης (άμμεσες ή έμμεσες, μικρές ή μεγάλες) διάβασε τις απαντησεις στο αλλο θέμα που ανοιξες http://www.insomnia.gr/topic/559867-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα