Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Διάβαζα ένα topic ενός παιδιού που είχε ένα σύστημα με τροφοδοτικό Turbo-X και ήθελε γνώμες αν ήταν καλό και αμέσως του είπαν να το ξεφορτωθεί...Χωρίς να ενδιαφέρομαι να αγοράσω οτιδήποτε Turbo-X θα ήθελα αν γίνεται να μου πει κάποιος γιατί τα Turbo-X είναι τόσο notorious...έχουν κακά υλικά κατασκευής ή είναι κάτι άλλο;; Thank's for ur time anyway.. :-D

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εγω προσωπικα ειχα ενα λαπτοπ turbo-x.

μου κρατησε για 7 χρονια και μεχρι την τελευταια στιγμη λειτουργουσε κανονικοτατα μεχρι που μου εμφανισε ενα προβλημα

μετα απο τοσες ωρες λειτουργιας,μεταφορων κτλπ.

απλα υπαρχουν και προιοντα turbo-x τα οποια επειδη ειναι σαφως πιο φθηνα απο επωνυμες μαρκες οι καταναλωτες τα προτιμουν

κακα τα ψεμματα στα φθηνα προιοντα turbo-x δεν χρησιμοποιουνται και τα καλυτερα υλικα κατασκευης οποτε λογικο ειναι να βγει προβλημα γρηγορα,ετσι και η κακη φημη αυτων.

προσωπικη μου γνωμη ολο αυτο μιας και 7 χρονια χρησιμοποιουσα λαπτοπ turbo-x και εμεινα ευχαριστημενος. :)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Διάβαζα ένα topic ενός παιδιού που είχε ένα σύστημα με τροφοδοτικό Turbo-X και ήθελε γνώμες αν ήταν καλό και αμέσως του είπαν να το ξεφορτωθεί...Χωρίς να ενδιαφέρομαι να αγοράσω οτιδήποτε Turbo-X θα ήθελα αν γίνεται να μου πει κάποιος γιατί τα Turbo-X είναι τόσο notorious...έχουν κακά υλικά κατασκευής ή είναι κάτι άλλο;; Thank's for ur time anyway.. :-D

Αθλια κατασκευη/υλικα στην πραξη εχεις λιγοτερα Watt απο τα αναγραφομενα και σε αρκετο κοσμο ειδικα πιο παλια τους ειχε παρει το συστημα.Ανηκουν στην κατηγορια αν ψαξεις στο Internet των No name τροφοδοτικων ή αλλων κακων οπως Force,Deer κλπ.

Δημοσ.

Αν χρειαστεις Service το πιο πιθανο ειναι να πεταξουν το τροφοδοτικο και να σου δωσουν αλλο.Ουτως ή αλλως ειναι φθηνα τροφοδοτικα της πλακας αρα δεν τους πολυ νοιαζει.

• Like 2
Δημοσ.

Κοίτα το πράγμα στους υπολογιστές είναι απλό. Τα εργοστάσια που βγάζουν εξαρτήματα είναι 1-2 για κάθε προϊόν. Μπορεί το τροφοδοτικό του πλαισίου να βγαίνει από το ίδιο εργοστάσιο που βγάζει και τα Tagan αλλά....αλλά το πλαίσιο λέει στο εργοστάσιο εγώ θέλω το τροφοδοτικό μου να κοστίζει 10€, άρα του βάζουν ότι φτηνό εξάρτημα βρουν (και ναι εξάρτημα με εξάρτημα έχει μεγάλη διαφορά κυρίως σε αντοχή και απόδοση), ενώ η Tagan λέει εγώ θέλω ένα που να βγάζει 75a στα +12v να έχει ασφάλεια κατά του βραχυκυκλώματος , 8 sata , 10 molex και 2 pcie, Ε δεν μπορεί όλα αυτά να τα πάρει με 10€ θα κάνει 50€. Δεν είναι λογικό;

Δημοσ.

Εχω την γνωμη οτι καποια προϊόντα turbo-x παλια ειχαν μια  σχετικα μετρια ποιοτητα κατασκευης και οχι την τελευταια βαθμιδα που πουλανε τωρα. Μια βολτα απο τα service του πλαισιου και θα καταλαβει και ο πιο ασχετος. Περναει κοσμος ολη μερα με turbo -x που κυριολεκτικα διαλυονται στα χερια τους. Δεν τους πειραζει ομως γιατι τα αγοραζουν με το κιλο και αντικαθιστουν και πραγματα τα οποια για να σπασουν, οπως υποδοχες, θα επρεπε να τα κακομεταχειριστεις. Επισης πολλοι χανουν την εγγυηση τους ή δεν τα χρησιμοποιουν καν ή και τα πετανε μετα απο συμβουλες φιλων και γνωστων ή μετα απο ταλαιπωριες πηγαινε-ελα στα service τους.

Απορω πως δεν εχουν κλεισει ακομα παντως ή έστω η αγορα να τους τιμωρησει γιαυτες τους τις πρακτικες.

Απο προϊόντα μεσα η ποικιλια ειναι τραγικη. δεν βρισκεις σχεδον τιποτα αλλο εκτος απο turbo-x

Ολοι οι εργαζομενοι ειναι νεοι, απειροι κι εκφοβισμενοι 

Στις εγγυησεις κανουν οτι μπορουν να στο βγαλουν εκτος εγγυησης και σε οποιον παισει (εκτος απο τα turbo-x βεβαια που οπως ειπαμε δεν τους νοιαζει)

Εγω παντως δεν παιρνω πια τιποτα απο αυτους. Επισης πολλες φορες αν με ενδιαφερει καποιο μεταχειρισμενο hardware με εγγυηση πλαισιου επισης το υπολογιζω αρνητικα.

Coca cola ειπια μια το 2014, σε αυτους δεν εδωσα ουτε ενα ευρω!

• Like 3
Δημοσ.

Εχω την γνωμη οτι καποια προϊόντα turbo-x παλια ειχαν μια  σχετικα μετρια ποιοτητα κατασκευης και οχι την τελευταια βαθμιδα που πουλανε τωρα. Μια βολτα απο τα service του πλαισιου και θα καταλαβει και ο πιο ασχετος. Περναει κοσμος ολη μερα με turbo -x που κυριολεκτικα διαλυονται στα χερια τους. Δεν τους πειραζει ομως γιατι τα αγοραζουν με το κιλο και αντικαθιστουν και πραγματα τα οποια για να σπασουν, οπως υποδοχες, θα επρεπε να τα κακομεταχειριστεις. Επισης πολλοι χανουν την εγγυηση τους ή δεν τα χρησιμοποιουν καν ή και τα πετανε μετα απο συμβουλες φιλων και γνωστων ή μετα απο ταλαιπωριες πηγαινε-ελα στα service τους.

Απορω πως δεν εχουν κλεισει ακομα παντως ή έστω η αγορα να τους τιμωρησει γιαυτες τους τις πρακτικες.

Απο προϊόντα μεσα η ποικιλια ειναι τραγικη. δεν βρισκεις σχεδον τιποτα αλλο εκτος απο turbo-x

Ολοι οι εργαζομενοι ειναι νεοι, απειροι κι εκφοβισμενοι 

Στις εγγυησεις κανουν οτι μπορουν να στο βγαλουν εκτος εγγυησης και σε οποιον παισει (εκτος απο τα turbo-x βεβαια που οπως ειπαμε δεν τους νοιαζει)

Εγω παντως δεν παιρνω πια τιποτα απο αυτους. Επισης πολλες φορες αν με ενδιαφερει καποιο μεταχειρισμενο hardware με εγγυηση πλαισιου επισης το υπολογιζω αρνητικα.

Coca cola ειπια μια το 2014, σε αυτους δεν εδωσα ουτε ενα ευρω!

βγάζεις πολύ συσσωρευμένο μίσος για τα turbo-x :P  Πρέπει όμως να υπάρχουν και αυτά στην αγορά, με αυτά εννοώ την φθηνή κατηγορία, δεν γίνεται να είναι όλα τέλεια και ποιοτηικά, πάντα όταν υπάρχει το καλό θα υπάρχει και το κακό προιόν της τάδε κατηγορίας.

Στο χέρι του καταναλωτή είναι να κρίνει πως μια μάρκα που λέγεται turbo-x δεν θα είναι ίδια με μάρκες όπως Sony, Philips, Samsung κτλπ..

Δημοσ.

Ετσι οπως εχει γινει πλεον το Πλαισιο, δηλαδη μαυρα χαλια, ο μονος λογος για να ψωνισεις απο εκει ειναι αν χρειαζεσαι κατι απολυτως αμεσα και ειναι υπερεπειγον. Για την αγορα της λιανικης αυτο. Θα με ενδιεφερε ομως να διαβασω και απο καποιον τι παιζει σχετικα με υποστηριξη σε εταιριες.

Μου εκανε τρομερη εντυπωση επισης που οι τυποι πηγανε και βγαλανε smartphones χωρις playstore. Δηλαδη πηρανε ετοιμο τον κινεζο και δε βαλανε το πιο απλο πραγμα, αλλα ενα δικο τους store. Αυτο παλι μπορει να το εξηγησει κανεις?

Παντως νταξει, και το e-shop σε λιγο και καποτες θα πουλαει για να επιβιωσει, αλλα τουλαχιστον εχει επωνυμες μαρκες να επιλεξεις. Στο πλαισιο μπαινεις και κατι αλλο εκτος απο τουβλο-x, δε βλεπεις.

• Like 3
Δημοσ.

βγάζεις πολύ συσσωρευμένο μίσος για τα turbo-x :P  Πρέπει όμως να υπάρχουν και αυτά στην αγορά, με αυτά εννοώ την φθηνή κατηγορία, δεν γίνεται να είναι όλα τέλεια και ποιοτηικά, πάντα όταν υπάρχει το καλό θα υπάρχει και το κακό προιόν της τάδε κατηγορίας.

Στο χέρι του καταναλωτή είναι να κρίνει πως μια μάρκα που λέγεται turbo-x δεν θα είναι ίδια με μάρκες όπως Sony, Philips, Samsung κτλπ..

Υπαρχουν φθηνες και επωνυμες λυσεις και απο Ελλαδα και απο εξωτερικο δεν περιμεναμε το Πλαισιο στην Ελλαδα του 2015 για αυτο. Βλεπω πχ ενα μηχανικο πληκτρολογιο Turbo X και κοστιζει ακριβοτερα απο αλλα επωνυμα......

• Like 1
Δημοσ.

Να καταθεσω λοιπον και εγω την τελευταια (κυριολεκτω) εμεπειρια μου απο το Πλαισιο.Πηγα να κοιταξω για ενα ποντικη.Ειχε καμια 30 στο ραφι απο τα οποια τα 25 τουρμπο και τα υπολοιπα ηταν ποντικια των 50 και 70 ευρω.Οταν φωναξα εκενευρισμενος τον Διευθυντη και τον ρωτησα γιατι γινετε αυτο μου απαντησε πολλυ απλα οτι ...κυριε αυτη ειναι πλεον η πολιτικη του Πλαισιο.Προωθουμε τα Τουρμπο.Τον ευχαριστησα και βγαινοντας ορκιστηκα να ξαναμπω εκει οταν μεινει το τελευταιο μαγαζι στην αγορα .

Δημοσ.

δεν είναι όμως φθηνά για αυτό που αγοράζεις, εκεί είναι το πρόβλημα για μένα 

πούλα κινεζιές αλλά πούλα σε τιμές κινέζου 

και αν αναλογιστούμε τα μεγάλα κέρδη που έχει το πλαίσιο παρά το ότι βρισκόμαστε σε οικονομική ύφεση μάλλον καταλαβαίνεις ότι πουλάνε με μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους και από την apple :P

αν θες να πάρεις ένα οικονομικό τροφοδοτικό ας πούμε, υπάρχουν και αρκετά προσιτά από επώνυμους κατασκευαστές.

αν θες φθηνό ποντίκι υπάρχουν logitech με 10€ ή και πιο κάτω (δεν έχουν μόνο των 60 ή 100€) δεν υπάρχει λόγος να πάρεις τούβλοx

γενικά δεν υπάρχει λόγος να πάρεις τα προϊόντα τους μιας και βρίσκεις σχεδόν πάντα κάτι πιο επώνυμο σε κοντινά χρήματα...

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...