Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι μιας και δεν γνωρίζω και έχω μια απορία μπορεί να είναι και χαζή.

Έχω ένα ps4 και ένα xbox one στον ίδιο χώρο κάτω από την τηλεόραση στον ίδιο χώρο έχω και το router αλλα σε απόσταση 10 μέτρον επειδή δεν θέλω να τα συνδέσω με wifi έχω πάρει καλώδιο 10 μέτρον δικτύου και τα έχω συνδέσει με αποτέλεσμα η ταχύτητα να είναι χαμηλότερη στις κονσόλες λόγο μεγάλου καλωδίου.

Υπάρχει τρόπος άμα συνδέσω με ένα 10 μέτρον καλώδιο ένα switch και μετά από αυτό με 2 καλώδια το πολύ 1 μέτρο να έχω καλύτερα αποτελέσματα???

Δημοσ.

Δε παιζει ρολο το καλωδιο, μεχρι 100μ utp5e μπορεις να βαλεις. Δεν τα εχεις συνδεσει και τα 2 με καλωδιο δικτυου πανω στο ρουτερ σου? Τι εχεις κανει?

Δημοσ.

Δε παιζει ρολο το καλωδιο, μεχρι 100μ utp5e μπορεις να βαλεις. Δεν τα εχεις συνδεσει και τα 2 με καλωδιο δικτυου πανω στο ρουτερ σου? Τι εχεις κανει?

Καλησπέρα έχω πάρει 2 καλώδια δικτύου cat6 και έχω συνδέσει το router με τις κονσόλες αλλα πχ στο ps4 αν πάω να κάνω έλεγχο την ταχύτητα από τα 3200 που έχω συγχρονίσει το ps4 μου λέει 2.5

Δημοσ.

Σωστα σου δειχνει τοτε. Δε μπορεις να πιασεις το μεγιστο του συχρονισμου σου.

και ο λόγος ποιος είναι φιλε μου που δεν μπορώ να πιάσω την μεγιστη ταχύτητα??

Δημοσ.

Λόγω overhead, υπάρχει φυσιολογική μείωση έως 15%, στην πραγματική ταχύτητα στο διαδίκτυο έναντι του συγχρονισμού.

Επιπλέον επηρεάζουν οι ρυθμίσεις και το bandwidth του παρόχου, ο φόρτος του δικτύου την δεδομένη χρονική στιγμή και ο server που συνδεόμαστε, ακόμη και το δικό σου εσωτερικό δίκτυο.

Καλά είσαι στα πραγματικά 2,5Mbps έναντι των 3,2Mbps του συγχρονισμού.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...