Προς το περιεχόμενο

Νέα τηλεόραση μέχρι 32" - Smart ή όχι;

Kybos_Erifthi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω αυτές τις ημέρες μετά από "παραίνεση" της γυναίκας μου να πάρω μια τηλεόραση για το σαλόνι.

Πήρε μια φίλη της μια smart tv και έκτοτε με ζάλισε να πάρουμε και εμείς μία.

Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα καθόλου, οπότε είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετος.

Υπάρχει κάποια αξιόλογη να προτείνετε ή κάποια χαρακτηριστικά που πρέπει να κοιτάξω;

Η χρήση που θα της κάνουμε είναι ταινίες-παιδικά από στικάκι, τα κανάλια της τηλεόρασης και το πολύ πολύ να συνδέσω και κάποιο dvd πάνω.

Να είναι smart tv ώστε να συνδεθεί με wifi ή να κοιτάξω να πάρω μια απλή και κάνα android tv box, μιας και κάνουν την ίδια δουλειά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σχεδόν όλες οι «απλές» τηλεοράσεις εχουν και ενσωματωμένο player για usb/ταινίες/κλπ. Αυτές δεν τις λένε smart. 

Smart λένε μόνο αυτές που εχουν ενσωματωμένες εφαρμογές για να μπαίνουν στο internet και διάφορα άλλα καλούδια (π.χ. να χειρίζεσαι την τηλεόραση από το κινητό σου μέσω wifi). Πολλές smart (θεόχαζες ειναι, αλλά ας όψεται) εχουν ενσωματομένο δέκτη wifi και αλλες ειναι wifi ready δηλαδή πρέπει να τα σκάσεις να αγοράσεις στικάκι wifi.

Βλέποντας τη χρήση από διάφορους γνωστους σχετικά με smart tv, εχω καταλήξει στο συμπέρασμα οτι καλύτερα απλή και android box παρά smart. Στα χρήματα πέφτει στα ίδια (φθηνότερα αν η τηλεόραση δεν εχει wifi) αλλά ο κυριώτερος λόγος ειναι η «ελευθερια επιλογών». Π.χ. με το smart tv, μπορείς να εγκαταστήσεις συγκεκριμένα πράγματα, ενω με android box, μπορείς να κάνεις οτι και με το κινητό σου. 

Το μόνο πρακτικό μειονέκτημα στο android box ειναι η επιπλέον καλωδιουμπα, πράγμα δυσχρηστο για κάποιους ανθρώπους (ανεξάρτητα ηλικίας)

• Like 1

Ευχαριστώ για την γνώμη σου-από εκεί και πέρα αν κάποιο άλλο μέλος έχει την διάθεση ας παραθέσει και εκείνος-η την δική του.

Θα ήθελα να προτείνετε κάποια τηλεόραση που να ΜΗΝ είναι smart προς το παρόν, το πολύ μέχρι 32 ίντσες. Από ότι βλέπω, αυτές πέφτουν πολύ. Λεφτά δεν ξέρω-γύρω στα 300;

Π.χ αυτήν;

http://www.skroutz.gr/s/4782057/LG-32LB5610.html

Τι να προσέξω ώστε να δω κάποιες εγώ;

μπραβο ρε kwma τρομερη προταση..ουτε καν full hd. και μαλιστα μινιατουρα...θα την βαλει στο σαλονι και θα κλαιει που δεν πηρε τουλαχιστον 12-15 ιντσες μεγαλυτερη

μπραβο ρε kwma τρομερη προταση..ουτε καν full hd. και μαλιστα μινιατουρα...θα την βαλει στο σαλονι και θα κλαιει που δεν πηρε τουλαχιστον 12-15 ιντσες μεγαλυτερη

Μη με μαλώνεις! η απάντηση μου ήταν στο ερώτημα για τιβι μέχρι 32", όπως λέει ο τίτλος!

για το μέγεθος σε σαλόνι συμφωνώ μαζί σου (>46")

ας καθορισει τοτε το μπατζετ ο δημιουργος του thread, γιατι αυτο που παρατηρω με τον τελευταιο καιρο με την μανια αγορας "οθονης" αντι τηλεορασης εχει παραγινει.Προτεινω να ξεκινησει να υπολογιζει απο 40" το ελαχιστο εφοσον μιλαμε για τηλεοραση-τηλεοραση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...