Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα που κλεινει η vivodi ξερετε καποια λυση για καλη εταιρεια και φτηνη με 2 τηλεφωνικους αριθμους?

Η hol σε νεα συνδεση δινει router που μπορεις να βαλεις voip απο αλλη εταιρεια?

H omnivoice ακουσα ειναι μονο 6 ευρω το χρονο. ΕΙναι καλη εταιρεια? Κανεις φορητοτητα σε αυτην?

hol δινει voip.

cyta πρεπει να δινει και αυτη με 2 νουμερα.

forthnet Δινει σιγουρα voip με 2 νουμερα με technicolor 788 Που ειναι και vdsl.

tellas εδινε 2 νουμερα με Isdn.

η Hol μπορει να σου δωσει router που δεν εχει voip θυρες οποτε να μην μπορεις να βαλεις τα sip.εκει θες ειτε ρουτερ με fxs ειτε ενα voip adapter.αλλα ακομα και να σου δωσει η Hol τετοιο ρουτερ θα πρεπει να μπεις σαν admin για να ξεκλειδωσεις της καρτελλες του voip.απο εκει και περα ναι υπαρχουν και αλλες εταιρειες που μπορεις να παρεις voip νουμερα και να τα σεταρεις σε ενα ρουτερ ή εναν adapter.οσο ξερω ναι μπορεις να κανεις φορητοτητες και σε αυτην αλλα ρωτησε το μην σου πουν τιποτα οτι πρεπει να παρεις δικα τους νουμερα.ειναι και η Omnivoice αλλα και η viva.λογικα στο site τους θα γραφουν και για φορητοτητες.

Δημοσ.

HOL και ΟΤΕ που γνωρίζω, οι ρυθμίσεις voip είναι κλειδωμένες, σε όσες έχουν τέτοια δυνατότητα.

Όσοι έχουν συσκευές από παλιότερες συνδέσεις, δεν έχουν αυτό το θέμα.

Δεν καταλαβαίνω όμως τον προβληματισμό. Ακόμη κι αν δεν ξεκλειδώνει ο router, τι είναι αυτό που σ' εμποδίζει να χρησιμοποιήσεις άλλη συσκευή για χρήση ξεχωριστού voip λογαριασμού.

Χιλιάδες χρήστες δουλεύουν με αυτό τον τρόπο, για να μην γράψω και για χρήση sip PBX.

Δημοσ.

Εγω παντως απο ΟΤΕ που ειχα παλαιότερα και hol τα τελευταία χρονια ειμαι και απο τους δυο απόλυτα ευχαριστημένος!!Αψογη εξυπηρέτηση, βλάβες απο μηδαμινές εως ανύπαρκτες και παντα εξυπηρετικοί

Sent from my iPhone using Insomnia

Εγω παντως απο ΟΤΕ που ειχα παλαιότερα και hol τα τελευταία χρονια ειμαι και απο τους δυο απόλυτα ευχαριστημένος!!Αψογη εξυπηρέτηση, βλάβες απο μηδαμινές εως ανύπαρκτες και παντα εξυπηρετικοί

Δημοσ.

απλα για να μην αγοραζω ξεχωριστω ATA.

νομιζω κανουν λιγο ακριβα.

Εχετε να προτεινετε καποιο φτηνο να δουλευει με omnivoice καλα?

Δημοσ.

Τελικα βρηκα 2 παλια fritz που ειχα κ τα εκανα ΑΤΑ

Δoυlελουν τελεια με τελεια ποιοτητα ηχου με την omnivoice

Eυχαριστω πολυ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ποια εταιρεια δινει ξεκλειδωτο router για να βαλεις voip?

και σε αυτες που δεν δινουν ξεκλειδωτο αμα αλλαξεις firmware ή αμα μπεις με admin μπορεις να πειραξεις την καρτελλα του voip

εχεις πετυχει και σε καλο χαλκο.εχω forthnet και παιζω χρονια χωρις θεμα.οσες φορες εμεινα χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ ηταν επειδη γινοντουσαν εργα ρευματος απο τον οτε στο α/κ οποτε εκοβαν ολη την dc τροφοδοσια και μετα απο λιγο αδειαζαν οι μπαταριες και ολοι οι παροχοι επεφταν οχι μονο η forthnet.

πχ τωρα εχω

Uptime: 47 days, 1:48:23

και εχω και ενα μικρο θεμα με την καλωδιωση και παιζω με λιγο οριακα margin λογω annex m.

απλα για να μην αγοραζω ξεχωριστω ATA.

νομιζω κανουν λιγο ακριβα.

Εχετε να προτεινετε καποιο φτηνο να δουλευει με omnivoice καλα?

απλα να προσθεσω οτι υπαρχει και το παλιο draytek vigor 2700vg που παιζει voip.δεν το εχω δοκιμασει αλλα αμα το ξεκλειδωσεις μπορεις να πειραξεις τα παντα.αλλα ναι εινα παλιο adsl router.δεν ξερω αν μπορει να παιξει σαν wan και να σηκωσει τα νουμερα διαμεσω wan για να παιξει δηλαδη σκετο σαν ata adapter.Νομιζω εχει δυνατοτητα για wan.δεν ειναι πολυ ακριβα τα spa adapter και σιγουρα μπορει καποιος να βρει φτηνα linksys.εχω χρησιμοποιω ενα technicolor 784 σαν voip adapter και σαν adsl router.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...