Προς το περιεχόμενο

case fans για coolermaster k350. ?

Mesu_dil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έχω το cm k350 το έχω απο τότε που το πήρα με το ένα και μοναδικό fan που είχε stock.

καιρός να προσθέσω. 

προτάσεις ?

σκέφτομαι να βάλω 2 πάνω και ένα πίσω..καθώς το στόκ είναι στο μπροστά μέρος.

budget: 10-15 ευρώ για το καθένα  :-D

** μήπως να αντικαταστήσω και το στοκ ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον απ'οτι βλεπω 12αρηδες παιρνει . γιατι να αντικαταστησεις τον στοκ? ειναι θορυβωδης? δες αυτον

http://www.e-shop.gr/be-quiet-pure-wings-2-120mm-p-PER.641406

όχι δεν θα έλεγα οτι είναι θορυβώδης αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο ποιοτικός όσο ένας after market.

ναι για 120 είναι το κουτί

μια χαρά αυτοί οι be quiet είναι και μέσα στο budget  :-D

• Like 1

γνωμη μου, να βαλεις 2 κατω για να ΒΑΖΟΥΝ αερα μαζι με 1 μπροστα που και αυτος θα βαζει.

και στο μελλον μπορεις να προσθεσεις αλλον ενα πανω  για να ΒΓΑΖΕΙ αερα μαζι με εκεινον που θα βαλεις τωρα πισω.

push - pull.

απλα.

1) δεν βαζουμε στο πατωμα υπολογιστη γιατι τραβαει ολες τις σκονες και τις βρομιες.

2) παντα βαζουμε περισσοτερο αερα απ οτι βγαζουμε . για να δημιουργουμε αρνητικη πιεση , και να μην βρομιζει το συστημα..

• Like 1

γνωμη μου, να βαλεις 2 κατω για να ΒΑΖΟΥΝ αερα μαζι με 1 μπροστα που και αυτος θα βαζει.

και στο μελλον μπορεις να προσθεσεις αλλον ενα πανω  για να ΒΓΑΖΕΙ αερα μαζι με εκεινον που θα βαλεις τωρα πισω.

push - pull.

απλα.

1) δεν βαζουμε στο πατωμα υπολογιστη γιατι τραβαει ολες τις σκονες και τις βρομιες.

2) παντα βαζουμε περισσοτερο αερα απ οτι βγαζουμε . για να δημιουργουμε αρνητικη πιεση , και να μην βρομιζει το συστημα..

κάτι έμαθα και σήμερα  :-)

το pc το έχω σε ένα ράφι του γραφείου μου που απέχει 25-30 cm απο το πάτωμα νομίζω είναι κομπλέ.

αύριο θα το ανοίξω για να δω αν έχει σίγουρα κάτω θέση για fan .

thx  :-D

Να παρεις αθορυβους ανεμιστηρες γιατι το κουτι σου εχει πολλες τρυπες και θα εχεις θεμα με το θορυβο.

μπορείς να προτείνεις μερικούς ?

αυτές είναι δοκιμασμένες ? είναι κομπλέ ? http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=41961&cat=7

ερώτηση τώρα...αυτές είναι διπλής όψης ..δηλαδή παίζει ρόλο απο την μεριά που θα της εφαρμόσω θα εισάγει ή θα εξάγει αέρα ?

δηλαδή αν πάρω 2 απο αυτές θα μπορέσω να τις βάλω είτε για εξαγωγη είτε για εισαγωγή ?

μπορείς να τους βάλεις όπως θες έχει τρύπες για κάθε περίπτωση. φυσάει προς τα κει που είναι τα στηρίγματα ή αν θες για πιο ευκολία για να το καταλάβεις τραβάει από κει που έχει το λογότυπο 

οπότε βάζεις το λογότυπο προς το κουτί αν θες να τραβάει αέρα και βλέπεις το λογότυπο αν θες να διώχνει αέρα προς τα έξω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...