Προς το περιεχόμενο

Συνδεση mac mini με οθονες

MOGLIS_27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ MAC MINI ΣΤΗΝ http://www.tv-manual.com/toshiba/toshiba-32lv833-lcd.htmlΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΩ ΣΤΑ ΒΕΛΤΙΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μου αρέσει που άνοιξες 2 θέματα με το ίδιο περιεχόμενο. Προφανώς για να μη σου έχει απαντήσει κάποιος ακόμα σημαίνει ότι ή δεν το έχει δει κάποιος που ξέρει, ή ότι δεν ξέρει κανείς.

Όπως και να χει κάνε λίγο υπομονή, σε forum γράφεις όχι στη γραμμή άμεσης δράσης.

Όσο για το πρόβλημά σου τα στοιχεία που δίνεις είναι ανεπαρκή. Ποια είναι δηλαδή τα βέλτιστα επίπεδα που αναφέρεις; μήπως η native ανάλυση 1920Χ1080; μήπως δεν καλύπτει όλη την οθόνη η εικόνα σου; επίσης δεν ξέρουμε ποιο μακ μίνι έχεις.

• Like 1

Γεια σου φιλε. Εχω το μακ το τελευταιο αυτο με τον i5,500gb skliro,1,4 επεξεργαστη. καλυπτει ολη την οθονη, γιατην ακριβεια την υπερκαλυπτει και δεν φαινεται η μπαρα που δειχνει τισ εντασεισ την εναρξη (αυτη η γκρι μπαρα).εχω δοκιμασει να τη φτιαξω απο το μενου αναλυσησ του μακ και με ενα προγραμμα που κατεβασα απο το απ στορ <display menu>. τιποτα δεν βοηθησε ιδιαιτερα

Γεια σου φιλε. Εχω το μακ το τελευταιο αυτο με τον i5,500gb skliro,1,4 επεξεργαστη. καλυπτει ολη την οθονη, γιατην ακριβεια την υπερκαλυπτει και δεν φαινεται η μπαρα που δειχνει τισ εντασεισ την εναρξη (αυτη η γκρι μπαρα).εχω δοκιμασει να τη φτιαξω απο το μενου αναλυσησ του μακ και με ενα προγραμμα που κατεβασα απο το απ στορ <display menu>. τιποτα δεν βοηθησε ιδιαιτερα

Μπορείς να περιγράψεις κατανοητά το θέμα σου, ώστε να προσπαθήσουμε να σε βοηθήσουμε ;.

• Like 1

Στις επιλογές ανάλυσης για την συγκεκριμένη οθόνη δεν σου βγάζει 1080p? Την αναγνώρισε την οθόνη ή ´οχι? οι επιλογές για οθόνη βρίσκονται στο system preferences( προτιμήσεις συστήματος).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...