Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, εχω ενα λαπτοπ turbo x m660sru clevo που δεν δουλευει και θελω να βγαλω τον επεξεργαστη του να τον βαλω στο λαπτοπ μου που δουλευει το οποιο ειναι hp compaq cq61-402sa και δεν ξερω αν γινεται. εχετε καμια ιδεα;

Δημοσ.

Ναι είναι υποδεεστερος, το πρόβλημα είναι οτι me turbo-x δεν μπορείς να είσαι σίγουρος μέχρι που μπορείς να φτάσεις σε επεξεργαστή.

Δημοσ.

Ναι είναι υποδεεστερος, το πρόβλημα είναι οτι me turbo-x δεν μπορείς να είσαι σίγουρος μέχρι που μπορείς να φτάσεις σε επεξεργαστή.

γινεται να μου πεις τι ειδες και καταλαβες οτι γινεται;; διοτι αν γινεται να το κανω..

Δημοσ.

Σε απειροελάχιστα μηχανήματα (Asus eee pc900 π.χ) o επεξεργαστής είναι κολλημένος στην πλακέτα. Σε ολα τα άλλα είναι σε socket και μπαίνει και βγαίνει όποτε θες.

Δημοσ.

Σε απειροελάχιστα μηχανήματα (Asus eee pc900 π.χ) o επεξεργαστής είναι κολλημένος στην πλακέτα. Σε ολα τα άλλα είναι σε socket και μπαίνει και βγαίνει όποτε θες.

αα και ετσι καταλαβαινεις δλδ οτι ταιριαζει; εισαι σιγουρος για αυτο; δηλαδη να το αλλαξω;

Δημοσ.
insanity13, on 16 Feb 2015 - 11:41 PM, said:

αα και ετσι καταλαβαινεις δλδ οτι ταιριαζει; εισαι σιγουρος για αυτο; δηλαδη να το αλλαξω;

Αυτό σου λεω, αλλάζει αλλά επειδή ειναι turbo x δεμ τπάρχουν πληροφορίες μέχρι τι επεξεργαστή μπορείς να βάλεις.

Δεν γίνεται να πας να αγοράσεις ενα κιλο cpu και να τις δοκιμάζεις μέχρι να βρείς ποιές παίρνει η μητρική :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...