Parasomnia Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Εχω βάλει το LetterMeLater.com κάθε 2 εβδομάδες, να στέλνει μέσω email εκτύπωση στο πολυμηχάνημα HP3525 που έχω. Σε περίπτωση που λείπω ή δεν χρειαστεί να εκτυπώσω για μεγάλο διάστημα και ξεχαστώ να τον δουλέψω, θα τυπωθεί κάτι. Οι απορίες μου είναι: 1. Υπάρχει κάποια άλλη υπηρεσία που να μπορώ να προγραμματίσω εκτυπώσεις σε cloud printer, χωρίς να χρειάζεται υπολογιστής μόνιμα ανοιχτός ; 2. Είναι μεγάλο το διάστημα των 14 ημερών που έχω βάλει ; 3. Δεν ξέρω αν υπάρχει έτοιμο template, πάντως εγώ του στέλνω αυτό το αρχείο. Χρειάζεται σελίδα με περισσότερη κάλυψη; 1
dobro Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 2 εβδομαδες ειναι μεγαλο διαστημα,καντο καλυτερα μια ,για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου. 1
Parasomnia Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Thanks dobro, θα το κάνω εβδομαδιαίο. Γιαυτό ψάχνω κάποιο alternative του LetterMeLater. Χωρίς συνδρομή σε αφήνει να βάλεις εως 5 ημερομηνίες ανα email. Επρεπε να το κάνω απ'την αρχή έτσι αλλά βαρέθηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα