Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ήρθε το νέο μου...μεταχειρισμένο αυτοκίνητο αλλά δυστυχώς με ένα κλειδί.

Το κλειδί ειναι προφανώς immobilizer με κεντρικό κλείδωμα πάνω, όπως όλα πλέον.

Που απευθύνομαι για 2ο ίδιο κλειδί; σε λοκαλ κλειδαρά; έχουν κόλπο να "περνάνε" το immo πάνω;

Υ.Γ. ελπίζω μην μου απαντήσει κάποιος αντιπροσωπεία και πάθω καμμια ανακοπή!

Δημοσ.

Για να δουλέψει το immobilizer πρέπει να περαστεί ο κωδικός του κλειδιού στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. Αυτό γίνεται με λογισμικό από τη φύσα του αυτοκινήτου. Πολλοί κλειδαράδες το κάνουν, αλλά όχι όλοι. Οι "τρύπες" στις γειτονιές δε νομίζω, κάνα μεγαλύτερο θα το κάνει.

Κόστος λιγότερο από 50€. 

Δημοσ.

Ένα ίδιο άκοπο κλειδί και τον εγκέφαλο στο χέρι θα χρειαστείς.

Κόστος στην Αθήνα είναι 30-50€, για επάνω ρώτα στα τοπικά συνεργεία.

/sc

Δημοσ.

ε το άλλο κλειδί, προφανώς είναι στη γαλλία, εκεί όπου ήταν το αυτοκίνητο. Ενα ρενώ κλιό πετρέλαιο είναι 2012

Οκ, βλέπω το κόστος είναι στο πενηντάρικο. Οπότε θα ψάξω κάποιον θεσ/νίκη.

Ευχαριστώ παίδες.

Υ.Γ. υπάρχει περίπτωση να μπορεί να "περάσει" και το κεντρικό κλείδωμα στο αντίγραφο κλειδί ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Υ.Γ. υπάρχει περίπτωση να μπορεί να "περάσει" και το κεντρικό κλείδωμα στο αντίγραφο κλειδί ;

Φυσικά και γίνεται.Απλά θα πρέπει να γίνει pairing το νέο fob key.

Σάν διαδικασία,διαφέρει απο αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο.Μπορεί να είναι απο απλή έως κολασμένα δύσκολη.Πχ στο Fiesta έπρεπε να γυρίσω το κλειδί απο την θέση 0 στην θέση ΙΙ 4 φορές και μετά να πατήσω lock/unlock απο το νέο κλειδί.

Επεξ/σία από Tenshi
Δημοσ.

To κεντρικό κλείδωμα μπορεί να περαστεί και σε αυτά τα απλά κοντρολάκια του δεκάευρου που βάζεις π.χ συναγερμό ή πόρτα γκαράζ;

Δημοσ.

To κεντρικό κλείδωμα μπορεί να περαστεί και σε αυτά τα απλά κοντρολάκια του δεκάευρου που βάζεις π.χ συναγερμό ή πόρτα γκαράζ;

Τρίκι ερώτηση.

Εκτιμώ πώς ναί...αρκεί το κοντρολάκι να είναι συμβατό και να εκπέμπει στην ίδια συχνότητα.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν επικοινώνησα θεσ/νικη με 2-3...50ε το "απλό" κλειδι με immobilizer, 120 με τηλεχειρισμό για κεντρικό κλείδωμα.

120...ανακοπή έπαθα.

Δημοσ.

Μη μιλάς καθόλου... Το δικό μου έχει ~550...

Μια φορά που μου το έριξε στο πάτωμα το έτερον υμισι παρά λιγο να τη στείλω στη μάνα της... Αυτό θα ηταν ανακοπή...

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι ακριβα...εγω την πατησα ετσι ηθελα να αλλαξω το logo απο το κλειδι της mercedes το αστερι με αυτο της amg και αντι να βαλω ο μακακας ενα αυτοκολητο ρωτησα στην αντιπροσωπεια και μου λενε οτι γινεται να αλλαξει το επανω μερος που ειναι κουμπωτο...ε λεω ποσο θα κανει δεν ηξεραν να μου πουν επρεπε να γινει παραγγελια απο εξω λεω δεν μαμεις παρηγγειλετο οσο ειναι.... Παω να το παρω το βλεπω σε ενα μεταλικο κουτακι με το το λογοτυπο της amg απο εξω αμαν λεω την πατησαμε για να ερχεται σε κουτι και μαλιστα τετοιο ποιος ξερει ποσο κανει τεσπα για να μην τα πολυλογω ειχε και ενα μπρελοκ μεσα ωραιο τιμη +φπα 89.90€ για δυο καπακια και ενα μπρελοκ!!!

• Like 1
Δημοσ.

βρε νταξει και για το ε200 που έχουμε απ οτι θυμαμαι το κλειδί κοστίζει ενα 500ρικο...νταξει είπαμε αλλα αυτοί εχουν ξεφύγει.

υ.γ. θα μου πεις 250ε χρεωνουν λαδια φιλτρα μπουζι εργασια...στα 500 του κλειδιού θα κολλουσαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...