pnick Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 αν δεν καταλαβες ο αερας παει πάνω... αλλο να κρεμιέται και αλλα το υγρο να προσπαθεί να ανέβει πάνω. Δεν ειναι επιστημονικά αυτά που λεω Κατάλαβα, απλά πρέπει να καταλάβεις και εσύ ότι οι περισσότερες ΑΙΟ μπαίνουν με το ψυγείο και τα σωληνάκια προς τα πάνω και δεν έχουν πρόβλημα. Είναι αρκετά δυνατές οι αντλίες για οποιαδήποτε τοποθέτηση. Αέρας αν υπάρχει θα είναι εγκλωβισμένος από την αρχή. Εντάξει, μη κάνουμε θέμα χωρίς να υπάρχει. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει θέση την ψύκτρα ο άνθρωπος ούτε να λιμάρει κουτιά.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRoas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 όχι δες πως δουλεύει πρώτα, αν είναι καλές οι θερμοκρασίες και ο θόρυβος απο τν αντλία.. μπορεί να ζορίζεται να τραβάει αέρα και έτσι να κάνει περίεργους θορύβους. Προς το παρων φαινεται να πηγαινουν ολα καλα.Εγκαθιστω BF4 να το παιξω extreme να δω θερμοκρασιες. Το βραδυ θα δω πιο αναλυτικα πραγματα. Εντωμεταξυ το χρωμα που βλεπετε στην ψυχτρα θεωρητικα ειναι το μπλε...... Το κοκκινο ειναι σχεδον ροζ... Επισης το HAFX εμποδιζε την τοποθετηση του ανταπτορα απο πισω... Αναγκαστικα να ξεβιδωσω τη μητρικη για να ξελασκαρει και να εχει χωρο... Τα δυο απο τα τεσσερα κενα δεν ηταν προσβασιμα απο το παραθυρο της πισω μεριας... Τρομερος συναισθημα ο ηχος της ενεργοποιησης της ψυχτρας για πρωτη φορα να τραβαει νερακι σαν τα καλοριφερ. Χιχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Προς το παρων φαινεται να πηγαινουν ολα καλα.Εγκαθιστω BF4 να το παιξω extreme να δω θερμοκρασιες. Το βραδυ θα δω πιο αναλυτικα πραγματα. Εντωμεταξυ το χρωμα που βλεπετε στην ψυχτρα θεωρητικα ειναι το μπλε...... Το κοκκινο ειναι σχεδον ροζ... Επισης το HAFX εμποδιζε την τοποθετηση του ανταπτορα απο πισω... Αναγκαστικα να ξεβιδωσω τη μητρικη για να ξελασκαρει και να εχει χωρο... Τα δυο απο τα τεσσερα κενα δεν ηταν προσβασιμα απο το παραθυρο της πισω μεριας... Τρομερος συναισθημα ο ηχος της ενεργοποιησης της ψυχτρας για πρωτη φορα να τραβαει νερακι σαν τα καλοριφερ. Χιχι τρέξε κανα bench να δεις, γιατί με BF δεν θα στρεσαρει και αμαν τον CPU όσο βαρύ παιχνίδι και να΄ναι. Ένα intel burn test 10 γύρων φτάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRoas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δεν μπορεί, μου κάνουν πλάκα, ή έιμαι πολύ χαζός εγώ... Έχω προσπαθήσει με κάθε πιθανό τρόπο να περάσω την x41 με τον σωστό τρόπο (σωλήνες από κάτω) αλλά για 2 χιλιοστά δεν πρόκειται να μπει ποτέ... Παιδιά δεν θέλω να λιμάρω κουτιά χωρίς λόγο τώρα. Παιδιά η NZXT Kraken x41 δεν μπαίνει στο HAFX κανονικά αλλά ανάποδα... Με τους σωλήνες να βγαίνουν από την επάνω μεριά δηλαδή... Προσπαθούν να με διαβεβαιώσουν οτι λειτουργεί κανονικά και ανάποδα και οτι απο τη στιγμή που μπαίνει ανάποδα δεν υπάρχει θέμα compatibility... Εγώ προσπαθώ να κατοχυρωθώ νομικά οτι όντως έλαβα αυτές τις απαντήσεις (μιλάω στο live chat support) σαν επίσημες απαντήσεις της NZXT απέναντί μου... Γίνεται ΠΑΝΙΚΟΣ! Δηλαδή τους λέω αν το κουτί μου το γυρίσω ανάποδα, θα λειτουργεί κανονικά, άρα πάνε όλα καλά; Αν οδηγάω το αυτοκίνητό μου με την όπισθεν είμαι εντάξει;;;; Τουλάχιστον δεν με θεωρεί ηλίθιο ο τυπάς (τον ρώτησα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Να με συγχωράς, αλλά υπερβάλλεις τώρα. Πολύ καλά σου λένε. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη οδηγία, από όσο ξέρω, ότι το "κανονικά" είναι με τα σωληνάκια προς τα κάτω και το "ανάποδα" με τα σωληνάκια προς τα πάνω. Είναι κλειστό σύστημα και μπορεί να μπεί όπου θέλεις, ακόμα και στο κάτω και στο πάνω μέρος μέρος του κουτιού. Αν έβαζες την Χ41 στο πάνω μέρος του κουτιού (θα μπορούσες να το κάνεις) θεωρείται ανάποδα, δηλαδή; Στο είπα και σε προηγούμενο μήνυμα. Οι περισσότερες ΑΙΟ μπαίνουν επάνω και είναι κανονικότατη διάταξη αυτή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRoas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Να με συγχωράς, αλλά υπερβάλλεις τώρα. Πολύ καλά σου λένε. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη οδηγία, από όσο ξέρω, ότι το "κανονικά" είναι με τα σωληνάκια προς τα κάτω και το "ανάποδα" με τα σωληνάκια προς τα πάνω. Είναι κλειστό σύστημα και μπορεί να μπεί όπου θέλεις, ακόμα και στο κάτω και στο πάνω μέρος μέρος του κουτιού. Αν έβαζες την Χ41 στο πάνω μέρος του κουτιού (θα μπορούσες να το κάνεις) θεωρείται ανάποδα, δηλαδή; Στο είπα και σε προηγούμενο μήνυμα. Οι περισσότερες ΑΙΟ μπαίνουν επάνω και είναι κανονικότατη διάταξη αυτή. Έχεις δίκιο. Τελικά με διαβεβαιωσαν οτι δεν βγαίνω από εγγύηση και είναι κανονική η διάταξη. Όλα νορμάλ, αγχώθηκα και εκνευρίστηκα τζάμπα. Όλα έτοιμα λοιπόν στο κουτί. Όλα super, είδα ακόμη και 22 βαθμούς στον επεξεργαστή. Παγωνιάάάάάά!!!! Όσον αφορά το overclock (δεν θέλω να το αφήσω overclocked γιατί είναι ολοκαίνουριο το PC, απλά να το τεστάρω θέλω στο μάξιμουμ) το UEFI BIOS της μητρικής από μόνο του με ένα κλικ το CPU φεύγει στα 4600 χαλαρά... Είναι σωστό overclock? Λέτε να το ψάξω παραπάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Αυτός ο τρόπος (τα έτοιμα προφιλ της μητρικής, δηλαδή) πιθανόν να χρησιμοποιεί και base clock overclocking που είναι πιθανόν να σου δημιουργήσει αστάθειες. Καλύτερα να δοκιμάσεις μόνος σου με multiplier. Ψάξε στοιχεία από άλλους χρήστες 4690Κ και δες τί ρεύμα έδωσαν για την συχνότητα που θέλεις. Μπορείς να προσπαθήσεις και μέσω ΑΙSuite της Asus. Έχει 5 βήματα για oc optimization μέσα από το περιβάλλον του λειτουργικού σου, χωρίς δηλαδή να πειράξεις εσύ κάτι από το BIOS. Έχω ακούσει ότι το τελευταίο Suite δουλεύει αρκετά καλά και δίνει αρκετό εποπτικό έλεγχο των ρυθμίσεων. Αυτό βέβαια, αν βαριέσαι να ψάχνεις μόνος σου για ρυθμίσεις με το χέρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRoas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα... Πρέπει να δω που φτάσανε άλλα παλικάρια... Και το πως φτάσανε... Το suite είχε πάρα πολλές επιλογές, αλλά πρέπει να δω τι κάνει η καθεμία και τι σημαίνει η καθεμία και πως λειτουργούν όλα γιατί δεν έχω ιδέα... Παράδειγμα να ανεβάσω multiplier (το μόνο που ξέρω για το multiplier είναι οτι επί 4 την ταχύτητα των επεξεργαστών μας δίνει τα συνολικά Ghz) ή να αφήσω το Multiplier σταθερό και να ανεβάσω τα Ghz? Ή γίνεται μόνο το πρώτο;;; Δεν έχω ιδέα και δεν έχω πολύ ποιοτικό χρόνο μπροστά στο PC... Στην δουλειά μόνο πήρα όλα τα βιβλιαράκια που μπορεί να σχετίζονται με το OC και κάθομαι και ψάχνω τώρα... Οποιαδήποτε βοήθεια μου δώσετε στο τι σημαίνει το καθε τι, δεκτή... έβγαλα ένα score 13700 περίπου αν θυμάμαι καλά με προτοκαλί γράμματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα