MasterX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Επειδη δεν βρισκω καποιο ετοιμο θεμα να ρωτησω (πιστευα οτι θα υπηρχε ενα sticky) ... Θελουμε να κανουμε μια νεα συνδεση ADSL με σταθερο μαζι...Καποιος που τα εχει ψαξει προσφατα μπορει να μου πει την εμπειρια του;Τι συμφερει αυτη τη στιγμη απο πλευρας κοστους;Επισης υπαρχει μια σχετικη βιασυνη.. Αληθευει οτ ο ΟΤΕ το βαζει σε 3 μερες τωρα ή χαζομαρα μου ειπαν;
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 ο οτε συνηθως ναι τα δικα του τα βαζει πιο γρηγορα αλλα εγω δεν θα πηγαινα οτε.οπως και δεν θα πηγαινα cyta λογω voip τηλεφωνιας.οχι οτι με πειραζει το voip αλλα με πειραζει να πρεπει υποχρεωτικα να παιξω με δικο τους ρουτερ πχ zte.μπλιαχ
MasterX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 ο οτε συνηθως ναι τα δικα του τα βαζει πιο γρηγορα αλλα εγω δεν θα πηγαινα οτε.οπως και δεν θα πηγαινα cyta λογω voip τηλεφωνιας.οχι οτι με πειραζει το voip αλλα με πειραζει να πρεπει υποχρεωτικα να παιξω με δικο τους ρουτερ πχ zte.μπλιαχ ο αδελφος μου που το χρειαζεται για να το βαλει σε μαγαζι δεν εχει πολλες απαιτησεις... πιστευω και η cyta τον καλυπτει.. αλλα τι γινεται με το αρχικο κοστος γραμμης; ειναι σε ολους το ιδιο; η cyta σε καποια φαση το ειχε φθηνοτερο
avacan23 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Απλα στο οποιο κοστος 2play να υπολογιζεις τα τελη συνδεσης τα οποια στον ΟΤΕ ειναι 36ευρώ για νεα γραμμη και στη ΗΟL 85ευρώ. Στη Cyta 50ευρώ νομιζω. Επισης απο προσφατη εμπειρία σε φίλο με νεα συνδεση οτε 24 2play economy η συνδεση τηλεφωνου εγινε σε 2 ημερες και το δικτυο σε 6 ημέρες. Επισης υπάλληλοι του ΟΤΕ επισκευαζουν βλαβες και σε ιδιωτικούς πάροχους. Αποτέλεσμα ο ΟΤΕ να δινει προτεραιοτητα στο δικό του δίκτυο. Συμπερασμα αν ειναι θεμα τιμής μην πας ΟΤΕ αν ειναι θεμα υποστηριξης λογω επαγγελματικής χρήσης σκέψου για ΟΤΕ.
MasterX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Απλα στο οποιο κοστος 2play να υπολογιζεις τα τελη συνδεσης τα οποια στον ΟΤΕ ειναι 36ευρώ για νεα γραμμη και στη ΗΟL 85ευρώ. Στη Cyta 50ευρώ νομιζω. Επισης απο προσφατη εμπειρία σε φίλο με νεα συνδεση οτε 24 2play economy η συνδεση τηλεφωνου εγινε σε 2 ημερες και το δικτυο σε 6 ημέρες. Επισης υπάλληλοι του ΟΤΕ επισκευαζουν βλαβες και σε ιδιωτικούς πάροχους. Αποτέλεσμα ο ΟΤΕ να δινει προτεραιοτητα στο δικό του δίκτυο. Συμπερασμα αν ειναι θεμα τιμής μην πας ΟΤΕ αν ειναι θεμα υποστηριξης λογω επαγγελματικής χρήσης σκέψου για ΟΤΕ. ο ΟΤΕ ειναι πολυ φθηνοτερος στο αρχικο κοστος δηλαδη; πως γινεται αυτο; παλια δεν ηταν.. αλλα απο παγια πως ειμαστε; παραμενει ακριβοτερος;
geekas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ θα επέλεγα Wind, είναι αρκετά οικονομική και από την εμπειρία μου είναι αξιόπιστη. Η σύνδεση σε καινούργια γραμμή δεν θα κάνει πάνω από 10 μέρες.
MasterX Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ θα επέλεγα Wind, είναι αρκετά οικονομική και από την εμπειρία μου είναι αξιόπιστη. Η σύνδεση σε καινούργια γραμμή δεν θα κάνει πάνω από 10 μέρες. για την Wind κατα καιρους ακουμε τα χειροτερα..δεν ξερω, την εχω παρει με φοβο
faronas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 πρώτα πρέπει να δεις αν μπορείς να βάλεις εκτός οτε άλλο πάροχο . Αυτό εξαρτάτε από την περιοχή που μένεις . Αν μπορείς τότε η forthnet έχει καλό πρόγραμμα στο double play που δίνει και 12 ώρες δωρεάν προς κινητά από σταθερό http://www.forthnet.gr/ServicesBasketForm.aspx?a_id=7296 1
kabouras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Οραια συνδεση φαινεται αυτη... Απο ιντερνετ πως τα παει? αξιοπιστο? για τη φορτηνετ μιλαω
faronas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Γενικά η forthnet έχει καλές ταχύτητες . Το βασικό όμως είναι να βρεις μια σύνδεση που να σε ικανοποιεί και να μην αναγκάζεσαι να αλλάζεις κάθε χρόνο όπου και αν είσαι
MasterX Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 πρώτα πρέπει να δεις αν μπορείς να βάλεις εκτός οτε άλλο πάροχο . Αυτό εξαρτάτε από την περιοχή που μένεις . Αν μπορείς τότε η forthnet έχει καλό πρόγραμμα στο double play που δίνει και 12 ώρες δωρεάν προς κινητά από σταθερό http://www.forthnet.gr/ServicesBasketForm.aspx?a_id=7296 καλο αυτο το προγραμμα.. δεν τον χαλανε οι 12 ωρες προς ολα τα κινητα. η τιμη 24.90 ειναι τελικη με ολους τους φορους;; οι αλλοι παροχοι απο τιμες εκει κοντα δεν ειναι; θα τα κοιταξω αυριο που θα εχω λιγο ευκαιρια
faronas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 καλο αυτο το προγραμμα.. δεν τον χαλανε οι 12 ωρες προς ολα τα κινητα. η τιμη 24.90 ειναι τελικη με ολους τους φορους;; οι αλλοι παροχοι απο τιμες εκει κοντα δεν ειναι; θα τα κοιταξω αυριο που θα εχω λιγο ευκαιρια τελική τιμή είναι . πάνω κάτω όλοι έχουν τις ίδιες τιμές . Το καλό είναι ότι η forthnet δίνει 12 ώρες δωρεάν προς κινητά 1
MasterX Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 τελική τιμή είναι . πάνω κάτω όλοι έχουν τις ίδιες τιμές . Το καλό είναι ότι η forthnet δίνει 12 ώρες δωρεάν προς κινητά οκ μαλλον για αυτο θα επιλεξουμε.. ποιο ειναι το αρχικο κοστος για τη γραμμη; εκτος απο ταυτοτητα χρειαζεται κατι αλλο; Η προσφορα ειναι μονο μεσω Ιντερνετ ε; να μην παει σε καταστημα
faronas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Η προσφορά από ότι βλέπω είναι και με ιντερνετ και με κατάστημα . Για τα υπόλοιπα εδω έχει και περισσότερες λεπτομέρειες http://www.forthnet.gr/ServicesBasketForm.aspx?a_id=7296 και εδώ εκεί που λει περισότερα για λιπές λεπτομέρειες http://www.forthnet.gr/media/2play/forthnet_2play_price-list-2013.pdf
MasterX Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Η προσφορά από ότι βλέπω είναι και με ιντερνετ και με κατάστημα . Για τα υπόλοιπα εδω έχει και περισσότερες λεπτομέρειες http://www.forthnet.gr/ServicesBasketForm.aspx?a_id=7296 και εδώ εκεί που λει περισότερα για λιπές λεπτομέρειες http://www.forthnet.gr/media/2play/forthnet_2play_price-list-2013.pdf στο Κλήσεις προς όλα τα κινητά 10€ ΔΩΡΕΑΝ! Κάθε μήνα, για πάντα διπλα εχει μια εικονιτσα που γραφει WEB OFFER μονο για λιγες ημερες Επισης βλεπω οτι Τελος ενεργοποιησης νεας τηλεφωνικης γραμμης > 69.90ε Τεχνικη υποστηριξη > 29.90ε τι εννοει αραγε; οχι την τηλεφωνικη ελπιζω που δινουν ολοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα