Προς το περιεχόμενο

Υδροψυξη επιλογες

TRoas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η Kraken έχει 6 χρόνια εγγύηση, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Δεν θυμόμουν την τιμή. Στο εξωτερικό δίνεται μεταξύ 105-110$ που είναι λογική τιμή σε σχέση με την απόδοση. Εδώ την βρίσκω στα 120€ το λιγότερο από Vision Studio και στα 138.6€ από e-shop ετοιμοπαράδοτη. Νομίζω ότι είναι πολλά λεφτά για την συγκεκριμένη. Σε αυτά τα λεφτά κοντά υπάρχουν ανώτερες ΑΙΟ σε 240-280mm, όπως π.χ. η Η105 της Corsair και η Nepton της CoolerMaster. Τέλος πάντων. Ας μου συγχωρεθεί η παρένθεση. Εγώ το είπα ότι για τον 4690Κ θα έπαιρνα καλή αερόψυκτρα με 40-50€ λιγότερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Kraken έχει 6 χρόνια εγγύηση, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Δεν θυμόμουν την τιμή. Στο εξωτερικό δίνεται μεταξύ 105-110$ που είναι λογική τιμή σε σχέση με την απόδοση. Εδώ την βρίσκω στα 120€ το λιγότερο από Vision Studio και στα 138.6€ από e-shop ετοιμοπαράδοτη. Νομίζω ότι είναι πολλά λεφτά για την συγκεκριμένη. Σε αυτά τα λεφτά κοντά υπάρχουν ανώτερες ΑΙΟ σε 240-280mm, όπως π.χ. η Η105 της Corsair και η Nepton της CoolerMaster. Τέλος πάντων. Ας μου συγχωρεθεί η παρένθεση. Εγώ το είπα ότι για τον 4690Κ θα έπαιρνα καλή αερόψυκτρα με 40-50€ λιγότερα.

δεν ξέρω αν δίνουν 2 η 6 χρόνια εγγύηση... αλλά τιμή απαράδεκτη 

<p>Απο μέρους μου έκανες πολύ κακή αγορά. Δίνεις 50 ευρώ παραπάνω για μικρότερη απόδοση και 3 χρόνια λιγότερη εγγύηση </p>

Εχει 6 χρονια εγγυηση (απο οτι ειδα η μεγαλυτερη στην αγορα AiO. Στην τιμη ειπα πως δεν εχω προβλημα. Ναι ειναι αρκετα παραπανω αναλογικα. Αλλα μου αρεσε. Ειδα οτι οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες. Επισης μου αρεσε η ρυθμιζομενη τρομπα γιατι μπορω να επεκτεινω τη διαρκεια ζωης. Δεν θα ειναι παντα στο φουλ. Πιο ευκολο περασμα ξεπερασμα μπαμ μπαμ. Αυτα ειδα. Μακαρι να βγει καλη. Ας μην το γκαντεμιαζουμε χιχι...

Γύρνα το ψυγείο ώστε οι σωλήνες να είναι απο κάτω 
Ετσι ξεκινησα αλλα για 1 χιλιοστο βρισκει στο case και δεν βιδωνει.... Λες να μου δημιουργησει προβλημα?Απο αυτη τη μερια προεξεχει λιγοτερο το καλοριφερ και δεν βρισκει...

Απο 27-28 συνηθως 27, τωρα ειμαι 24-25 συνηθως 25. Στο idle... Ακομη δεν εγινε το OC. Θελω πρωτα να τρεξω benchkark (εχθες δεν μπορουσα να κατεβασω το 3dmark) να δω αποτελεσματα χωρις OC για να συγκρινουμε.... Benchmark χωρις την ψυχτρα δεν ειχα τρεξει...

<p>μπορεί να έχεις πρόβλημα θερμοκρασίας και θορύβου, δουλεψε το και δες </p>

Θα το ψαξω... Το βραδυ θα ερθει φιλος πιο ειδικος και θα το δουμε μαζι... Το σκεφτηκα για κινδυνους αλλα λεω αλλα κρεμιουντε αναποδα. Αλλα ειναι custom κτλπκτλπ και λεω δεν θα υπαρξει προβλημα...

Δεν υπάρχει πρόβλημα, αν και το σωστότερο είναι να βρίσκονται τα λάστιχα προς τα κάτω. Αν υπήρχε πρόβλημα δεν θα βάζαμε ΑΙΟ στο πάνω μέρος των κουτιών. Εκεί που υπάρχει ένα ρίσκο είναι όταν η αντλία βρίσκεται ψηλότερα από τα λάστιχα. Υπάρχει πιθανότητα να εγκλωβιστεί αέρας κάποιες φορές. Αλλά, και αυτό σπάνια συμβαίνει. 

Δεν υπάρχει πρόβλημα, αν και το σωστότερο είναι να βρίσκονται τα λάστιχα προς τα κάτω. Αν υπήρχε πρόβλημα δεν θα βάζαμε ΑΙΟ στο πάνω μέρος των κουτιών. Εκεί που υπάρχει ένα ρίσκο είναι όταν η αντλία βρίσκεται ψηλότερα από τα λάστιχα. Υπάρχει πιθανότητα να εγκλωβιστεί αέρας κάποιες φορές. Αλλά, και αυτό σπάνια συμβαίνει. 

αν δεν καταλαβες ο αερας παει πάνω... αλλο να κρεμιέται και αλλα το υγρο να προσπαθεί να ανέβει πάνω. Δεν ειναι επιστημονικά αυτά που λεω 

αν δεν καταλαβες ο αερας παει πάνω... αλλο να κρεμιέται και αλλα το υγρο να προσπαθεί να ανέβει πάνω. Δεν ειναι επιστημονικά αυτά που λεω 
Τι προτεινεις σε αυτη την περιπτωση? Να λιμαρω το case?

Τι προτεινεις σε αυτη την περιπτωση? Να λιμαρω το case?

όχι δες πως δουλεύει πρώτα, αν είναι καλές οι θερμοκρασίες και ο θόρυβος απο τν αντλία.. μπορεί να ζορίζεται να τραβάει αέρα και έτσι να κάνει περίεργους θορύβους.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...