Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.τις τελευταιες βδομαδες πεφτει σε τυχαια διαστηματα το ρελε με αποτελεσμα να σβηνει ο υπολογιστης ξαφνικα.το τροφοδοτικο μου ειναι corsair cx750 modular.η ερωτηση μου ειναι αν το τροφοδοτικο προστατευει τα εξαρτηματα του υπολογιστη απο τις πτωσεις αυτες.γιατι ειδα μια πτωση στα fps σε μερικα παιχνιδια και κανω τωρα disks cheking ελπιζοντας

οτι εγινε καποιο file corruption.

Δημοσ.

καλο θα ηταν να εχεις κανα ups.

στην καλυτερη μπορει να μην παθεις τιποτα..

αντε κανα chkdsk..

σε μια ρεαλιστικη περιπτωση μπορει να χτυπησει κανας σκληρος..

στην χειροτερη μπορεις να καψεις οτιδηποτε εκει μεσα (στο pc)..

παρε ups ψιλε.

Δημοσ.

αντε κανα chkdsk..

παρε ups ψιλε./quote]

Ναι θα παρω.το οτι ειμαι ψηλος που το ξερεις??γιατι οντως 2μ ειμαι..

Καλα γιατι δεν ενσωματωνουν στα καινουργια καλα τροφοδοτικα προστασια απο διακοπες?και τι ειναι προτειμοτερο να παρω surge protector η ups?

Δημοσ.

και τα δυο..σιγα τα λεφτα για το πολυμπριζο!

εχουν προστασιες..αλλα δεν βασιζεσαι μονο σε αυτες .. ειναι το τελευταιο οχυρο το τροφοδοτικο σου..χωρις να σημαινει οτι πρεπει να ειναι και το πρωτο.. ;)

• Like 1
Δημοσ.

αντε κανα chkdsk..

παρε ups ψιλε./quote]

Ναι θα παρω.το οτι ειμαι ψηλος που το ξερεις??γιατι οντως 2μ ειμαι..

Καλα γιατι δεν ενσωματωνουν στα καινουργια καλα τροφοδοτικα προστασια απο διακοπες?και τι ειναι προτειμοτερο να παρω surge protector η ups?

ψιλε σε ειπε.Αρα λεπτο :P

Οι μητρικες τις asus (2011 και μετα) εχουν surge protector.Οπως ειπαν,κατα 99% ειναι να χτυπησει σκληρος (εχω χασει 2 ετσι).Τα εξαρτηματα μεσα πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης για να παθουν κατι απο διακοπη

Δημοσ.

και τι ειναι προτειμοτερο να παρω surge protector η ups?

To ups μπορεί να λειτουργήσει και ως sp, αλλά το αντίθετο δεν γίνεται με τίποτα. Αγόρασε ένα ups και κουμπωσε πάνω υπολογιστή, οθόνη, ηχεία και router. Με το sp θα προστατευτείς αν σκάσει κεραυνος, αλλά το ψήσιμο από τις διακοπές ... δεν το γλυτώνεις

Καλα γιατι δεν ενσωματωνουν στα καινουργια καλα τροφοδοτικα προστασια απο διακοπες?

κόστος. Επισης μην ξεχνάς οτι αναλογα με περιοχές/χώρες η σταθερότητα τάσης-ρευματος ειναι τελειως διαφορετική. 

Δημοσ.

Surge protector Είναι τα πολυμπριζο ασφαλείας; αν Ναι τότε νομίζω απαγορεύεται μα μπαίνουν σε ups

Μονο ups θα παρω κωστα.εχω βρει ενα φτηνο στο σκρουτζ με 38 ευρω.δεν νομιζω επειδη ειναι φτηνο δεν θα κανει την δουλεια του.

Δημοσ.

Κι όμως επειδή ειναι φθηνό μάλλον ΔΕΝ θα κάνει τη δουλειά του, διότι είτε θα εχει λίγα VA ή τεράστιο χρόνο απόκρισης (πρακτικά αχρηστο).

Πες μας τι θες να κουμπώσεις πάνω στο ups και δώσε μας και το Link από το ups

Δημοσ.

Κι όμως επειδή ειναι φθηνό μάλλον ΔΕΝ θα κάνει τη δουλειά του, διότι είτε θα εχει λίγα VA ή τεράστιο χρόνο απόκρισης (πρακτικά αχρηστο).

Πες μας τι θες να κουμπώσεις πάνω στο ups και δώσε μας και το Link από το ups

http://www.skroutz.gr/s/294440/Inform-Guardian-LED-600VA.html  λει 5 λεπτα full load.ρε παιδια για να εχει βγει στην αγορα δεν ειναι τελειως αχρηστο.μεχρι τοσα μπορω να δωσω

μονο τον πυργο θελω να βαλω.

psu cx750m corsair,gtx 970,i7 2600k,8gb,

Δημοσ.

ρε συ..καθε ποτε βαζεις λαστιχα στο αυτοκινητο??

βαζεις τα πιο φθηνα που υπαρχουν η noname μαρκες για να πηγαινεις βολτες με την οικογενια??

οχι! βαζεισ κατι καλο μ, με σκοπο την ασφαλεια των επιβατων , μελων της οικογενειας.

τσικγουνιες μην κανεις σε αυτα τα 20-30 ευρο.

εγω θα μαζευα περιπου 100 ευρο και θα επερνα ενα ΠΟΙΟΤΙΚΟ.

δεν θα επερνα κατι που να μην ηταν μαρκα.

Δημοσ.

μονοδρομος!

https://www.skroutz.gr/s/4953550/APC-Back-UPS-650VA-Schuko.html

παρε apc poy ειναι σοβαρη μαρκα και ασε τις φθηνιες εδω.

σαν να εχεις ferrari και να βαζεις επανε MATADOR λαστιχα... ΝΟΤ

Μπαίνω λίγο σαν σφήνα. Το ups στο link μπορεί να σηκώσει το pc1 της υπογραφή μου (αναφέρω και πια οθόνη έχω) καθώς και ένα απλό modem;

Δημοσ.

Μπαίνω λίγο σαν σφήνα. Το ups στο link μπορεί να σηκώσει το pc1 της υπογραφή μου (αναφέρω και πια οθόνη έχω) καθώς και ένα απλό modem;

ανετα αφου φαντασου το δικο μου συστημα χωρις την οθονη καταναλωνει σε full load περιπου 400watt.το δικο σου μαλλον ακομα πιο λιγα,ενω το ups στο λινκ εχει maximum 650.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...