Προς το περιεχόμενο

Overclocking a pile of dust? GEFORCE 9600GS

xristospan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητοι φίλοι του insomnia.

Ζητώ την βοήθειά σας μπας και βγάλω άκρη με το overclock της καρτας μου Geforce 9600GS.

Οφείλω να ομολογήσω πως ξέρω πολύ λιγα πράγματα απο hardware και μετα απο αρκετά guides που διάβασα δεν βρήκα κάποια ασφαλή λύση αλλα όυτε και άκρη (ή ίσως απλα φοβάμαι την διαδικασία μιας και δεν έχω δυνατότητα καινουργιας κάρτας αλλά ουτε και Pc)

Απλά να πώ ότι όλο το μηχάνημα το έχω 5 χρόνια και βάλε,και είναι αρκετά σταθερό,πέρα απο μια αλλαγή σε ανεμιστηράκι και όλο το σετ ψύξης που έκανα πάνω στην VGA μιας και οτ παλιο πριν 2 χρονια κάηκε.

Οπότε λοιπόν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει όσο αναφορα τι πρεπει να κάνω και τί χρειάζομαι? Επίσης πρέπει να προβώ και σε overclock της CPU? Specs : http://support.hp.com/us-en/product/HP-Pavilion-a6000-Desktop-PC-series/3733085/model/3809282/document/c01562843/

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας

Μετα τιμής Χρήστος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο είνα το θέμα. Τελευταία αντιμετωπίζω θέμα με lagg και κοψιμο ήχου σε fullscreen video και εφαρμογες όπως και κυριως games. 1920χ1080 η ανάλυση της οθόνης η οποια υποστηρίζεται απο την καρτα. Γιαυτο θέλω να προβώ σε overclock. Μπας και σταματήσει αυτό και πάρω και κανα FPS παραπάνω

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μήν υπάρχει η δυνατότητα για αγορά νέας κάρτας ΑΛΛΑ

Εαν απέδιδε η κάρτα σου σε εφαρμογές που ηδη χρησιμοποιούσες και όχι κάποιο παιχνίδι που σου δώσανε κατέβασες κοκ, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ενα backup και στην συνέχεια φορμάτ με καθαρή εγκατάσταση drivers κλπ

Οσο για το οverclock του 9600gs, θα σου έλεγα οτι δεν έχει καν νόημα να ασχοληθείς ούτε με την 9800gtx αν είχες πολυ δε περισσότερο το 9600gs που είναι κομμένη έκδοση του 9600gt ;opvw ;htan kai to gso και παλαιότερα le χρησιμοποιούσε η nvidia στα χαμηλότερης δυναμικότητας μοντέλα, Γενικά για game παίζεις με πολλές παραχωρήσεις games απο μια 5 ετία και πίσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...