techmaniac09 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα έχω προς το παρόν εναν δισκο στις 10.000rpm WD Caviar 320Gb με Windows Vista 64bit Greek. Θα ήθελα να προσθέσω επιπλέον έναν δισκο κατα προτίμηση SSD 250Gb και να εγκαταστήσω εκει τα Windows 8.1 Greek και να μπορώ να κάνω εκκινηση απο οποιον δισκο θέλω(οποιο λειτουργικό θέλω). Πώς μπορεί να υλοποιηθεί κατι τέτοιο;
k_skidrow Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 φορτωνεις τα 8.1 στον καινουργιο σου δισκο και καθε φορα που θα ανοιγεις το pc σου θα επιλεγεις μεσα απο την μητρικη ποιον δισκο θα κανει boot. αν και κατα τη γνωμη μου σβησε τελειως τα vista,τι να τα κανεις αλλωστε; αν σε βολευουν σαν λειτουργικο περνα 7. επισης καλο θα ηταν να περασεις και τα 2 λειτουργικα στον ssd ωστε κατα την εκκινηση θα σου βγαζει απλα ποιο λογισμικο να φορτωσει και να μην εχεις να κανεις την ολη διαδικασια μεσω της μητρικης.συν του οτι το λειτουργικο που θα εχεις στο hdd θα σερνεται ενω στο ssd θα πεταει.
TheELF Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 φορτωνεις τα 8.1 στον καινουργιο σου δισκο και καθε φορα που θα ανοιγεις το pc σου θα επιλεγεις μεσα απο την μητρικη ποιον δισκο θα κανει boot. Αν το κάνει αυτό χωρίς να βγάλει τον μηχανικό ούτος ή άλλος θα του βγάλει μενού. Ο δίσκος στης 10.000 στροφές δεν είναι και τόσο αργός αλλά +1 στο ότι να φύγει από τα vista.
CMD Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 θα κάνεις εγκατάσταση στον ssd τα 8 έχοντας βγάλει από το ρεύμα τον μηχανικό. Μερικές μετρικές σε αφήνουν να διαλέξεις και δίσκο στο boot menu του F12 ή του F8 που έχουν οι asus (για να γλυτώσεις το μπες-βγες στο bios)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα