Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ενα lenovo g500 το οποίο έχει 2 κάρτες γραφικών πάνω , μια intel hd 4000 και radeon hd 8500M series,δουλεύει με επιλογή της κάρτας αναλόγως ποίο πρόγραμμα θέλω και τις απαιτήσεις του,  θέλω να αλλάξω τους drivers της amd, πήγα στην σελίδα της amd και όταν έβαλα τα στοιχεία μου πρότεινε τους:amd-catalyst-omega-14.12-with-dotnet45-win8.1-64bit , τους έβαλα έκανε restart και όλα καλά , στην συνέχεια  το απόγευμα όμως όταν άνοιξα ξανά το λαπτοπ μου έβγαλε μια μπλε οθόνη με μήνυμα  system threat exception atikmdag.sys όπως φαίνεται στην εικόνα,και στην συνέχεια δεν μου έβγαζε την επιλογή για αλλάγη κάρτας γραφικών και γενικά το catalyst δεν λειτουργούσε κανονικά ,γύρισα σε αυτούς που είχαν τα w8.1 (αυθεντικά ειναι) τι να κάνω;;;;;

post-320935-0-05074500-1424166202_thumb.jpg

Επεξ/σία από georgeklo
Δημοσ.

safe mode,καθαρίζεις drivers με ddu και μετά περνάς τον driver που δίνει η λενόβο για το συγκεκριμένο μηχάνημα.

συνήθως δεν παίζουν ξεχωριστά οι κάρτες,είναι με modded αρχεία ώστε το σύστημα να ελέγχει και τις 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έβαλα το ddu σε safe mode και τους έβγαλα και μου έβγαλε όλους τους drivers ,και μετά οταν τα επανέφερα δεν λειτουργούσε η επιλογή της κάρτες, είχα κρατημένο recovery πριν αλλάξω τους drivers  και έτσι γύρισα στους παλιούς, το θέμα μου είναι οτι θέλω να αναβαθμίσω τους drivers , έχετε καποια λύση ;

Επεξ/σία από georgeklo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...