Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 δεν είναι πάντως να βγαίνει είδηση για enterprise product, της δίνουμε και καταλαβαίνει...
CyanBlue Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Όχι γμτ! Μόλις ξόδεψα ότι είχα για ένα 4790K. Τώρα θα μου φαίνεται πως σέρνεται...
SiLeNtOne-- Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Developers γράψτε χειρότερο κώδικα, μια χαρά θα πέζει!!! - Intel
Eru Iluvatar Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Ιντέλα παιδιά! Δεν υπάρχει ανταγωνισμός πλεόν.
lefi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 ένα διπυρινο PC και πολλα ειναι αν ψαχνεις τα πολλα χανεις και τα λιγα ....... Πραγματικά, πολλές φορές αγοράζουμε για οικιακή χρήση υπερβολικά πράγματα, (δεν ξέρω εάν βγαίνω off topic) εγώ είχα συμβουλευτεί έναν γνωστό μου το περασμένο καλοκαίρι για να κάνω μία καλή σύνθεση από την αρχή και μου είπε για να αγοράσω κάτι καλό να πάρω τετραπύρηνο, κατάλαβα ότι υπερέβαλε και από άλλα που μου πρότεινε τελικά εμπειστεύτικα άλλο άτομο και πήρα έναν 2 Core - 4 Threads και είμαι μία χαρά και με το παραπάνω. Καλό είναι να μην αγοράζουμε παραπάνω από όσο χρειαζόμαστε.
11demian111 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Πραγματικά, πολλές φορές αγοράζουμε για οικιακή χρήση υπερβολικά πράγματα, (δεν ξέρω εάν βγαίνω off topic) εγώ είχα συμβουλευτεί έναν γνωστό μου το περασμένο καλοκαίρι για να κάνω μία καλή σύνθεση από την αρχή και μου είπε για να αγοράσω κάτι καλό να πάρω τετραπύρηνο, κατάλαβα ότι υπερέβαλε και από άλλα που μου πρότεινε τελικά εμπειστεύτικα άλλο άτομο και πήρα έναν 2 Core - 4 Threads και είμαι μία χαρά και με το παραπάνω. Καλό είναι να μην αγοράζουμε παραπάνω από όσο χρειαζόμαστε.Αυτό το σύστημα μπορεί όντως να σε βολεύει, όμως οι ανάγκες είναι εντελώς υποκειμενικές. Μην ξεχνάς ότι κάποιοι αγοράζουν κάτι πολύ πιο δυνατό από αυτό που πραγματικά χρειάζονται με την προοπτική να μην χρειαστεί να το αλλάξουν σε 2 χρόνια αλλά σε 5 πχ
lefi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Και εγώ με αυτή την λογική πήρα το σύστημά μου μην νομίζεις το αντίθετο και μάλιστα έχω σαν τακτική να προλαμβάνω όσο μπορώ της βλάβες(π.χ. καλή ψύξη, εξαρτήματα που να μην ζορίζονται), αλλά χρειάζεται μία ισορροπία, και φυσικά απόλυτος σεβασμός στο επιθυμητό κόστος, κατά τα άλλα συμφωνώ με το μήνυμά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα