Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αγορασω την παρακατω τηλεοραση https://www.skroutz.gr/s/4787648/LG-50LB5800.html

για σαλονι και για να συνδεσω κανα υπολογιστη καποια στιγμη πανω η να σερφαρω και λιγο απο ιντερνετ παρολο οτι εχω pc ηδη απλα για να μπορει να χρησιμποιησουν 2 ατομα ταυτοχρονα το ιντερνετ και φυσικα για ταινιες και προγραμματα. Εχει κανεις εμπειρια απο την συγκεκριμενη? Ειμαι ηδη κατοχος μιας LG 42LB650V για το δωματιο και εχω πολυ καλες εντυπωσεις. Και επειδη βλεπω και εκει ταινιες δεν με νοιαζει να ειναι το πανελ ακομα πιο τρομερο ετσι κ αλλιως η διαφορες θα ειναι μικρες..Το μπατζετ μου ειναι εκει αυστηρα στα 500-550ευρω...αλλιως ελεγα να παω στην τρομερη προταση παλι της LG με τις 60'' στα 600ευρω μονο! απλα αυτη εχει Wi-fi? Μπορω δηλαδη να σερφαρω κανονικα η μονο smart share για να βλεπω εικονες και βιντεο μπορω ??  https://www.skroutz.gr/s/4785283/LG-60PB5600.html

Δημοσ.

Επιτελους καποιος που θα παρει ips.Παρε την 60αρα και μετα γραψε εντυπωσεις,ωστε να εχουμε και μια γνωμη απο ips στο φορουμ.Ολα τα αλλα περι μαυρου και σμαρτ και κ.α εχουν αναφερθει σε αλλα threads.Εννοειται οτι περπει να πας να την δεις απο κοντα πριν αγορασεις.

Δημοσ.

Μα έχω έτσι κ αλλιως άλλη μια LG. Θα δω τι θα κανω αλλά ελπίζω κάποιος να έχει μια γνώμη που να την έχει δουλέψει γτ δεν βρίσκω κανένα review για αυτήν. Όχι την 60" την 50αρα λεω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα θα χτυπησω την 50αρα LG..ειναι το καλυτερο για αυτο που θελω σε πολυ καλη τιμη για 50'' με σμαρτ λειτουργιες και σε καλο μεγεθος για σαλονι. η πλασμα της LG δεν ακουσα καλα λογια αλλα περα απο αυτο δεν ειχε browser που ηθελα οποτε ενας ακομα λογος που με εδιωξε..οταν την παρω θα γραψω εντυπωσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παρηγγειλα και περιμενω την 50'' LG 650v..εχω την ιδια σε 42'' στο δωματιο μου οποτε ξερω τι παιρνω και δεν εχω κανενα παραπονο απο αυτην την τηελοραση..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...