Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια,υπαρχει τροπος να κανω back up το android μου χωρις να ειμαι ρουτ?θελω να επανελθει εντελως ομως,με τις σημειωσεις μου τα widget ktl,οχι μονο να ξανακατεβασει τα προγραμματα που ειχα

Δημοσ.

όχι φίλε μου δεν γίνεται, χρειάζεσαι ρουτ και εγκατάσταση κάποιου προγράμματος recovery (όπως clockworkmod ή TWRP) μέσω των οποίων μπορείς να πάρεις full image όλων των partition σου - και φυσικά να τα κάνεις restore όταν χρειαστεί.

Το πόσο εύκολο είναι εξαρτάται απόλυτα από τη συσκευή σου και το αν έχουν ασχοληθεί developers για να δώσουν τέτοιες λύσεις, πχ στα Sony τό ρουτ είνια ευκολότερο από ότι στα Samsung που έχουν συγκεκριμένες προστασίες (knox) ή στα HTC που στο 90% πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader για να έχεις root access. Οπότε ψάξε λίγο στο myphone.gr και στο xda-developers.com να δεις τι υπάρχει.

Δημοσ.

σε ευχαριστω,ξερω πολυ καλα τι πρεπει να κανω μετα το ρουτ,απλα ηθελα να μαθω αν υπαρχει τροπος χωρις ρουτ

Δημοσ.

καλημερα παιδια,υπαρχει τροπος να κανω back up το android μου χωρις να ειμαι ρουτ?θελω να επανελθει εντελως ομως,με τις σημειωσεις μου τα widget ktl,οχι μονο να ξανακατεβασει τα προγραμματα που ειχα

οσον αφορα τις εφαρμογες απο google play γινεται να ξανακατεβουν μονες τους οτι ειχες τελευταια φορα σαν ιστορικο ΑΝ εξαρχης ειχες επιλεξει στο google play να κανει backup τις τελευταιες app.

για το αλλο αν θελει root δεν το γνωριζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...