Runner25 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 συνεχως ανα διαστηματα αποσυνδεεται απο το δικτυο και επανασυνδεεται μπορω να κανω κατι πριν το παω πισω?
zio10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ίσως το κάνει στην εναλλαγή από 3g/4g σε απλό δίκτυο. Αν έχει επιλογή δοκίμασε να κλείσεις το 3g/4g και δοκίμασε αν το κάνει (και τσέκαρε η κάρτα σιμ να είναι σωστή και όχι κομμένη με το χέρι) 2
Gas74 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Οπως τα λεει ο φιλος πιο πανω..τσεκαρε στα δικτυα και το LTE 1
Runner25 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 δουλευοντας το απο το απογεμα που το πηρα με wifi δεν καταλαβα τιποτα οταν εκλεισα το ασυρματο δεν ειχα ιντερνετ μου στειλανε τις ρυθμισεις απο το παροχο μου σε μυνημα και τωρα νομιζω λυθηκαν ολα εχω 4g και δεν αποσυνδεεται 1
Runner25 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 πολυ καλη συσκευη το 6 plus χαιρομαι που το πηρα μονο που στεναχωρηθηκα που αφοπλισα το note 2 μου την ειχα ανταλαξει με ενα iphone 5 και καποια χρηματα εξαιρετικη συσκευη ελπιζω να μη χρειαστει να το πουλησω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα