Jannis64 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Στο κινητό φίλης μου, SonyEricsson Xperia Arc S, με έκδοση Android 4.0.4 ενώ όλα ήταν εντάξει, ξαφνικά από προχθές, το ανοίγουμε, βγάζει το λογότυπο SONY και μετά XPERIA, και ενώ δείχνει ότι φορτώνει το λειτουργικό, όταν είναι να εμφανίσει την πρώτη εικόνα υποδοχής, κάνει επανεκκίνηση και ξαναγίνεται συνεχώς αυτό το πράμα. Κάποιες φορές εμφάνισε και την εικόνα υποδοχής και όταν προσπαθήσαμε, με το γνωστό σύρσιμο προς τα δεξιά να το βγάλουμε από την αυτόματη κατάσταση κλειδώματος, έκανε επανεκκίνηση και ξανά τα ίδια που περιγράφω παραπάνω. Απ' ότι μου είπε, τις το πρωτοέκανε ενώ προσπαθούσε να ενεργοποιήση το Bluetooth. Έχουμε δοκιμάσει να βγάλουμε την μπαταρία για ένα 24ωρο, αφαιρέσαμε sim και κάρτα μνήμης αλλά τίποτε.Καμία ιδέα για το τί μπορεί να φταίει?
pp6210 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 πρώτα από όλα προσπάθησε να μπουτάρεις σε safe mode (νομίζω πατάς μενού+power on αλλιώς ψάξε λίγο στο νετ) ώστε αν μπεις να σώσεις δεδομένα χρήστη. αν δεν δουλέψει αυτό, κατέβασε το PC companion από κάποιο λινκ της Sony, εγκατέστησέ το σε pc με win7 και άνοιξέ το, θα σου ζητήσει να επιλέξεις μοντέλο, θα κατεβάσει κάποια data και θα σου δείξει πως να συνδέσεις το τηλέφωνο με το pc (π.χ. θα σου πει κράτα πατημένο το Χ και συνέδεσε το usb). Εκει, ελπίζω οτι θα βρεις κάποια επιλογή repair που να μην σβήνει τα δεδομένα χρήστη, αλλιώς θα κάνεις restore και θα φλασαριστεί το κινητό με τη στοκ ρομ εξαρχής. ----from xda-developers for safe mode 1-turn Arc off2-press power till it viberates then press and hold menu button.
Jannis64 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Αν θελήσω να κάνω restore για να φλασαριστεί με τη στοκ ρομ, πώς θα το κάνω αφού δεν μπορώ να μπω σε περιβάλλον Android?
pp6210 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Αν θελήσω να κάνω restore για να φλασαριστεί με τη στοκ ρομ, πώς θα το κάνω αφού δεν μπορώ να μπω σε περιβάλλον Android? το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι φορτισμένη η μπαταρία, το κινητό το συνδεεις με το PC όταν είναι κλειστό - βάλε το PC companion και θα δεις αναλυτικά.... δες και εδώ https://www.youtube.com/watch?v=ACKHU8NvReM&feature=youtu.be για αυτό αγαπάω τα Sony, αν δεν έχεις κάνει βλακεία με ξεκλειδωμα bootloader μπορείς πάντα να γυρίσεις στην αρχική κατάσταση
Jannis64 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 σε Custom rom είναι η συσκευή; Δεν έχουμε πειράξει τίποτε στη συσκευή, εκτός ίσως από μια αναβάθμιση της έκδοσης Android, αν θυμάμαι καλά, που κάναμε πριν ένα χρόνο περίπου,μέσω PC companion. το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι φορτισμένη η μπαταρία, το κινητό το συνδεεις με το PC όταν είναι κλειστό - βάλε το PC companion και θα δεις αναλυτικά.... δες και εδώ https://www.youtube.com/watch?v=ACKHU8NvReM&feature=youtu.be για αυτό αγαπάω τα Sony, αν δεν έχεις κάνει βλακεία με ξεκλειδωμα bootloader μπορείς πάντα να γυρίσεις στην αρχική κατάσταση Όπως ανέφερα και στον papp0us, νομίζω πως δεν πειράξαμε τίποτε σημαντικό με την αναβάθμιση που κάναμε πριν καιρό και πως θα καταφέρουμε να "ξαναζωντανέψουμε" τη συσκευή, με τον τρόπο που προτείνεις.
pp6210 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Όπως ανέφερα και στον papp0us, νομίζω πως δεν πειράξαμε τίποτε σημαντικό με την αναβάθμιση που κάναμε πριν καιρό και πως θα καταφέρουμε να "ξαναζωντανέψουμε" τη συσκευή, με τον τρόπο που προτείνεις. ναι φίλε μου αφού το κάνατε μέσω PC companion όλα είναι ΟΚ και θα μπορέσετε να το επανεφέρετε... ελπίζω να κατάλαβες οτι το "εαν δεν έχεις κάνει βλακεία.." που έγραψα πριν δεν αφορούσε εσένα προσωπικά αλλά ήταν σχήμα του λόγου.
Jannis64 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Να ευχαριστήσω και τους δυο φίλους papp0us και pp6210 για το ενδιαφέρον που έδειξαν και ιδιαίτερα τον pp6210 για την πολύτιμη βοήθεια. Κάναμε ακριβώς αυτό που μας πρότεινε και που φαίνεται και στο βιντεάκι, ολοκληρώθηκαν όλα χωρίς απρόοπτα και...ἐγένετο φῶς! το κινητό ξανάνοιξε κανονικά, όλα λειτουργούν σωστά και οι μόνες απώλειες ήταν κάποιες από τις επαφές, προγραμματάκια και ρυθμίσεις που εύκολα όμως ξαναστήνονται. Thanks!
dmitri33 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Γειά σε όλους. Εχω το ιδιο πρόβλημα με το xperia arc (απλό οχι το S). Το βίντεο δεν υπάρχει πια. Μηπως ειναι ευκολο καποιος να μου δωσει καποιο λινκ η να δωσει γραπτες οδηγιες; Δοκιμασα την επισκευη με το PC companion αλλα δεν λυθηκε το προβλημα. Ευχαριστω εκ των προτερων για τυχον απαντησεις.
frigipogis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 παιδιά έχω Sony xperia t και έχω σοβαρό πρόβλημα κάνει συνέχεια επανακινηση μόνο του το έχω κάνει επαναφορά σύστηματος αλλά παλλη τα ίδια τι να το κάνω ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα