TRoas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα σας.<br><br> Θελω 140mm υδροψυξη για το πισω μερος του κουτιου. Ειμαι αναμεσα σε:<br><br><br> 1) Corsair H90i<br><br> 2) Coolermaster Nepton 140XL<br><br> 3) NZXT x41<br><br><br> Παρακαλω να μου προτεινετε μονο ιδιας κατηγοριας προϊόντα (140mm για το πισω μερος) καθως και να μου εξηγησετε τον λογο για τον οποιο μου προτεινετε κατι. <br><br><br> Το socket ειναι 1150 και τα υπολοιπα τα εχω στην υπογραφη μου. <br><br><br><br> Η τιμη δεν με ενδιαφερει<br><br> Σας ευχαριστω προκαταβολικα,<br><br> Με τιμη, Αλεξανδρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί 140mm ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRoas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 <p>Γιατί 140mm ??</p> Γιατι τοσο ειναι το φαν πισω. Εκει θελω να το βαλω. Δεν θελω κατι που να ειναι μικροτερο και δεν θελω κατι που να μην ταιριαζει στο κουτι. Αυτο ειναι το κουτι [ATTACH]862694[/ATTACH] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μια χαρα μπαινει 240mm απλως θα βγαλεις τους 2 μεγαλους ανεμιστηρες κι εκει θα μπει το ψυγειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRoas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μπορειτε να μου προτεινετε τι θα ταιριαζε και πανω τοτε αλλα θελω να μου κανετε και μια συγκρισουλα με αντιστοιχα προιοντα της τοποθεσιας (πχ πανω η πισω) που προτεινετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μπορειτε να μου προτεινετε τι θα ταιριαζε και πανω τοτε αλλα θελω να μου κανετε και μια συγκρισουλα με αντιστοιχα προιοντα της τοποθεσιας (πχ πανω η πισω) που προτεινετε http://www.e-shop.gr/coolermaster-rl-n24m-24pk-r1-wc-nepton-240mm-p-PER.814369 τι να συγκρίνουμε, η μέρα με τη νύχτα είναι... χτύπα αυτην που σου έστειλα που ειναι και σε προσφορά και τέρμα αθόρυβη. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRoas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Παρομοια προιοντα υπαρχουν απο αλλες μαρκες? Εσυ αυτο εχεις? Εχεος φωτο? Πεφτω για υπνο. Απο αυριο θα διαβασω παλι. Παρακαλω αν εχετε αποψεις συνεχιστε να στελνετε. Θα το διαβασω αυριο πρωι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 xaxaxaxa ωραιος ο τυπας.''Εγω παω για υπνο,αλλα εσεις συνεχιστε να δουλευετε και το πρωι θα σας αξιολογησω''....χαχαχααχα θεουλης! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 τωρα αμα του πω οτι αφου εχουμε το ιδιο κουτι μπορει να βαλει οτι θελει μεσα θα φταιω? παω στοιχημα οτι επεσε για υπνο και ονειρευοταν τι υδροψυξη θα παρει. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 xaxaxaxa ωραιος ο τυπας.''Εγω παω για υπνο,αλλα εσεις συνεχιστε να δουλευετε και το πρωι θα σας αξιολογησω''....χαχαχααχα θεουλης! Μα ειναι και τοσο δυσκολο ξερω γω να πας στην αναζητηση του eshop απο το παραπανω Link και να δεις παρομοιες ψυκτρες,αλλα οχι ειπαμε τα θελουμε ολα ετοιμα στο πιατο.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRoas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 xaxaxaxa ωραιος ο τυπας.''Εγω παω για υπνο,αλλα εσεις συνεχιστε να δουλευετε και το πρωι θα σας αξιολογησω''....χαχαχααχα θεουλης!Μα ειναι και τοσο δυσκολο ξερω γω να πας στην αναζητηση του eshop απο το παραπανω Link και να δεις παρομοιες ψυκτρες,αλλα οχι ειπαμε τα θελουμε ολα ετοιμα στο πιατο.... Πιστευω οτι ειναι καλυτερα να γνωριζετε οτι σε ενδεχομενη ερωτηση δε θα απαντησω αμεσα παρα να περιμένετε τζαμπα... Πιστευω δεν ειναι δουλεια αλλα χομπυ και κατι που αγαπαμε... Αν ξερεις απαντας αν δεν ξερεις δεν απαντας. Σε παραδειγμα ερωτησης σε αυτοκινητα ειναι σαν να λεω σκεφτομαι το χιουνται αξεντ, το οπελ αστρα και την bmw 1 γιατί δεν θελω να φτιαξω καινουριο γκαραζ και θελω να το βαλω σε αυτο που εχω.... Ποιο ειναι καλυτερο απο τα τρια? Ε πάρε ενα βανακι φολκσβαγκεν και εισαι μεσα! Γιατι φολκσβαγκεν γιατι βανακι γιατι καινουριο γκαραζ θα σου πει αυτος που δε γνωριζει απο αυτοκινητα... Στο πιατο δε θελω τιποτα και οταν καποιος παρακαλει να του πειτε τι του προτεινετε μετα απο ψαξιμο εχοντας πατησει links και links και ψαχνοντας καθε μαρκα ξεχωριστα τα προιοντα της κατηγοριας αυτης ακομη και τις κινεζιες εχει καταληξει σε τρια προιοντα ιδιας κατηγοριας, μην τον πατε σε μια αλλη χωρις να του λετε γιατι και τι παιζει εκει... Τελος παντων δεν ειμαι ο μπαμπουλας. Μη μου τη λετε κιολας ομως που προσπαθω να μην φερομαι σαν κατι παιδακια που μπαινουν για να εκμεταλλευτουν τις γνωσεις που εχετε στο αντικειμενο. Μπαινω εδω μεσα με σεβασμο απεναντι στον καθενα προσπαθωντας να μην σας κουραζω και παρεχοντας καθε πληροφορια που ισως χρειαστειτε. Δεν θελω να αναλωθουμε σε αυτο αλλα στις υδρο ψυκτρες και τις κατηγοριες που υπαρχουν. Με μεγεθος να τις δω? Με db? Mε rpm? Για τις μαρκες τι εχετε να πειτε χοντρικα? Θα πρεπει να βγουν οι ανεμιστηρες? Θα μπορω να αλλαξω τους ανεμιστηρες του ψυγειου η θα πρεπει καλυτερα να εχω τους μανισιους του? Ευχαριστω και παλι εστω και για τον κοπο να μου δωσετε οποιαδηποτε πληροφορια που δεν γνωριζω. Ενα μήνα ασχολουμαι με PC και parts. Δεν ειμαι και ο πιο σχετικος.... τωρα αμα του πω οτι αφου εχουμε το ιδιο κουτι μπορει να βαλει οτι θελει μεσα θα φταιω? παω στοιχημα οτι επεσε για υπνο και ονειρευοταν τι υδροψυξη θα παρει. Καλημέρα Θάνο, εσύ έχεις υδρόψυξη; Αν ναι ποια; Έχεις φωτογραφίες να μου δείξεις; Αν όχι, τι κατηγορία θα έβαζες; ποια μάρκα/μοντέλο; Και γιατί θα προέβαινες σε αυτή την επιλογή; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα σας.<br><br> Θελω 140mm υδροψυξη για το πισω μερος του κουτιου. Ειμαι αναμεσα σε:<br><br><br> 1) Corsair H90i<br><br> 2) Coolermaster Nepton 140XL<br><br> 3) NZXT x41<br><br><br> Παρακαλω να μου προτεινετε μονο ιδιας κατηγοριας προϊόντα (140mm για το πισω μερος) καθως και να μου εξηγησετε τον λογο για τον οποιο μου προτεινετε κατι. <br><br><br> Το socket ειναι 1150 και τα υπολοιπα τα εχω στην υπογραφη μου. <br><br><br><br> Η τιμη δεν με ενδιαφερει<br><br> Σας ευχαριστω προκαταβολικα,<br><br> Με τιμη, Αλεξανδρος Από αυτές, καλύτερη νομίζω με διαφορά η Χ41 της NZXT. Ίσως καλύτερη και από κάποιες 240mm. Ψάξ'το λίγο. Δεν είναι ανάγκη να στριμώξεις μια 240 στο μπροστινό μέρος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRoas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Από αυτές, καλύτερη νομίζω με διαφορά η Χ41 της NZXT. Ίσως καλύτερη και από κάποιες 240mm. Ψάξ'το λίγο. Δεν είναι ανάγκη να στριμώξεις μια 240 στο μπροστινό μέρος. Καλημέρα, μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ ποια στοιχεία την κάνουν να διαφέρει τόσο προς το καλύτερο σε σύγκριση με τις άλλες 2 που αναφέρθηκαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα, μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ ποια στοιχεία την κάνουν να διαφέρει τόσο προς το καλύτερο σε σύγκριση με τις άλλες 2 που αναφέρθηκαν; Ευχαρίστως. Έχοντας την Χ61 στο σύστημά μου πλέον, έχω ψάξει εξαντλητικά κάθε σχετική πληροφορία για τις συγκεκριμένες ψύκτρες και έχω δεί ό,τι review κυκλοφορεί. Διαπιστώνω ότι λόγω ίσως πολύ καλού σχεδιασμού της κεφαλής και της αντλίας, οι ψύκτρες αυτές έχουν πολύ καλή θερμική συμπεριφορά χωρίς να είναι θορυβώδεις. Άλλο θετικό, το software της ΝΖΧΤ. Έχοντας την Η80i και το Corsair Link για καιρό στο σύστημά μου, μπορώ να πώ ότι είναι εξίσου καλό το CAM με το Link. Buggy ακόμα και τα δύο, αλλά είναι εύχρηστο και εποπτικό. Επιπλέον, επειδή ο ένας από τους δύο ανεμιστήρες έκανε θόρυβο από την πρώτη στιγμή, ήρθα και σε επαφή με το support της ΝΖΧΤ. Εξαιρετικό, με λίγα λόγια. Περιμένω σύντομα καινούργιο ανεμιστήρα χωρίς να χρειαστεί να στείλω τον παλιό πίσω και χωρίς πολλές διατυπώσεις και πρύξιμο... Όλα αυτά με κάνουν να σου προτείνω την Χ41. Βέβαια, την προτείνω μεταξύ των υπολοίπων ΑΙΟ που έβαλες εσύ, αλλά αν μου έλεγες τί θα έβαζα σε 4690Κ ,θα σου απαντούσα όχι υδρόψυξη σίγουρα. Οι ΑΙΟ αυτού του τύπου δείχνουν τα δόντια τους σε σχέση με τις άλλες μόνο στα extreme sockets (1366, 2011, 2011-3) και κάτω από γερό oc'ing. Για 4πύρηνο haswell εγώ θα έβαζα μια καλή αερόψυκτρα, Noctua U14S ή D15, ή μια Cryorig R1 ή μια Phanteks 14άρα. Πολύ οικονομικότερες, πιό ήσυχες και στο συγκεκριμένο socket σχεδόν εφάμιλλες με τις καλές AIO. Αυτά από μένα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRoas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Αυτά από μένα. Την παραγγέλνω. Σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο που έκανες για εμένα. Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω και γω να το ανταποδώσω σε σένα ή σε κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ και να του δώσω μια τόσο σωστή και εμπεριστατομένη άποψη. Σε ευχαριστώ ξανά... Θα σου στείλω φωτό και εντυπώσεις όταν παραλάβω τοποθετήσω και το θέσω σε λειτουργεία. Και φυσικά ένα ευχαριστώ προς όλους σας! Το θέμα μπορεί να κλειδωθεί/διαγραφεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα