thanos24 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Είναι δυνατόν να μου εμφανίζονται αυτά παίδες? 7950?
discoboyminimal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 ποια ηταν η προηγουμενη καρτα σου φιλε μου? ναι ειναι δυνατον. εξαλου η 280 ειναι rebrand της 7950. ιδιο gpu φορανε 1
thanos24 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 φιλε μου ηταν η 5750 Vapor-x. πως μπορει να σχετιζεται? επισης μου κανει εντυπωση που στο assassins creed unity ενω παιζει κανονικα στα τερματα με ultra ρυθμισεις αποδιδοντας κατα μεσο ορο 25-30 fps καποιες στιγμες παγωνει η εικονα για 2-3 δευτερα και συνεχιζει κανονικα. τι να φταιει? μήπως ειναι ελλατωματικη η καρτα?διαθετω την asus ma489pro, τον phenom II x4 955 3.2 Και 16gb hyper-x kingston μνημες. ευχαριστω εκ των προτερων.
Xristaras12 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 καταρχάς δεν ειναι για ultra στο συγκεκριμένο παιχνίδι η συγκεκριμένη κάρτα. (ούτε και ο επεξεργαστής-δεν φταίει τόσο το σύστημα όσο το παιχνίδι δενικότερα) κατα δεύτερον είναι αυτό που είπε και το παιδί πιο πάνω,η 280 είναι 7950 με άλλη ονομασία και λίιιιιιγο καλύτερα χαρακτηριστικά. Σε κάθε περίπτωση όμως,κατέβασε το DDU ,μπες safe mode,καθάρισε τον catalyst και ξαναπέρνα τον 14.12 σε κανονική λειτουργία. 1
thanos24 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 αν μπορεις φιλε μου να μου πεις λιγο πιο συγκεκριμενα πως μπορω να το κανω αυτο και τι θα κερδισω, γιατι δεν ειμαι και ο πιο σχετικος ανθρωπος στο κοσμο..στειλε μου Pm αν δε σου κανει κοπο
qsis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 φιλε μου ηταν η 5750 Vapor-x. πως μπορει να σχετιζεται? επισης μου κανει εντυπωση που στο assassins creed unity ενω παιζει κανονικα στα τερματα με ultra ρυθμισεις αποδιδοντας κατα μεσο ορο 25-30 fps καποιες στιγμες παγωνει η εικονα για 2-3 δευτερα και συνεχιζει κανονικα. τι να φταιει? μήπως ειναι ελλατωματικη η καρτα?διαθετω την asus ma489pro, τον phenom II x4 955 3.2 Και 16gb hyper-x kingston μνημες. ευχαριστω εκ των προτερων. ο επεξεργαστής σου είναι κυρίως που τρώει τα ζόρια, εγώ με 7950 (την αυθεντική ) πάντως το παιχνίδι το έπαιξα με μόνο details τέρμα και όλα τα υπόλοιπα σε high και ήμουν μια χαρά (πάνω από 40 fps όλη την ώρα, μιλάω πάντα για 1080) νομίζω ότι αυτές είναι οι ιδανικές ρυθμίσεις για αυτή τη κάρτα, αλλά δε ξέρω κατά πόσο βοηθάει και η cpu σου, ειδικά όσο είναι σε στοκ συχνότητα επίσης και η κάρτα σου θα μπορούσε να πάρει o/c και να δεις κάποιες διαφορές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα