Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα , θα ηθελα να αγορασω μια οικομικη οθονη για gaming , παιζω dota 2 και ο η/υ μου desktop εχει 4 γβ ραμ , i3 3ghz , και nvidia geforce gt 240

το budget μου ειναι <=100 ευρω και εβλεπα σε καινουργια οθονη αυτην εδω 

AOC E2250SWDAK

αλλιως κατι σε μεταχειρισμενο στα ιδια χρηματικα , αλλα θα προτιμουσα καινουργια οθονη

εχετε να μου προτεινετε κατι αξιολογο?

σκεφτομουν για dota 2 22" 1920 χ 1080?

προτεινετε αυτην την AOC?

ευχαριστω για το χρονο σας

Δημοσ.

Η οθόνη είναι επένδυση που μένει για αρκετά χρόνια.

Ιδανικό σενάριο, να πάρεις την πιο φθηνή 24άρα με ips panel:

https://www.skroutz.gr/s/5728164/LG-24MB56HQ.html

Αλλιώς την πιο φθηνή 22άρα:

https://www.skroutz.gr/s/4459343/LG-22MP55HQ.html

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα 

τελικα πηρα την LG που προτεινε το μελος evagelou (στα 92,90 ευρω)

το προβλημα με την οθονη ειναι πως ειχε ΜΟΝΟ VGA συνδεση και οχι εστω dvi ή hdmi 

και τα χρωματα δεν ειναι και τα καλυτερα δυστυχως .. σκεφτομαι οτι ισως η AOC στα 5 ευρω παραπανω να ηταν το ιδιο καλη (ίσως ομως και λιγο καλυτερη)

την εχει δοκιμασει και καποιος αλλος αυτη την οθονη ? εγω ειμαι μετρια ικανοποιημενος 

http://www.skroutz.gr/s/4459293/LG-22M35A.html

στο amazon ειδα επισης θετικα reviews , επισης δυσκολευομαι να ρυθμισω τα σωστα γραφικα εβαλα gamma 2 και cool στις γρηγορες επιλογες που εχει απο τα κουμπια τις οθονης και εβαλα κατι υποτιθεμενα Drivers (plug n play ειναι ουτως η αλλως) και τελος εβγαλα φυσικα το super power saving για να μην χαλασει η αναλυση 

παρολ αυτα δεν ειναι και τοσο καλη .. (σε σχεση με την samsung syncmaster sa350 που εχει ενας φιλος μου...)

πειτε μου και εσεις την γνωμη σας παρακαλω

Δημοσ.

Φιλε μου εκανες την χειροτερη επιλογη απο αυτες που σου ειπαν .Λες θες καλα χρωματα και πας σε ενα led πανελ αντι να κανεις υπομονη να μαζεψεις αλλα 50 ευρω και αν παρεις καποιο Ips.

Επισης πριν την αγορασεις μπορουσες να δεις τι συνδεσεις δεχετε η συγκεκριμενη.

Τωρα οσο και να παιξεις με τις ρυθμισεις τρομερες διαφορες δεν θα δεις.

• Like 2
Δημοσ.

καλησπερα 

το προβλημα με την οθονη ειναι πως ειχε ΜΟΝΟ VGA συνδεση και οχι εστω dvi ή hdmi 

και τα χρωματα δεν ειναι και τα καλυτερα δυστυχως .. σκεφτομαι οτι ισως η AOC στα 5 ευρω παραπανω να ηταν το ιδιο καλη (ίσως ομως και λιγο καλυτερη)

την εχει δοκιμασει και καποιος αλλος αυτη την οθονη ? εγω ειμαι μετρια ικανοποιημενος 

στο amazon ειδα επισης θετικα reviews , επισης δυσκολευομαι να ρυθμισω τα σωστα γραφικα εβαλα gamma 2 και cool στις γρηγορες επιλογες που εχει απο τα κουμπια τις οθονης και εβαλα κατι υποτιθεμενα Drivers (plug n play ειναι ουτως η αλλως) και τελος εβγαλα φυσικα το super power saving για να μην χαλασει η αναλυση 

παρολ αυτα δεν ειναι και τοσο καλη .. (σε σχεση με την samsung syncmaster sa350 που εχει ενας φιλος μου...)

Πραγματικα, απορω με κατι περιπτωσεις σαν την δικη σου. Θελεις να παρεις καινουρια οθονη και σκεφτεσε και τα 20€. Οθονη την παιρνεις μια φορα και τελειωνεις. Εσυ επελεξες να αγορασεις οθονη 2015 χρονολογια και πηρες ΤΝ πανελ. Τεχνολογια παλια. Θα μπορουσες να δωσεις αλλα 20 ή 30 ευρω και θα ησουν αρχοντας. Anyway

Απο που την αγορασες? Την αγορασες ηλεκτρονικα ή πηγες σε μαγαζι και την πηρες? Σε ρωταω γιατι αν την πηρες ηλεκτρονικα, εχεις το δικαιωμα να την γυρισεις πισω (νομιζω ειναι  μεχρι15 μερες μετα απο την αγορα).

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα 

Οσον αφορα την οθονη το αναφερει και στο Skroutz στις πληροφοριες κατω απο τις αξιολογησεις ή και στα τεχνικα χαρακτηριστικα οτι εχει συνδεση μονο VGA(ειναι αλλωστε και παλιο μοντελο γιαυτο),αρα επρεπε να το κοιταξεις καλυτερα.

Οσο για τα χρωματα οτι ειπε ο απο πανω αγαπητος συμφορουμιτης,οι οθονες με Ips panel εχουν καλυτερα χρωματα και ειναι πιο καινουργιας τεχνολογιας γιαυτο και τις προτεινουμε κυριως(επισης ειναι ιδανικες για All around χρηση).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...