jk_bartender Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ρε μαγκιες εχω κανει εγκατασταση μετα απο φορματ τα windows 7 την παρασκευη εκανα 2 μερες ολα τα upadate και σημερα παλι μου λεει καινουριο....παταω ναι και βρισκει 191 ενημερωσεις μου φανηκε περιεργο σιμαντικες κιολας εγραφε αλλα πατησα να γινουν ολα αυτα το πρωο στις 1200 αφου εφτασε στο 174 μετα απο περιπου 5 ωρες κολλησε εκει για καμια ωρα τα πηρα πατησα διακοπη κ εκανα επανεκκινηση αυτη τη στιγμη κ εδω κ μια ωρα γραφει (μην διακοψετε τη λειτουργια.............γινεται εγκατασταση της ενημερωσης 174 απο 191)εχει πςρει τουλαχιστον ενα 2 ωρα και δεν κανει τιποτα ειναι λογικο!!!???? Τι να κανω???
jim_p Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Αν μπορεις να μπεις στο λειτουργικο, μπες και κανε τις ενημερωσεις που εχει μεσα απο το λειτουργικο.
David20 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ρε μαγκιες εχω κανει εγκατασταση μετα απο φορματ τα windows 7 την παρασκευη εκανα 2 μερες ολα τα upadate και σημερα παλι μου λεει καινουριο....παταω ναι και βρισκει 191 ενημερωσεις μου φανηκε περιεργο σιμαντικες κιολας εγραφε αλλα πατησα να γινουν ολα αυτα το πρωο στις 1200 αφου εφτασε στο 174 μετα απο περιπου 5 ωρες κολλησε εκει για καμια ωρα τα πηρα πατησα διακοπη κ εκανα επανεκκινηση αυτη τη στιγμη κ εδω κ μια ωρα γραφει (μην διακοψετε τη λειτουργια.............γινεται εγκατασταση της ενημερωσης 174 απο 191)εχει πςρει τουλαχιστον ενα 2 ωρα και δεν κανει τιποτα ειναι λογικο!!!???? Τι να κανω??? Παραλογο δεν ειναι ,αλλα καλη ιδεα ειναι να κανεις τις ενημερωσεις πεντε -πεντε ..Θα φερει καλυτερα αποτελεσματα. Καποιες φορες σε δειχνει οτι κολλαει και σε προβληματιζει ,αλλα στην πραγματικοτητα τις εκτελει (σχεδον ολες).Κανε υπομονη.
jk_bartender Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Γαμιε......αι πριν καμια ωρα τελειωσα το ανοιξα κ στο καπακι λεει εχει αλλη μια την κανω κ τωρα λεει εχει αλλες 2 εχει χαζεψει πηγα εκανα μια αποκςτασταση του win updater κ τωρα τα κανει λιγο ποιο γρηγορα αλλα ολη μερα ασχολουμαι με αθτο εχουν σπασει τα βευρα μου
micos000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μάλλον έκανες εγκατάσταση κάποιο net framework και κανά office και μετά ξεκίνησε με τις ενημερώσεις ασφάλειας για το .net και το office.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα